Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 15:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

lalka999 pisze:Takie biegające małe białe, bo o ile dobrze się doliczyłam to jedno jest całe biale, drugie całe białe z czarnym uchem, i trzecie biało rude.

Spóźniłaś się, bo małe, całe białe już adoptuje Mała Dzikuska.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 25, 2010 15:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

uuuuu..... oby się dobrze chował :)
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Pon paź 25, 2010 15:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

lalka999 pisze:uuuuu..... oby się dobrze chował :)

Już Ona o to się postara, na pewno! :mrgreen:
Ma już ode mnie jednego kotka i dba o niego,o nie, bo ma w sumie dwie kociczki a ten, lub ta, będzie trzecim kotkiem. :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon paź 25, 2010 17:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

kasia86 pisze:Kasiu, biały kotek już będzie miał domek. :wink:

Dziękuję za pamięć. :1luvu:

Cały czas szukam,rozglądam się,ale ciągle nic nie wychodzi z tych moich starań :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 26, 2010 7:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Super Aniu! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 9:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

A moze by tak podsumowanie ?
Sa 4 malutkie u Pani w Zd. , 3 ida do Dzikuski tak? :1luvu:
4ty i Tullinek do Renaty na Dt :1luvu:
To jeszcze sie Kasia,Agatka i Misia oraz dwa Marko i Polo czarnulki zostaly tak? :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto paź 26, 2010 10:32 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Ewschen pisze:To jeszcze sie Kasia,Agatka i Misia oraz dwa Marko i Polo czarnulki zostaly tak? :(

Marko i Polo też jadą do Renatab, więc zostaje Kasia i Agatka i Misia, ale ona jest raczej bez szans :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto paź 26, 2010 12:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Pare godzin nie wstapie i sie polapac teraz nie moge. Rozwiniecia sa swirujace. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto paź 26, 2010 14:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Dzieki dzieki!
trzymamy tak mocno za Kasienke ,Agacie i Misie!

Ewschen

Post » Wto paź 26, 2010 15:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Maleństwa już w lecznicy i jutro jadą do domku.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 26, 2010 15:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

I jeszcze :wink:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 26, 2010 16:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

A dlaczego w lecznicy?

Ewschen

Post » Wto paź 26, 2010 18:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

W lecznicy, bo zapytałam jak byłam rano z buraskiem, czy mogę przywieść do lecznicy na parę dni tego bidę małego.
Pojechałam z Łodzi do Zd. Woli i pani powiedziała, żebym zabrała wszystkie, bo tamte drugie zaczęły jeść już sama od wczoraj.
Do jedzenia zmusił ich głód, bo matka już nie chciała ich karmić. Miałam zostawić je tam w zimnie o i głodzie?
Jak zajechałam tam to bidy były wtulone e siebie, bo zimno tam strasznie. Pies później zaczął ścigać tego bidę i to wszystko mi się nie podobało.
Zapakowałam je wszystkie w kontenerek, wiedząc, że miał tylko jeden jechać do lecznicy a nie 4.
Oczywiście oberwało mi się w lecznicy.....i dobrze, bo słusznie, bo nie było gdzie upchać tych kociaków. :oops: :(

Jutro zastano odebrane stamtąd i pojadą do Warszawy.
Poprosiłam też o mały przegląd kociaków za który oczywiście ja zapłacę.
Maluszek ten tył ma prawdopodobnie od przewlekłych biegunek. :(

Ostanie rachunki z lecznicy to
12zł,
63zł,
28zł,
7zł
karma Happy cat i puszeczki oraz te w tackach tackach 120
zostawiłam też pani 100 zł, na sterylkę kotki i jak braknie to dołożę różnicę, bo dzisiaj mi brakło.
wcześniejszy rachunek za karmę i żwirek 130 zł.
Nie liczę transportu, Zd. Wola Pabianice. Zd. Wola-Łódź.

A, jeszcze chciałam napisać, że do tej pory nic jeszcze nie zjadłam, bo koty ważniejsze.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 26, 2010 18:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Jak dobrze ze JESTES! :1luvu:
A teraz idz cos zjedz bo jutro wielki dzien :D

Ewschen

Post » Wto paź 26, 2010 19:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek-pilnie DT!!!

Strasznie biednie wyglada ten skaleczony. Ale dobrze, ze sie dotulil do rodzenstwa. Teraz juz mu nic zlego sie nie stanie. :1luvu:

Aniu mam nadzieje, ze ta glupia baba da Ci rachunek za streylke kotki! :evil: :evil: :evil: :evil:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]