Czy życie jest sprawiedliwe? Już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 17:19 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Obrazek

Jakie małe białe brzdące 8O kocinek wygląda jakby pilnował ich bezpieczeństwa :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 26, 2010 18:30 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

renatab pisze:VVu kiedyś mieszkałam na kole,a teraz 800 metrów dalej ,a co do zgody na założenie siatki to wspólnota mieszkaniowa teraz rządzi , na razie toczę z nimi bój o okienka piwniczne ,bo jak tylko zrobiło się zimno to od razu pozamykali i zdjęli klamki,ale mój TŻ pracuje przy oknach ,więc przyniósł klamkę i mamy codziennie zabawę oni zamykają my wieczorem otwieramy.Jak to nie pomoże to pójde do prezydenta Warszawy.Na wiosnę założę moskitiery i nie będę się dziadów prosiła.
O, proszę, to jesteśmy sąsiadami :).
A w sprawie siatki wysyłam do Ciebie PW.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto paź 26, 2010 22:16 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Najważniejsze, że już bezpieczny maluszek. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto paź 26, 2010 22:33 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Przepraszam, ale moze i ten mały miałby szansę?
renatab pisze:Jeżeli macie transport do Warszawy i zrobicie kociakowi ogłoszenia mogę go wziąć na tymczas.Ostatnio przybłąkały się do mnie cztery maluchy i gdyby było ich więcej to też znalazły by nowe domki w Warszawie.Mój tel.721 016 139.Renata.Własnych mam 7 i suczkę.

W Łodzi jest bardzo potrzebujący koteczek. Został podrzucony kobiecie, która ma kilka własnych kotów i absolutnie nie stać jej na utrzymanie jeszcze jednego.
Tu jest jej wątek viewtopic.php?f=1&t=117444
i fragment
Hanulka pisze:dzwoniła dziś do mnie Agnieszka w sprawie małego kocurka, wczoraj przyplątal się (lub ktoś jej podrzucił) bardzo młody kotek - chłopczyk, buzia typowa dla buraska, na grzbiecie marmurek, Agnieszka nie umie określić wieku, ale mowi, że ma może jakiś 1-2 miesiące.. nie ma mu co dać do jedzenia, dała to, co ma jeszcze dla seniorów, martwi się, by był razem z dorosłymi kotami

bardzo prosi o pomoc i wzięcie koteczka od niej na dt/ds pilnie..

mówi, że jest śliczny.. nie jest w stanie iść z nim do weta, bo nie ma kasy, karmy dla maluchów nie kupi z tego samego powodu, wygląda na zdrowego kocurka, oczy ma czyste
obiecałam jej, że rozpuszczę wici, napiszę na wątku i postaramy się pomóc..

czy możemy coś zrobić? czy ktoś może pomóc?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro paź 27, 2010 8:26 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

To jedziemy dzisiaj :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro paź 27, 2010 16:32 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Pojechali ? bo siedze jak na gwozdziach! :D :piwa:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro paź 27, 2010 17:43 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Pojechała do Warszawy maleńka bida. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro paź 27, 2010 18:21 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Szerokiej drogi :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 27, 2010 20:13 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

juz nie moge sie doczekac nowych wiesci :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro paź 27, 2010 20:52 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Malutki dotarł troszkę obfajdany,ale dupka już umyta nie chciał nic jeść,teraz spi na elektrycznej podusi,ale pieknie mruczał.zrobimy wszystko,żeby wyrósł na pięknego niemowlaczka,bo narazie to noworodek.Może mi podpowiecie czym był karmiony?Jutro idziemy do weta :ryk:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro paź 27, 2010 21:04 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

To jest chyba dziewczynka, o ile dobrze pamiętam co mówiła wetka. :roll:
Ona to wszystko jadła z głodu... w lecznicy jadła RC te malutkie chrupki dla bebisiów od 4 tygodnia życia.
Makrą karmę kupiłam im w Schleckerze też dla bebisiów i Pani to im dawała.
Wetka powiedziała, że najpierw niech podje trochę i się zadomowi i dopiero do weta.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro paź 27, 2010 21:05 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Jak będa zdjęcia dajcie na wątek :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 27, 2010 21:53 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Wszystko będzie dobrze, nie takie biedy odchowałam.Niektóre z moich były w gorszym stanie,a teraz to piękne koty i kotki.Pozdrowienia od-Zuzi,Maniusia,Karolinki,Antosia,Kajtusia-seniora,Lucka,Lusi,Feli-Jamniczki,Tulinka,kajtusia-juniora i białego smalca,oraz Renaty,Maćka,Ewy i Julki
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw paź 28, 2010 8:23 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

8O Fajne stado :-)
Sa na miejscu, najwazniejsze.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw paź 28, 2010 12:00 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Super wieści :1luvu:
teraz już tylko czekamy na fotki wypieszczonego malca :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]