Ursusia - w SWOIM domku!!!! <3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 9:30 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Kobiety, trudno... Nie zawsze wychodzi.. Dobrze, że Usia już zaczyna ładnie reagować na człowieka, chce być blisko, chce jego obecności. Oprócz urody i zdrowia to przecież najważniejszy czynnik! Kciuki wielkie i nieustające. :ok: :ok:

Biuna - masz dalej kochać. Może wyjdzie następnym razem! :D
Emilka - no no, dziewczynko!! :lol:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 25, 2010 9:31 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Będę, będę, bo to nie jego decyzja była tylko jego mamuśki, niby poparta rajonalnymi argumentami, no ale.. Trudno. Za jakiś czas będziemy na swoim i wtedy coś się przygarnie. ; )

biuna

Od: Pon paź 11, 2010 15:15

Post » Pon paź 25, 2010 11:20 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

biuna pisze:

Będę, będę, bo to nie jego decyzja była tylko jego mamuśki, niby poparta rajonalnymi argumentami, no ale.. Trudno. Za jakiś czas będziemy na swoim i wtedy coś się przygarnie. ; )

Nie przejmuj się,to oznacza,że nie był to domek dla malutkiej.Jej u mnie krzywda nie dzieje się :wink: Nie oddam jej byle oddać,musze wiedzieć,że w nowym domku bedzie miała tak jak u mnie,no chyba,że lepiej :wink:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Od: Nie wrz 26, 2010 18:53

Post » Pon paź 25, 2010 11:50 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Ech, takie coś lubię czytać! Fajne babki, fajne i konkretne odpowiedzi. A z mamuśkami to czasem dramat.. :roll:

Kaprys2004

Post » Pon paź 25, 2010 12:06 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Kaprys2004 pisze:Ech, takie coś lubię czytać! Fajne babki, fajne i konkretne odpowiedzi. A z mamuśkami to czasem dramat.. :roll:

No czasem dramat :( Moja mama też mi nie pozwalała mieć kotów.Ale kociara zawsze będzie kociarą.Z tego nie wyrasta się.
Biuna najwazniejsze,że On lubi i chce mieć :ok: To bardo bardzo dużo.....bo moj TZ zgadza się tylko na jedną i to wystękane :( Bedziecie na swoim i będziecie mieć tyle na ile Was bedzie stac,lub tyle ile zmieści się :ryk: Do Jego Mamuśki przez to nie zniechęcaj się,może nie jest Kociarą ale wychowała Syna który chce mieć kotow,potrafi zakochać się w kocie widząc tylko zdjęcie.....Moja sp Teściowa sama nie lubiala zwierząt i tak wychowała syna,A ja teraz musze kombinować.....więc wiem o cym piszę.....
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Pon paź 25, 2010 12:15 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Mój TZ też zgodził się na jedno.. Trudno. Jedno istnienie dzięki niemu zyskało dom, ale dało się uratować i drugie, choć już zgody na pozostanie u nas nie dostało :( dobre i to..

Kaprys2004

Post » Pon paź 25, 2010 12:26 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Dziewczyny, ważne że zgodzili sie na pierwszego! :wink: Panowie szybko uzależniają sie od kota w domu. Trwa to jakiś czas, ale potem kochaja na zabój!
(pani wzięła od nas jednego kociaka bo mąż zgodzil sie w konću na kota. Po drugiego przyszli razem. Teraz mają już trzy ogony :ryk: i jest to najlepszy domek na świecie :!: )

Oto one
Obrazek
Obrazek

Emilka przepraszam za wstawienie zdjęc
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon paź 25, 2010 12:54 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Szura pisze:Dziewczyny, ważne że zgodzili sie na pierwszego! :wink: Panowie szybko uzależniają sie od kota w domu. Trwa to jakiś czas, ale potem kochaja na zabój!
(pani wzięła od nas jednego kociaka bo mąż zgodzil sie w konću na kota. Po drugiego przyszli razem. Teraz mają już trzy ogony :ryk: i jest to najlepszy domek na świecie :!: )

Oto one
Obrazek
Obrazek

Emilka przepraszam za wstawienie zdjęc

Ewciu,pisałam,że uwielniam patrzeć na Twoich kotków.Ja niestety o trójce moge tylko pomarzyć :(
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Pon paź 25, 2010 13:11 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Do Jego Mamuśki przez to nie zniechęcaj się,może nie jest Kociarą ale wychowała Syna który chce mieć kotow,potrafi zakochać się w kocie widząc tylko zdjęcie...

Na pewno się nie zniechęcę, bo to nie było "nie bo nie" tylko "nie, bo coś tam". ;)

biuna

Od: Pon paź 11, 2010 15:15

Post » Pon paź 25, 2010 13:24 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Fajnie mają te koty z obrazka :D Widać, że opiekunowie mają kota na punkcie kotów (siedzenie na blacie kuchennym :lol: ) :ok: :ok:

Kaprys2004

Post » Pon paź 25, 2010 18:42 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

u mnie dom nalezy przede wszystkim do kotow! Blat kuchenny, umywalka, stol podczas obiadu... to dla nas normalne ale ludzie z zewnatrz sie bulwersuja:D Nie myslac o tym ze trzymajac uchwyt w autobusie i siegajac potem ta reka po czipsa pochlaniaja wiecej zarazkow :lol:

szukamy dalej, chęci tez sa wazne, nie zawsze ida za nimi mozliwosci..

rosnie troche ta sucha dupina?
:)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon paź 25, 2010 18:51 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

Satoru pisze:u mnie dom nalezy przede wszystkim do kotow! Blat kuchenny, umywalka, stol podczas obiadu... to dla nas normalne ale ludzie z zewnatrz sie bulwersuja:D Nie myslac o tym ze trzymajac uchwyt w autobusie i siegajac potem ta reka po czipsa pochlaniaja wiecej zarazkow :lol:

U nas jest identycznie :lol:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon paź 25, 2010 18:58 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

U mnie tez koty sa wszędzie,a osobom ,którym sie to nie podoba mówię-z kotami mieszkam od zawsze-Ciebie poznałam później,a mimo to aprobuję Twoje wady,więc jeśli masz coś przeciwko-po prostu mnie nie odwiedzaj w domu,zawsze możemy sie spotkać w pubie,lub u Ciebie
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 25, 2010 19:03 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

mój tata, ktory lubi zwierzeta ale pewnych rzeczy nie dopuszcza musial sie niestety przyzwyczaic, ze kiedy do nas wpada, jemy obiad a na stole spia dwa tluste siersciuchy a kiedy robi kanapke, jeden siedzi na stole i sledzi jego ruchy :ryk:

teraz tata widzac wlos w kawie/zupie/cieście po prostu z grobową mina i bez komentarzy go wyjmuje :D
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon paź 25, 2010 19:06 Re: Ursusia - szuka DS! ZDJĘCIA str 15 :))))

No to dobrze robi,że wyjmuje,bo pasta na odkłaczanie pewnie by Mu nie smakowała :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]