Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Blekuś? To ciumkające cudo?!![]()
![]()
![]()
![]()
genowefa pisze:Czarownica już wystarczająco cierpi w łazienceKlatkę mam.
Najgorsze jest to, że potencjalny dom Bimboły musi naprawę spełniać podwyższone warunki bezpieczeństwa. Korespondowałam z całkiem sensowna Panią, ale obie odszyłyśmy do wniosku, że Bimboła nie jest dla niej. Poleciłam Pani innego kota z forum.Jana pisze:Blekuś? To ciumkające cudo?!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak. Naprawdę sporo się im w życiu zmieniło. I tak są w porządku, że zadzwonili. Na razie przekonałam Pana, ze najlepiej będzie, jeśli kot u nich zostanie dopóki nie znajdzie domu. Nie wiem tylko jak Pan sobie wyobraża termin znalezienia nowego domu dla kota.
Jak już się przekonałam wielu ludzi wyobraża sobie takie osoby jak ja, czyli coś zwanego DT na tym forum, jako jakiś cudotwórcówAlbo przynajmniej kogoś kto weźmie problem na siebie. A potem najwyżej wyśle się jakieś cmokaski na forum i sprawa załatwiona
Naprawdę mam już tego forum powyżej uszu.
genowefa pisze:Jak już się przekonałam wielu ludzi wyobraża sobie takie osoby jak ja, czyli coś zwanego DT na tym forum, jako jakiś cudotwórcówAlbo przynajmniej kogoś kto weźmie problem na siebie. A potem najwyżej wyśle się jakieś cmokaski na forum i sprawa załatwiona
Naprawdę mam już tego forum powyżej uszu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 18 gości