MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 14:06 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

........she........?????

jesteś?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 26, 2010 15:08 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

A jak tam wizyta przedadopcyjna u .she. ? Chyba Marzenia11 się oferowała na po remoncie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto paź 26, 2010 15:16 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

no faktycznie,to chyba mogłaby być lada dzień ...

napisałam PW do .she. bo kolejne maluszki przebierają łapkami do mojego DT więc muszę znać termin..
mam nadzieję że ta cisza nie oznacza nic złego :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 15:35 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti, a propos DT, ja na razie nie mam jak dotrzeć do ostródzkiego schronu, żeby się zorientować co i jak :( TŻ pracuje od rana do nocy po 6 dni w tygodniu, no i doopa - nie mam z kim ostawić swojego przychówku :roll:
Obrazek

vega29

Post » Wto paź 26, 2010 17:29 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

wiem..na razie wezme więc inne.. :kotek: :kotek: :kotek:

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 21:15 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:mam nadzieję że ta cisza nie oznacza nic złego :roll:

no pewnie, że nie. :-)
po prostu skupiłam się na korespondencji mailowej i chwilowo tu nie zaglądałam. wiadomość poszła. :-)
Obrazek

.she.

Od: Wto paź 05, 2010 22:54

Post » Wto paź 26, 2010 21:46 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

dzięki .she. za wiad.poproszę Cię o nr.tel. na PW,bo gdzieś posialam :oops:

oczywiście jeśli nie masz autka to przywioze Ci je w niedzielę :) w końcu o ich szczęscie tu chodzi-nie chcę żeby czekały i przebieraly lapenkami bez konca bo je lapeńki rozbolą :roll: :roll:

mam pyt-czy masz transporterek?-bo jakbyś jechała z nimi do weta (2,3-ci list.Mrusia ma szczepienie) ,bez auta(zresztą autem też) to nawet nie myśl o jeżdżeniu bez transporterka :strach: :strach:

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 22:13 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:dzięki .she. za wiad.poproszę Cię o nr.tel. na PW,bo gdzieś posialam :oops:
oczywiście jeśli nie masz autka to przywioze Ci je w niedzielę :) w końcu o ich szczęscie tu chodzi-nie chcę żeby czekały i przebieraly lapenkami bez konca bo je lapeńki rozbolą :roll: :roll:
mam pyt-czy masz transporterek?-bo jakbyś jechała z nimi do weta (2,3-ci list.Mrusia ma szczepienie) ,bez auta(zresztą autem też) to nawet nie myśl o jeżdżeniu bez transporterka :strach: :strach:

a ty w ogóle maile od mnie czytasz? :-D
mam transporter. jeszcze go nie odebrałam, bo zamówiłam jeszcze karmę, więc odbiorę wszystko razem. pewnie jutro.
bez transportera to ja bym się w ogóle z domu nie ruszyła, pamiętna chwil grozy, jakie przeżył mój tata, gdy kiedyś musiał przewieżć taką małą znajdę. transportera nie miał, więc wsadził kota w pudełko. kot, rzecz jasna, pudełko rozpracował w try miga i nagle znalazł mu się w okolicy pedałów. ;-)
samochód mojego chłopaka niestety jest kaput, więc jeśli nie uda mi się niczego innego skołować, będę ci bardzo wdzięczna za dowiezienie maluchów. :-)
a nr telefonu już wysyłam.
Obrazek

.she.

Post » Wto paź 26, 2010 22:27 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

sorki,oczywiście ze czytam :roll: ale już mi się wszystko zajączkuje,taki mam ostatnio kociokwik :ryk:

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 23:19 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

.she.-ja Cię bardzo przepraszam ale Twoje maile tak mi się schowaly i skumulowały że przyszly dopiero dziś wieczór-właśnie poodpisywałam. :oops: :roll:

smarti

Post » Śro paź 27, 2010 0:00 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:.she.-ja Cię bardzo przepraszam ale Twoje maile tak mi się schowaly i skumulowały że przyszly dopiero dziś wieczór-właśnie poodpisywałam. :oops: :roll:

nie ma problemu. ważne, że doszły. ;-)
Obrazek

.she.

Post » Śro paź 27, 2010 17:04 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

plecaczki już spakowane :kotek: :kotek: -
kicie zaczynają serię pożegnalnych imprezek z Chmurką i Lalunią,do tego stopnia ze Arniaczek w nocy zaliczyl chyba w oczko bo ma leciutko zaczerwienione i zakraplam mu atecortin.

Wiozę moje szczęścia w niedziele na 12-tą na Mokotów.

bardzo się cieszę :piwa: :piwa: ale wiem już ze będzie ryk-nie ma na to rady.. :cry:
jak wiozłam siostrzyczki Arniaczka-Dymniaczkę i Pingwinkę to dwa razy zawracalam zaryczana a to było prawie dwa miesiące temu!!

...czy ja na pewno zdążę je wytulić i wycałować za wszystkie czasy do tej niedzieli :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

smarti

Post » Śro paź 27, 2010 17:08 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Dwu paczek idzie do domku :?: :) Arni & Mrusia :)
bo ostatnio żyje poza światem :D i nic nie wiem

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 27, 2010 17:51 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

idzie parka idzie :)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro paź 27, 2010 19:43 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:plecaczki już spakowane :kotek: :kotek: -
kicie zaczynają serię pożegnalnych imprezek z Chmurką i Lalunią,do tego stopnia ze Arniaczek w nocy zaliczyl chyba w oczko bo ma leciutko zaczerwienione i zakraplam mu atecortin.

Wiozę moje szczęścia w niedziele na 12-tą na Mokotów.

bardzo się cieszę :piwa: :piwa: ale wiem już ze będzie ryk-nie ma na to rady.. :cry:
jak wiozłam siostrzyczki Arniaczka-Dymniaczkę i Pingwinkę to dwa razy zawracalam zaryczana a to było prawie dwa miesiące temu!!

...czy ja na pewno zdążę je wytulić i wycałować za wszystkie czasy do tej niedzieli :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Smarti, tylko nie zapomnij mi przysłać ksero umowy adopcyjnej Mrusi !!!

W niedzielę pyknę ci pw z moim adresem :)
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]