Na podwórku zostały 2 kocice, 1na jeszcze karmi, maluszki sztuk 3 w miarę zdrowe, mają z 2 m-ce...tą w terminie późniejszym złapię na sterylkę...
2 kocica, matka prawie że wszytskich kotów na podwórku ma 5kę

Kocica dziś pojechała na sterylkę rano. Zadzwonił do mnie Pikiel że mają kilka sterylek dodatkowych z UM darmowych i czy nie potrzebuję...Kociaczki zostały samiutkie ale sterylka priorytetem jest...mam polarowe portki, kupię sianko i im podrzucę dziś żeby miały ciepło...do powrotu mamusi...
Złapałyśmy też kocicę szylkretę z działek na sterylkę ...na działkach jest 5 maluszków, 2 szylkretki mają jechać do Eli, są jeszcze 2 czarnuszki i biało czarny + 2 bure koteczki z wiosny, prawdopodobnie już zaciążone....
Masakra....
W Nowym Porcie mam 3 maluszki...ich matkę do sterylki....
Jestem w kontakcie z administracją, zamówiłam budki z UM i administracja ma budować parkan wokół budek (okolice ul Wyzwolenia falowiec)...super kierownik....ale i tak będę prosić by przed zimą nie zamykali okienek, w piwnicy też są maluszki....koty które były w niej na wiosnę przepadły...pewnie trutki... w garażach zostały mi 2 kotki do sterylek....jedna na pigułach jest...trikolorka miała tylko 1en miot w tym roku...bardzo dzika i ciężko będzie ją złapać, ale złapałam tą najważniejszą i najbardziej płodną która rodziła kociaczki w garażu i one w tym garażu umierały, bo nie potrafiły wyjśc