SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 21:18 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

I po ptokach. Masz Cypisku więcej filiżanek??????
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon paź 25, 2010 21:20 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

Muszę się uśmiechnąć do zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego. :wink:
mam jeszcze wagę i super torbę na zakupy z kotami, Wystawię jak zrobię fotki. :kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon paź 25, 2010 21:22 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

Filiżanki idą jak świeże bułeczki :lol:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto paź 26, 2010 13:33 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

Pixia pisze:Wstawię może bardziej obrazowe zdjęcie z zajezdni. To jedna z koteczek, która potrzebuje pomocy i jest w złej kondycji.

monika74 pisze:Zle się dzieje na zajezdni koty chorują pojawiają się nowe koty najbardziej niepokojaco wyglada młoda koteczka jest cała w ranach wychudzona niestety w chwili obecnej nie ma szansy na DT dla niej :cry:
Obrazek

Każdy grosik przyda się przed zbliżającą się zimą. Ciężko jest 2 osobom dokarmiać takie stado.

[tu podane były dane do przelewu]

Chcielibyśmy wyjaśnić, że Fundacja Kocia Dolina nie ma nic wspólnego z zamieszczoną w tym wątku aukcją użytkowniczki cypisek. Dane do przelewu na konto Fundacji Kocia Dolina zostały podane w tym wątku bez naszej wiedzy i pod żadnym pozorem prosimy nie dokonywać przypadkiem wpłat za fanty wystawione przez użytkowniczkę cypisek na konto Fundacji.

Jednocześnie prosimy użytkowniczkę Pixia o usunięcie ww. danych ze swojego wpisu, aby nie wprowadzać niepotrzebnego zamieszania wśród odwiedzających wątek użytkowniczki cypisek.

Dotarła też do nas dzisiaj informacja, że osoba niezwiązana z Fundacją Kocia Dolina bez naszej zgody i wiedzy wysyłała PW w sprawie wpłat za fanty wystawione omyłkowo w tym wątku przez użytkowniczkę jelona. Chcielibyśmy poinformować, że nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za treść wspomnianych PW (tym bardziej, że treść ta nie jest nam znana).

Pozdrawiamy,
Zarząd Fundacji Kocia Dolina
Obrazek Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Kocia Dolina

Od: Nie maja 18, 2008 11:43

Post » Wto paź 26, 2010 13:42 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

Jelona została już na początku powiadomiona,że ja nie należę do fundacji.!!!!!!
tylko Monika74.!!
wystawiłam bazarek dla kotów z zajezdni gdyż je dokarmiam.!! i nimi zajmuje. Sprawy fundacyjne mnie nie interesują. Ważne aby koty miały co jeść. Nie ważne jest czy Monika je karmi rano a ja wieczorem/ podaje przykład/ Nie wnikam w to. Ważne aby nazbierało się dla nich na jedzonko, zima idzie ostra.! Mam chyba prawo wystawiać bazarki dla nich. Ja nie chcę pieniędzy dla siebie i uważam ,że jak ktoś wpłacił by na wasze konto zn, Fundacji. to chyba nie zrobi nic złego skoro to idzie na karmę dla nich.

co do pw z Jelona nie ma żadnej tajemnicy.Poradziłam jej aby wystawiła bazarek oddzielnie. Nie każdy wie ,że osoby z jednej miejscowości działają osobno....Ważne ,ż e jest jeden cel..Właśnie to napisałam Jelonie ,że wybór zostawiam jej. i to tyle.!!

filiżanki zostały zakupione za co dziękuję !!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto paź 26, 2010 14:08 Re: SHEBA filiżanki dla kotów z zajezdni!!!kup teraz!!!

wątek zamknięty na prośbę założyciela
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

[poprzednia]