TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Eh... Kolejko domków ustawiać się- Justy trzeba się słuchać- wie co robi! Na zimę nie ma nic milszego niż futrzasty mruczek gramolący się na kolana... Wiem coś, bo mam dwa takie i z TŻem chronicznie "zakolankowani" jesteśmy :mrgreen:

Jak Myszunia się miewa? Sioo Eustaszka też mam nadzieję, że w normie :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto paź 26, 2010 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Nie wiem co robić , boże jak Lidzie pójdzie do szpitala :x , rozmawiałam dziś z inna koleżanką u której czeka na DS Edi , ale nie ma możliwości ich wziąć :cry:
Zatrzęsienie kociąt :
[color=#FF0000]do adopcji pilnie :
2 czarne około 2 mieś kocurki DT u Lidzi
Czarna i bury około 2 mieś DT u Oli
Edi około 5 mies czarny z krawacikiem DT u Lodzi
2 bure około 2 mieś DT u Grażynki
Rysiu około 3 mies rudy z lekka nietolerancja pokarmową DT u Justa&Zwierzaki
Manius około 2 letni z FIV DT u Justa&Zwierzaki
Pingwinka około 2 letnia DT u Ilonki
RAZEM :
6 małych kociąt
2 młode koty
2 dorosłe
DOMU SZUKA 10 KOTÓW :roll: :roll: :roll:
[/color]
Większość z nich miało do mnie trafić , ale ze u mnie była PP i nie mogę teraz przez około 6 mies przyjąć żadnego kociak :(:(:(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 26, 2010 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Iljova pisze:..... ...... ... .. ........ !!! :-)

:?: :?: :?: nie kumam :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 26, 2010 23:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Justa&Zwierzaki pisze:Za chwilkę idę spać , bo padam na twarz ze zmęczenia a mam marzenie aby rano była kolejka po kociaki, po dorosłe tez :roll:

bardzo piekne marzenie :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: nie zaszkodzi potrzymac za jego spelnienie sie :) Tez bym tego chciala :) Zeby te najlepsze domki zrozumialy, ze zycie bez kota to nie zycie, jest bezwartosciowe, kot nadaje zyciu sens :1luvu: :1luvu:
dobranoc, mrusie moje kochane :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Śro paź 27, 2010 13:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Byłam dziś u weta z Czortem , Mankiem i rysiem :
Czort ma tak jakby minimalna poprawę grzyba :?
Maniuś ma niestety zapalenie gardła :evil: , ( chyba z powody miauczenia :? ) i dostał 2 zastrzyki , jeden antybiotyk i jeden chyba witaminy , w piątek tez dostanie to samo .
Rysiu po tej paście super robi kupale :ok: Wieczorem będzie do mnie dzwonić pani w sprawie jego adopcji i proszę trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok:
Eustachy bez masowania chyba już nie da rady funkcjonować :roll: nie jest lekko ale on jest tak wspaniałym kotem ze dla niego to ja wszystko zrobię :lol: A teraz Eustachy próbuje podgryzac w zabawie ryska i jest to komiczne :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 27, 2010 19:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Kciukasy zaciśnięte :ok: :ok: :ok:
Za to by Pani się zdecydowała, i żeby pozostałe znalazły własne kolanka :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro paź 27, 2010 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Niestety Rysiu nie pojedzie bo byłby karmiony kite katem :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 27, 2010 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

pani nie chciała się dać przekonać do czegoś innego?

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro paź 27, 2010 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Nie rozumiem ludzi... lepiej chcieć karmić kota tandetą niż po prostu go adoptować i dawać mu to co najlepsze...
a ja już myślałam, że mój rudy ulubieniec przełamie złą passę w adopcjach :(
pozostaje dalej zaciskać kciuki :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro paź 27, 2010 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

nie no, czasem kite kat czy whiskas dla urozmaicenia diety-nie ma sprawy, ale tez nie jestem zwolenniczka by wylacznie caly czas tym kota karmic.

Kociara82

Post » Śro paź 27, 2010 23:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Kociara82 pisze:nie no, czasem kite kat czy whiskas dla urozmaicenia diety-nie ma sprawy, ale tez nie jestem zwolenniczka by wylacznie caly czas tym kota karmic.

Dla Rysia te karmy mogą się skończyć pod kroplówka z powodu odwodnienia , on nawet po ugotowanym indyku ma silna biegunkę , teraz dostał super pastę od weta i jest OK ale dieta musi być , takie urozmaicenia dla zdrowego kota to nawet jest przyjemne ( tez im tym urozmaicam czasami )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 28, 2010 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Ale wiecie, ludzie generalnie myślą, że kitekat to jedna z lepszych karm... Może Pani miała dobre zamiary, tylko potrzebowała uświadomienia w kwestii dobrego jedzenia dla kota :kotek:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw paź 28, 2010 0:18 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:nie no, czasem kite kat czy whiskas dla urozmaicenia diety-nie ma sprawy, ale tez nie jestem zwolenniczka by wylacznie caly czas tym kota karmic.

Dla Rysia te karmy mogą się skończyć pod kroplówka z powodu odwodnienia , on nawet po ugotowanym indyku ma silna biegunkę , teraz dostał super pastę od weta i jest OK ale dieta musi być , takie urozmaicenia dla zdrowego kota to nawet jest przyjemne ( tez im tym urozmaicam czasami )

To dlatego moje koty miały silne biegunki 8O (jeden to aż ledwo chodził i dobrze myślałam, że to zatrucie) ...naszczęście odstawiłam to świństwo :? mam nauczkę. Tydzień podawałam to żarcie aż w końcu miały sra....ke.

""jak to mawiają dobry produkt nie potrzebuje reklamy""

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 28, 2010 6:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Luinloth pisze:pani nie chciała się dać przekonać do czegoś innego?

no właśnie, nie dało sie pani przekonać?
ja też często muszę uświadamiać, że to są niedobre karmy
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 28, 2010 7:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

mar9 pisze:
Luinloth pisze:pani nie chciała się dać przekonać do czegoś innego?

no właśnie, nie dało sie pani przekonać?
ja też często muszę uświadamiać, że to są niedobre karmy

niestety ale Pani oświadczyła ze RC lub Lams jest dla niej za droga :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]