Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 22:08 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Poznaję to srebrne kocię na kaloryferze , to wędrowniczek niesforny pozaklatkowy

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Pt paź 22, 2010 23:17 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ASK@ pisze:też sobie zaznaczę

No to ja też :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 23, 2010 17:24 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Takie kociątka są u mnie przyznaję się koleżanka mi powklejała większych jeszcze nie umiemy.
Sa dwie dziewczynki cała srebrna i srebrna z białymi łapkami. I dwaj chłopcy burasek z buraskową łapką i burasek z białymi łapkami.
Bardzo prosimy o pomoc w oswajaniu. Prwdopodobnie już dziś mogłam z nimi iść do sklepu z adopcjami i gdyby zjawił się odpowiedni domek a tak urosną i co ja ich zatrzymać nie mogę mam już swoich 19 oraz dokarmiane.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Sob paź 23, 2010 18:42 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwona jestem z Ciebie dumna!
:ryk:
najszczesliwsza

Post » Sob paź 23, 2010 18:48 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Dziękuję Agatko bo ja z siebie wcale :oops:

iwonac

Post » Sob paź 23, 2010 18:52 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

cZEMU?
najszczesliwsza

Post » Sob paź 23, 2010 18:57 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

No bo kocięta nieoswojone nieogłoszone nieopisane pieniędzy nie ma pomysłu na biznes nie ma pracy nie ma czas mija a nic na lepsze się nie zmienia....no karmię całe towarzystwo systematycznie :kotek:

iwonac

Post » Nie paź 24, 2010 10:50 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

czy jest szansa na te zdjecia mailem ???

i czestochowski off top :
http://elpis.web-fix.net/9010/zaginiona-yoreczka/
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Nie paź 24, 2010 14:17 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Nie paź 24, 2010 22:34 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Dziękujemy za umieszczenie zdjęć na stronie Elpis.
Kotki mają się dobrze. Najbardziej oswja się srebrna koteczka i burasek z buraskową łapką. Jak sięje złapie to potrafią posiedzieć na kolanach kilka minut. Wszystkie kotki korzystają z kuwetek i mają bardzo duży apetyt. :kotek:
Prosimy o pomoc w oswajaniu i jeśli ktoś może to puszki np whiskas bo mam poważne kłopoty finansowe i brakuje na wyżywienie.

iwonac

Post » Pon paź 25, 2010 1:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

iwonac pisze:No bo kocięta nieoswojone nieogłoszone nieopisane pieniędzy nie ma pomysłu na biznes nie ma pracy nie ma czas mija a nic na lepsze się nie zmienia....no karmię całe towarzystwo systematycznie :kotek:

No bo to przecież Polska :roll:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 25, 2010 14:12 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Zapraszamy do pomocy-u nas bez zmian wszystko można sprawdzić zobaczyć doradzić kotki i ja czekamy :kotek:
Mała srebrna polazła dzisiaj na balkon-zabezpieczony nie bójcie się :lol: Buraskowąłapkę wyciągłam z klatki i nosiłam po domu nawet dzielnie to znosi. Najgorzej białe łapki burasek schował sie za mamę i ani rusz. :mrgreen:
Wstyd mi ale naprawdę potrzebujemy puszek dla maluchów-czy ktoś może pomóc :cry:

iwonac

Post » Pon paź 25, 2010 14:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

wieczorkiem zrobię banerek

kociaki i mamusia uratowane od śmierci
ale potrzebują pomocy finansowo jedzonkowej
4 maluchy i mamusia karmiąca to jest duże wyzwanie
jak to dobrze Iwonko, że je uratowałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 26, 2010 10:49 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Bardzo bardzo się cieszę na bannerek. Wczoraj miałam kłopot z kompem :kotek: Maluchy nawiały z klatki :mrgreen:

iwonac

Post » Wto paź 26, 2010 15:03 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

OK, skoro sytuacja z Cyranką mniej więcej się wyklarowała... (a zdjęcia będą )
to... kasę, którą deklarowałam na hotelik prześlę na potrzeby iwonyc, też Częstochowa w końcu
Wiem, że rachunki itd... ale kup coś z tego małym, co Iwonko?

Poproszę na PW namiary.
Kasa poleci z konta koleżanki, już z nią ustaliłam, tak będzie szybciej, ja nie ma internetowego konta.

przekleiłam z wątku cyrankowego ;)

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

[poprzednia][następna]