Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 24, 2010 21:06 Re: Wrocław 4/5 kociąt uratowane 4 w DT 1 niezlapany DS!

to już rozkręcam spiralę poszukiwawczą domów! dziś poczta pantoflowa
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Nie paź 24, 2010 21:06 Re: Wrocław 4/5 kociąt uratowane 4 w DT 1 niezlapany DS!

a nr 5 się nie złapał :cry:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto paź 26, 2010 19:10 Re: Wrocław 4/5 kociąt uratowane 4 w DT 1 niezlapany DS!

wszystkie kotki wyłapane :D siorka upolowała ostatniego :1luvu: resocjalizacja i domki :D
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto paź 26, 2010 19:40 Re: Wrocław 4/5 kociąt uratowane 4 w DT 1 niezlapany DS!

isollde pisze:wszystkie kotki wyłapane :D siorka upolowała ostatniego :1luvu: resocjalizacja i domki :D

Socjalizacja raczej niż re. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto paź 26, 2010 19:49 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

takie z nich łobuzy że re :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto paź 26, 2010 20:25 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

Wiem, wiem - miałem ostatnio dwa turbowielołazy samopowrotne. :lol:
Normalnie myślałem się wyprowadzić do baru piwnego. :wink:

PcimOlki

Post » Śro paź 27, 2010 6:14 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

PcimOlki pisze:Wiem, wiem - miałem ostatnio dwa turbowielołazy samopowrotne. :lol:

PcimOlki, taki fajny i już uczłowieczony w błyskawicznym tempie kociak potrzebuje doświadczonego domu tymczasowego od piątku!

Weihaiwej pisze:Już opowiadam. Kitek siedzi na moich kolanach od ok godziny, mogłam już zdjąć rękawice :ok: Złapać go było bardzo trudno, ale ja już się przekonał, że nie dam za wygraną i jestm silniejsza, to dał za wygraną. Uff. Wygłaskałam go całego, smyram po główce, a on mruczy jak mały traktorek :1luvu:
Musiałam na chwilę odnieść go do łazienki i...powtórka z rozrywki. Ale odczekałam, wróciłam za 5 minut i już mogłam go pogłaskać i wziąć na ręce. Zero prychania i syczenia :)
Siedzim przed telewizorem, koty i pies krążą wokół nas z zacekawieniem. Jeden z moich kotów malucha obwąchał po główce, obwąchali swoje pyszczki - pokojowo.

Weihaiwej pisze:No słuchajcie, kocurek (tak, sprawdzilam) jest niesamowity. Nie boi się moich kotów, nie boi się psa, trochę bał się aparatu... Oczywiście to wszystko z moich kolan. Zaraz będą zdjęcia. Troszkę spłoszył go obiektyw, więc nie będzie taki swobodny, jak jest w rzeczywistości.
Jesem pod wrażeniem! U mnie mógłby być do piątku(bo wyjeżdżam), może ktoś chętny go potem przejmie? Najlepiej od razu do kochania, szkoda byłoby go "wtrącać" do klatki :(
Zobaczymy jeszcze jak będzie jutro i co z kuwetą.

Obrazek

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Śro paź 27, 2010 6:49 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

ossett pisze:
PcimOlki pisze:Wiem, wiem - miałem ostatnio dwa turbowielołazy samopowrotne. :lol:

PcimOlki, taki fajny i już uczłowieczony w błyskawicznym tempie kociak potrzebuje doświadczonego domu tymczasowego od piątku!

Żaden ze mnie doświadczony i już mam przekocenie z którym rady nie daję. Olka zdrowie jest niejasne, a ja co jakiś czas wyjeżdżam na delegacje do obcych krajów. Muszę matkę tybowszędobyli wydać szybko, bo 18 właśnie wyjeżdżam.

PcimOlki

Post » Śro paź 27, 2010 13:28 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

Więcej informacji jest w wątku na kociarni, więc tutaj tylko w skrócie: Kotek ma się dobrze i bardzo łaknie pieszczot, postępy są błyskawiczne i ja dopilnuję, żeby tak było dalej :)
A... domek już się znalazł, i to stały! Kocio-doświadczony, zaufany :) W piątek kotek trafi od razu do osoby, która będzie go kochać :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro paź 27, 2010 13:30 Re: Wrocław 5 kociat uratowanych oswajanie i szukamy domków

Weihaiwej pisze:Więcej informacji jest w wątku na kociarni, więc tutaj tylko w skrócie: Kotek ma się dobrze i bardzo łaknie pieszczot, postępy są błyskawiczne i ja dopilnuję, żeby tak było dalej :)
A... domek już się znalazł, i to stały! Kocio-doświadczony, zaufany :) W piątek kotek trafi od razu do osoby, która będzie go kochać :)

Wow ale super :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia]