Czajek ma dom, Izzi wróciła z adopcji...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 7:06 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Ogłaszasz je gdzies? :)

Podaj mi numer telefonu, ogłosze je na portelu.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Sob paź 23, 2010 7:29 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

mają allegro, gumtree, szerloka, olx, kupsprzedaj, facebooka, naszą klasę, moruska :)
Nr telefonu wysyłam na pw:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon paź 25, 2010 8:25 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Izzi zainteresowała się pewna osoba, ale kontakt się urwał... Chyba się rozmyśliła...
No i wczoraj dzwoniła babka, niepoważna jakaś...
Mieszka gdzieś w okolicy Elbląga - Starego Pola. Ma kotkę białą i chciała Izzi. Pani wszystko ładnie mówiła, ale coś mi nie grało. Jak zaczęłam dokładnie i dogłębnie dopytywać czemu akurat na tej konkretnej kotce jej zależy to powiedziała że jej kotka nie chce się rozmnażać 8O
Już ktoś jej odmówił wydanie kota bo dom wychodzący więc mi ściemniała, że nie będzie wypuszczać a na koniec mi wykrzyczała, że ludzie to po..by bo jedni jej nie dadzą bo wypuszcza a inny bo kicia będzie mamusią 8O
Pomijając już fakt, że Izzi jest po sterylce...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon paź 25, 2010 9:18 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Szkoda, ze to do wychodzący :) :)
Mogłaby wziąć kotkę, o której wyraźnie pisze w ogłoszeniu, ze jest wysterylizowana, niech sobie ją rozmnaża, hahahahh

A na poważnie- ciężka dola kociej adopterki- przez tych ludzi, z których 3/4 trzeba wyczuć i odrzucić.
Obrazek

kordonia

Post » Pon paź 25, 2010 10:12 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Izzi to jest zdecydowanie kot wysokopienny :D Wskakuje wszędzie, gdzie inne koty nigdy nie wskakują i nawet nie myślą o wskakiwaniu tam. Dostanie się na najwyższe półki, nic się przed nią nie ukryje :D Sprytna diablica :D I skoczna :D

Czajkowi trochę odbija, jest miziasty a raz na jakiś czas ma rzut agresji. To może być spowodowane uszkodzeniem neurologicznym niestety...

ifciastu

Post » Pon paź 25, 2010 15:54 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

A jak by się Izzi dogadala z inną młodą kotką, chętną do ciąglych zabawa;p
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Pon paź 25, 2010 16:24 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

No na początku będą na pewno zgrzyty, ale tego się nie uniknie przy dokoceniu;)

Izzi na początku była w łazience. pierwsze kilka dni po wypuszczeniu do kotów fukała na wszystko co się ruszało, a teraz już normalnie z nimi śpi:) Ale to każde koty tak mają :D
Myślę, że warto spróbować:)

ifciastu

Post » Pon paź 25, 2010 22:36 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Podrzucę-czas by już znalazły swoje domki...
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Wto paź 26, 2010 20:02 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Czajek i Izzi ciągle czekają na domki:)
Było kilka telefonów, ale domki same takie jakieś nieciekawe... Albo "na prezent", albo "do hodowli", albo "do domu wychodzącego"...

Przecież te koty są cudowne, piękne i kochane :D Jak można ich nie kochać? Nie da się, no!

ifciastu

Post » Wto paź 26, 2010 20:50 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Znajdzie się w końcu TEN dom.

Trzymam mocno kciuki za to :ok: :ok:
Obrazek

kordonia

Post » Nie paź 31, 2010 20:38 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

zdjęcia, zdjęcia!
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Śro lis 03, 2010 12:52 Re: Miziak Czajo po przejściach i cała biała Izzi! Nowe foty s.3

Izzi pojechała do DS. Znalazł się superaśny dom w Elblągu. Bardzo fajna rodzina. Pństwo doinformowani, siatka do zabezpieczenia balkonu już zakupiona. Douczyli się jak dbać o kota i jak go karmić. Maleńka od pierwszej chwili czuła się jak u siebie. Chłopcom- jest tam dwójka dzieci, 10 i 15 lat- od razu wskakiwała na kolana, miziała się i bawiła nimi.

ifciastu

Post » Śro lis 03, 2010 14:08 Re: Młody, kochany, skrzywdzony Czajek szuka domu! Izzi już w DS

No i proszę-mówiłam,że jak księżniczka dojdzie do siebie to długo miejsca nie zagrzeje :piwa: . Super. Zatem podrzucamy Czajka, całe mnóstwo ludzi uwielbia żywiołowe koty !
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Czw lis 04, 2010 10:29 Re: Młody, kochany, skrzywdzony Czajek szuka domu! Izzi już w DS

Dziś bardzo mocno potrzebne kciuki za Czajka. Za co? Nie powiem :mrgreen: Nie chcę zapeszyć.
W każdym razie zaciskajcie tak mocno, że by aż sine były :mrgreen:

ifciastu

Post » Czw lis 04, 2010 10:41 Re: Młody, kochany, skrzywdzony Czajek szuka domu! Izzi już w DS

To trzymam kciuki by się spodobał i ludzie okazli się wrażliwi i odpowiedzialni :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]