Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 23:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

to sobie pogadalście...ja i tak nic z tego nie rozumiem :?
szymon nie jest murzyn tylko chińczyk do pracy :lol: :ryk:

zebranko 30 w sobotę w barbadosie, o 16.00, proszę donieść wszystkie oryginały faktur, trzeba będzie je zawieźc do tomka kingi tego dnia po zebraniu.

omówimy procedury odnosnie skanów i wysyłki faktur oraz role koordynatorów w lecznicach.

zapraszam na facebook do galerii zdjec piratów kontrastowych :ok: :D
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto paź 26, 2010 7:03 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:zapraszam na facebook do galerii zdjec piratów kontrastowych :ok: :D

Zdjęcia rewelacyjne!
Wczoraj chyba z 8 razy oglądałam :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto paź 26, 2010 9:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

porozmawiałem gdzie i z kim trzeba, na ewentualny transfer domeny (żeby było taniej niż 122zł/rok) mamy jeszcze 15-20 dni (2-5 dni trzeba odliczyć na opieszałość Poczty Polskiej).

Np. na linuxpl.com jest to 77,01 zł/rok, na webd.pl 85,40 zł/rok.

Jeśli zdecydujecie się na przeniesienie to korespondencję musi prowadzić Sabina bo domena pkdt.pl jest zarejestrowana na nią -- ja nie mogę się podpisać za Sabinę. Powinno wystarczyć jedno zdanie: "proszę o wydanie kodu authinfo potrzebnego do transferu domeny pkdt.pl zarejestrowanej na (...tu dane Sabiny...)" i czytelny podpis. List musi być nadany jakoś tak ekspresowo bo zwykłe potrafią iść tygodniami ;>

Konto u nowego rejestratora też musi być założone na Sabinę (bo robilibyśmy transfer a nie cesję)

proszę o w miarę szybko decyzję bo terminy są napięte, a jak zaśpicie to będzie na mnie że nie dopilnowałem ;)

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Wto paź 26, 2010 9:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ssb pisze:porozmawiałem gdzie i z kim trzeba, na ewentualny transfer domeny (żeby było taniej niż 122zł/rok) mamy jeszcze 15-20 dni (2-5 dni trzeba odliczyć na opieszałość Poczty Polskiej).

powinien wystarczyć mail o tej treści z adresu, na jaki domena była rejestrowana; można też pojechac dwutorowo (poczta+mail).
jakby mailem odpisali ze trzeba listownie, to można ich postraszyć UOKIKIEM (nie mogą przy zmianie umowy stosować innych procedur niż przy zawarciu; jeśli do zawarcia wystarczył kontakt przez www to przy zmianie też musi)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto paź 26, 2010 9:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:to sobie pogadalście...ja i tak nic z tego nie rozumiem :?

Ja też nie znam się, na domenach i kosztach z tym związanych... ufam, że osoby znające się na tym, czyli Szymon, podejmie najkorzystniejszą dla nas decyzję, jeśli będzie trzeba się zrzucić to ja się mogę zrzucić jest nas tyle, że będzie to koszt kilku lub kilkunastu złotych na osobę a stronka internetowa musi być przecież koniecznie.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto paź 26, 2010 9:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

mpacz78 pisze:
sabina skaza pisze:to sobie pogadalście...ja i tak nic z tego nie rozumiem :?

Ja też nie znam się, na domenach i kosztach z tym związanych...

:mrgreen: cieszcie sie że nie gadamy o parametrach transferu, typach bazy danych, modułach komponentach widgetach czy pluginach :ryk:

(a i to to małe piki, nie Szymon?)

edit: setna strona stuknęła w wątku.

Poker71

Post » Wto paź 26, 2010 10:19 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Bur, bur. Ciągnę tę smugę bo Poker uznała że się przyda i poinformuje nas że można taniej, niestety przy okazji zaflodoowaliśmy prośbę o pomoc Karoliny a ta sprawa jest chyba ważniejsza niż 20-40 zł :>

Jeśli chodzi o sam hosting to dyskutować teraz nie zamierzam, wyciągnę coś z kapelusza na rok, a przez ten rok Szanowni Państwo się naradzą i ustalą roczny budżet na "sprawy informatyczne". Jak będą na ten cel z góry ustalone pieniądze to będzie o czym rozmawiać.

ssb

Post » Wto paź 26, 2010 10:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ssb pisze:Bur, bur. Ciągnę tę smugę bo Poker uznała że się przyda i poinformuje nas że można taniej, niestety przy okazji zaflodoowaliśmy prośbę o pomoc Karoliny a ta sprawa jest chyba ważniejsza niż 20-40 zł :>

w sensie mam się przymknąć? :(

KarolinaS pisze:proszę o pomoc :(
viewtopic.php?f=1&t=119084

no to odfloodowuję...

Poker71

Post » Wto paź 26, 2010 13:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

nowy odświeżony bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=119122
:ryk:
Sabina dopisałam jako ostatni Twój film, wiem że miałaś jeszcze kilka zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie nimi i dopiszemy.
:ryk:
wygląda na to że stuknęla nam 100strona pewnie trzeba będzie założyć nowy wątek
:ok:
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto paź 26, 2010 15:28 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Trojmiejskie kotki chyba oszalaly na zime :roll:
podobno w zakamarku za ogrodzeniem na naszej ulicy mamy 7 :!: miziastych kociat... niestety, z tego co powiedziala karmicielka, to same buraski... moze bialo-bure tez. Bylo osiem, wole nie wiedziec, jaki los spotkal tego osmego... Bede musiala wybadac to miejsce...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto paź 26, 2010 17:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ssb pisze:porozmawiałem gdzie i z kim trzeba, na ewentualny transfer domeny (żeby było taniej niż 122zł/rok) mamy jeszcze 15-20 dni (2-5 dni trzeba odliczyć na opieszałość Poczty Polskiej).

Np. na linuxpl.com jest to 77,01 zł/rok, na webd.pl 85,40 zł/rok.

Jeśli zdecydujecie się na przeniesienie to korespondencję musi prowadzić Sabina bo domena pkdt.pl jest zarejestrowana na nią -- ja nie mogę się podpisać za Sabinę. Powinno wystarczyć jedno zdanie: "proszę o wydanie kodu authinfo potrzebnego do transferu domeny pkdt.pl zarejestrowanej na (...tu dane Sabiny...)" i czytelny podpis. List musi być nadany jakoś tak ekspresowo bo zwykłe potrafią iść tygodniami ;>

Konto u nowego rejestratora też musi być założone na Sabinę (bo robilibyśmy transfer a nie cesję)

proszę o w miarę szybko decyzję bo terminy są napięte, a jak zaśpicie to będzie na mnie że nie dopilnowałem ;)

Szymon przygotuj taka umowę ja podpiszę na zebraniu w sobotę- zdajemy sę na ciebie

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto paź 26, 2010 17:39 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

miłej lektury :)

http://www.gazeta.razem.pl/index.php?id ... page=18567

szymus dasz ten link w rubryke: media o nas?

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto paź 26, 2010 18:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:miłej lektury :) http://www.gazeta.razem.pl/index.php?id ... page=18567 szymus dasz ten link w rubryke: media o nas?
jasne pod warunkiem że tomkowa strona wstanie, póki co leży od wczoraj. Do starej strony jeszcze nie dostałem hasła.

ssb

Post » Wto paź 26, 2010 18:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Potwierdzam że stara strona tylko działa, ostanie aktualizacje na niej wieki temu były.... :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto paź 26, 2010 18:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Maja przesłała mi hasło do starej strony, mam dostęp.

ssb

[poprzednia][następna]