Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 11:47 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

gosiaa pisze:Mnie to w sumie zdziwił ten kołnierz, tyle co kociaków z usuniętym oczkiem u Ani w lecznicy widziałam, nigdy nie miały kołnierza, Madzia, Masza i Sisi też nie miały :roll:

no nie miały. A może Bąbel ma sączek..? choć na fotce nie widzę. Może co wet to obyczaj :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 26, 2010 13:30 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

No super wieści Aśka,mam słabość do Bąbelka :1luvu: bo podobny jest trochę do mojego Szymusia, a pani wetce "podziękowałabym" przez telefon za "odpowiedzialność"
No co tu dużo gadać,dostałaby ode mnie taką zjebkę że do końca roku by jej starczyło :evil: :evil: :evil:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto paź 26, 2010 16:28 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

pani wet faktycznie się wykazała! :evil:
ale kit jej w ucho!

za to dla pani okulistki szacun i ukłony w pas! pozdrów ją od nas! :ok: świetna babka!
a Tobie Asiu i Bąbelkowi mnóstwo szczęścia i kopy wspólnych lat! wiedziałam, wiedziałam! hihihi! i dobrze Wam tak! ciepłe myśli dla Waszej dwójki, a dla Bąbelka całuchy i głaski po całości! :ok: :D
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto paź 26, 2010 20:27 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Domyślałyśmy się tego,bo tyle miłości kapało z Twoich postów,że innej decyzji sie nie spodziewałam!
Kocham Cię wiesz?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 26, 2010 21:15 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

:D Nio i fajno!!!! :ok: :ok:
Decyzja dyktowana przez serce, ale jakie rozsądne uzasadnienie. :wink:
Gratulacje Asiu masz cudownego kotka. :mrgreen: :1luvu:
Bąbel!! Ty farciarzu!!!! :D :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 27, 2010 8:17 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Witajcie, Kochane :1luvu:
Jestem taka szczęśliwa, bo Bąbelek cudownie dochodzi do siebie :dance: :dance2: Wyobraźcie sobie, że nawet nie musiałam go uwalniać z kołnierza - doskonale opanował funkcjonowanie w abażurku 8O Nawet z lizaniem mnie po twarzy poradził sobie wyśmienicie :wink: I już zdążył wydrapać mi policzek sztywnymi końcówkami szwów :lol:
Dzisiejszą noc spędziłam z plastikowym kloszykiem na buzi, resztę ciałka Bąbel upchnął pod moją brodą.
Cały czas się przytula i mruczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wokół rany nie dzieje się nic niepokojącego, a pozabiegowa opuchlizna pysia wyraźnie się zmniejszyła :D :D :D
Dzisiaj kontrola, zobaczymy jak rekonwalescenta oceni Pan doktor.
Wreszcie się uspokoiłam i wręcz się cieszę, że historia tego "wielkiego" oczka wreszcie dobiegła końca!!! Teraz Bąbelek jest jeszcze piękniejszy :wink: 8)

A propos kołnierzy, to w naszej lecznicy są one bardzo popularne. No cóż, co wet to obyczaj :wink:
I jeszcze raz napiszę, że uwielbiam moich wetów, którzy i tym razem nas nie zawiedli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przesyłam całuski od mojego jednookiego ślepka, który z dnia na dzień staje się bardziej bury czyli coraz piękniejszy :wink: :D
Dziękujemy Wam, kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poproszę moda o przeniesienie wątku na koty, bo przecież Bąbiś już domku nie szuka.
Tak więc bardzo proszę o przeniesienie wątku na Koty :wink: :D
Ostatnio edytowano Czw paź 28, 2010 7:45 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 27, 2010 10:28 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Uffff.
Bąbiś jest tak samo dzielny jak Kajtuś. Jemu abażur też nie przeszkadzał.
Czekamy na wieści po wizycie u weta. Jestem pewna, że to będą bardzo dobre informacje.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 27, 2010 11:57 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Gratulacje :D i w dalszym ciągu kciuki zaciśnięte za zdrowie maluszka.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro paź 27, 2010 18:13 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asiu-a kliknełas na czerwony wykrzyknik?-inaczej nie zauważą,że wpisałas prośbe o przeniesienie na Koty

Słodkie burasiątko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -wyleczy sie prędziutko i dalej bedzie szalał!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 27, 2010 21:30 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Super wieści. :D
Zdrowiej Bąbelku szybciutko. :ok: :ok:
Całuski, buziaczki, głaski, mizianki. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw paź 28, 2010 7:34 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Hej, hej Kochane :1luvu:

Wieści z wczorajszej kontroli są bardzo dobre, oczko goi się świetnie, a malec jest w znakomitej formie :D :D :D Pan doktor powiedział, że czas był NAJWYŻSZY by tę gałkę usunąć, pomimo że była wcześniej poddana eutanazji...
Do wtorku będę podawać antybiotyk, a w środę zdjęcie szwów.

W lecznicy było niespotykanie pusto (przed nadchodzącym świętem), więc Bąbel zbierał zachwyty całej przemiłej ekipy i rewanżował się prezentacją opcji "jestem wuwuzelek" :strach: :lol:

Mój Bąbeliusz jest szczęśliwy i radosny :D Dużo je, przytula się jak wariatuńcio i bawi z dużym zacięciem. Kupiłam mu metrowej długości pluszowego robala-węża (ohyda :wink: ) i to był strzał w dziesiątkę - robal jest nieustająco maltretowany :wink:

Jestem tak szczęśliwa, że aż mnie to przestrasza :oops: :wink:

Bąbelek przesyła pozdrowionka i podziękowania kochanym Cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasieńko, ja oczywiście w ogóle nie wiedziałam do czego służy czerwony wykrzyknik i tradycyjnie napisałam PW do moda :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 28, 2010 7:41 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Ach , jakie radosne wieści od rana! :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw paź 28, 2010 7:46 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

jerzykowka pisze:
Mój Bąbeliusz jest szczęśliwy i radosny :D Dużo je, przytula się jak wariatuńcio i bawi z dużym zacięciem. Kupiłam mu metrowej długości pluszowego robala-węża (ohyda :wink: ) i to był strzał w dziesiątkę - robal jest nieustająco maltretowany :wink:

Super :!: Takie wieści to ja lubię :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw paź 28, 2010 7:51 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

jerzykowka pisze:Jestem tak szczęśliwa, że aż mnie to przestrasza :oops: :wink:

niech Cię to nie przestrasza, Ty się tym ciesz :piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 28, 2010 9:02 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

zdrowieje chłopak w try miga :ok: i tak ma być!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]