K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 9:26 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Dorota Wojciechowska pisze:
terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano brak wie.brak
03.11. rano brak wie. brak
04.11. rano brak wie. brak
05.11. rano brak wie. brak
06.11. rano brak wie. brak
07.11. rano Dorotka wie. brak
Już jest rozpiska :D

Teresa ja jestem w kalendarzu zapisana na 1.11 wieczór i 7.11 (niedziela) rano

Poprawiłam

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto paź 26, 2010 9:29 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:
gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Jeszcze nie mamy obsadzonego dyżuru na piątek rano - może ktoś chętny :D
I proszę już o zapisy na tydzień przyszły czyli już niestety listopad od 01.11-07.11.2010r.

Tereniu , ja przyjdę w piątek 29 X rano, nie ma problemu. Co do przyszłego tygodnia zadeklaruję się później bo ostatnio mam sporo pracy i w niektóre dni po prostu muszę być rano w pracy :)

Dzięki Małgosiu :D Małgosiu czy masz w domu oryginał naszego statutu , byłby mi chwilowo potrzebny bo muszę donieść do Banku w celu skserowania :D jeśli masz proszę podrzuć do na kociarnię, to sobie w tygodniu zabiorę. Dziewczyny i pamiętajcie o odebraniu kalendarzy.

Pewnie że mam oryginał :) dostarczę do kociej chatki jak tylko mogę najszybciej .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto paź 26, 2010 10:10 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Ja mogę wziąść to za Kasię w najbliższą niedzielę a potem 3 i 5 wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto paź 26, 2010 10:14 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

[quote="MartynaP"][quote="MartynaP"][b]OGŁOSZENIA :
LINKI POLECIAŁY NA nadziejanadom@gmail.com

Martyna bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto paź 26, 2010 10:15 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Mara S pisze:Ja mogę wziąść to za Kasię w najbliższą niedzielę a potem 3 i 5 wieczór

Dzięki :D

terenia1

Post » Wto paź 26, 2010 10:19 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano brakwie. Teresa
03.11. rano brak wie. Mara
04.11. rano brak wie. brak
05.11. rano brak wie. Mara
06.11. rano brak wie. brak
07.11. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Wto paź 26, 2010 10:22 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:Ewa boks górny jest cały wolny, Szyjka puściam na kociarnie 8O ale rety chłopak ma tyle energii że chyba rozwali pół kociarni 8O Bardzo ładnie bawi się z Kostkiem. Można przywieźć ze schronu kotke z kręgosłupem obtzraskanym. Padre dalej niestety w karcerze, dzieki temu Plamek zszedł na dół.
Przywiozłam dziś 3 porcje antybiotyku od weta dla Czandry, dziś dostała zastrzyk,(welfron Czandrze wyciągnęłąm) jutro zrobi Monika ostatni do zrobienia w środę Dziś nasze kociaki odwiedziała Pani Marta dostały suche jedzonko, puszki - mozna część zabrać do schronu.
Przywiozłąm dziś ze starej kociarni krytą kuwetą i zlewozmywak wszystko zostawiłąm w drugim pomieszczeniu, chciałam wymyć tą krytą kuwetę i postawić na kociarni, ale niestety już nie zdążyłam w trakcie normalnego dyżuru niestety nie da się za bardzo zrobić jakichś dodatkowych rzeczy, kociarnia remontowana już praktycznie wygipsowana więc pewnie niebawem malowanie - jutro postaram się na chwilę podjechać wymierzyć ile jeszcze trzeba dokupić płyt styroduru i ile kupić wykłądziny.
Dorotko podjechać kupić próg do przedsionka na wyremontowaną kociarnię :?: może pan Arek dałby go radę zamontować można by już w przedsionku położyć wykładzinę.
Czandra całkiem fajnie, nowa Psotka już wyraźnie mniej przestraszona - nie siedzi wcisnięta w kąt, zjadła i rozgląda się z zaciekawieniem po kociarni.

Teresa jesteś dzielna Wyjec - Sandra miała tak przylepiony plaster z wenflonem, ze z Piotrkiem 10 minut odcinalismy zeby nie zrobic jej depilacji. Wyjec jeszcze jeden dzień u nas bo krew ma slabe wyniki. :(
mam nadzieję, ze Piotrek zdąży dziś z Pręguską kurde nie wyrabiamy czasowo :roll:

w schronisku trzeba wyświecić budę i poprzenosić koty

Filomen

Post » Wto paź 26, 2010 10:27 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

No zdaję sobie sprawę, że nie wyrabiacie czasowo :( przydałby się ktoś do jeżdżenia do weta zawożenia i odbierania kociaków ktoś dyspozycyjny z samochodem :!: dyzury na kociarni w miarę opanowane, ale do innych spraw przydałyby się pomocne rączki :)
Ewa co z Frodem mam go jutro rano zabierać na kastrację?
A remontują kurczakową budę w schronie?

terenia1

Post » Wto paź 26, 2010 10:34 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Czy w nowej Kociej Chatce są gdzies te stare ulotki? Chciałam podopisywać do nich numer konta. Rozumiem, że jeśli będą następne to będą zmodyfikowane? Ichyba można by na stronce - w zakładce - jak pomóc dopisać o możliwosci wpłat na konto z numerem i instrukcją co do tytułu...

Mara S

Post » Wto paź 26, 2010 10:42 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Mara S pisze:Czy w nowej Kociej Chatce są gdzies te stare ulotki? Chciałam podopisywać do nich numer konta. Rozumiem, że jeśli będą następne to będą zmodyfikowane? Ichyba można by na stronce - w zakładce - jak pomóc dopisać o możliwosci wpłat na konto z numerem i instrukcją co do tytułu...

Ulotki są leżą na otwartym regale część jest jeszcze zapakowana w szary papier pod nimi leżą te rozpakowane, no faktycznie Mara dobry pomysł trzeba dopisać numer konta na naszej stronie całkiem zapomniałyśmy o tym

terenia1

Post » Wto paź 26, 2010 11:09 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

To ja pożyczę te ulotki i podopisuje numer konta a część sobie wezmę na porozdawanie.
Jakie leki mam komu dziś wieczorem podać?

Mara S

Post » Wto paź 26, 2010 11:54 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Frodo, Nimfa, Hator - czyszczenie uszy
Plamek - krople do ucha
Nimfa - smarowanie grzyba
Szyjek, Ruda - smarowanie tym co zwykle
Czandra - żółty płyn na sraczke na N...
Frodo, Czandra, Ruda - dalej dietka

terenia1

Post » Wto paź 26, 2010 12:52 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:No zdaję sobie sprawę, że nie wyrabiacie czasowo :( przydałby się ktoś do jeżdżenia do weta zawożenia i odbierania kociaków ktoś dyspozycyjny z samochodem :!: dyzury na kociarni w miarę opanowane, ale do innych spraw przydałyby się pomocne rączki :)
Ewa co z Frodem mam go jutro rano zabierać na kastrację?
A remontują kurczakową budę w schronie?

Piotrek przyjedzie rano po Froda i po pręguskę z niedowładem. Niedowład nie jest podobno spowodowany urazem - to sie jakoś specjalnie nazywa to co podejrzewają. Pobrali jej krew i czekają na wyniki.

Bude odarli z resztek wykładziny i jest do betonu goła. Musimy kupić zwykły steropian i dać go na ziemie i na to wykładzine. Widziałam dziś super plastikowe pudla w ikea. Mozna je obrócić do góry dnem i zrobić budkę dla kota najlepiej na jakimś regale sklepowym tylko musiałabym wymyślić jak połączyć dno z górą - pudło do góry dnem i wyciąć dziure - 26 zł za sztuke z pokrywką - tanie nie jest ale wilokrotnego użytku i łatwe do dezynfekcji i da się przykręcić do regału

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40130132

Filomen

Post » Wto paź 26, 2010 12:59 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Mara S pisze:To ja pożyczę te ulotki i podopisuje numer konta a część sobie wezmę na porozdawanie.
Jakie leki mam komu dziś wieczorem podać?

jest taki specjalny papier na naklejki na listy na karce A4 masz kilkanaście takich naklejek - mozna wydrukować na tym i potem naklejać na ulotki - ja tez mam 2 paczki ulotek w garażu

Filomen

Post » Wto paź 26, 2010 13:22 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Tylko ja nie mam tego papieru :( a poza tym czy te klejące elementy są w formie cienkiego paska tak by nie pozaklejać przy okazji innych treści? Jeśli ktos ma taki papier to poroszę ;p

Mara S

[poprzednia][następna]