Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 0:35 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 25, 2010 5:50 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Poczytałam-nasz :aniolek: jak zwykle nezawodna !!!ogłoszenie na fb zawsze dawało super efekty.Mam nadzieję,że tym razem będzie tak samo!!Kinga a może ty już jesteś "stara" :?: Może masz już 16lat :?: Mam nadzieję,że nie gniewasz się na mnie za udzielenie do publicznej wiadomości paru szczegółów o tobie?? :? nie zapytałam o pozwolenie-przebacz :oops: ale to dla dobra kotów :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon paź 25, 2010 5:58 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

nazira dopiero doczytałam-to jest nawet interesujące-sama chyba spróbuję dla swoich tymczasów,bezdomniaków i domniaków :ok: tylko tam trzeba dosyć sporo za przesyłkę zapłacić -37zł. przy przelewie na konto;41zł. za pobraniem i można max. w 1 op.termoizolacyjnym 23,75kg.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon paź 25, 2010 8:02 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Trafiłam tu z facebooka. Dzielna z Ciebie Osóbka Kingo! Będę promować ten wątek! :)

go-ja

Od: Wto wrz 07, 2010 15:54

Post » Pon paź 25, 2010 9:33 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

J.D. pisze:Poczytałam-nasz :aniolek: jak zwykle nezawodna !!!ogłoszenie na fb zawsze dawało super efekty.Mam nadzieję,że tym razem będzie tak samo!!Kinga a może ty już jesteś "stara" :?: Może masz już 16lat :?: Mam nadzieję,że nie gniewasz się na mnie za udzielenie do publicznej wiadomości paru szczegółów o tobie?? :? nie zapytałam o pozwolenie-przebacz :oops: ale to dla dobra kotów :ok:

Asiu Kinga mi sama przesłała swoją historię a ja ją opisałam tak jak mogłam :ok:

CatAngel

Post » Pon paź 25, 2010 9:34 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

go-ja pisze:Trafiłam tu z facebooka. Dzielna z Ciebie Osóbka Kingo! Będę promować ten wątek! :)

:1luvu:

CatAngel

Post » Pon paź 25, 2010 9:38 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

nazira pisze:Eeee mylisz sie ;) Damy rade
Z racji tego, ze idzie zima i karmienie kociastych bedzie coraz trudniejsze, wpadlam na pomysl zeby zaopatrzyc Kinge w zapas karmy, niekoniecznie puszkowej ale z wysoka zawartoscia miesa.
I oto co znalazlam :
http://www.ecokarma.pl/produkty.php ( nie jestem pewna czy ten link tu moge wklejac - jesli nie - prosze o usuniecie :oops: )

Wg mnie takie rozwiazanie bedzie wygodniejsze , cena tej karmy jest relatywnie nizsza niz puszek a jest to karma wysoko miesna.
Dodatkowo bedzie trzeba zaopatrzyc Kinge w sucha karme, ktora nie zamarznie tak szybko jak miesko.

Co Wy na to ?

A czy ktoś już to kupował, i wie jak to dokładnie wygląda i czy kotem nic nie jest po tym. Czy ta firma ormalnie wysyła nie ma żadnego oszustwa. Pytam bo myślę o swoich wolnożyjących :oops: :oops:

CatAngel

Post » Pon paź 25, 2010 10:53 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Trafiłam na ten wątek z wydarzenia na fb.
Kinga, jesteś wielka.

Chciałabym podesłać pare puszek Animonda. Poproszę o adres do wysyłki na priw.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon paź 25, 2010 14:09 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

CatAngel pisze:
nazira pisze:Eeee mylisz sie ;) Damy rade
Z racji tego, ze idzie zima i karmienie kociastych bedzie coraz trudniejsze, wpadlam na pomysl zeby zaopatrzyc Kinge w zapas karmy, niekoniecznie puszkowej ale z wysoka zawartoscia miesa.
I oto co znalazlam :
http://www.ecokarma.pl/produkty.php ( nie jestem pewna czy ten link tu moge wklejac - jesli nie - prosze o usuniecie :oops: )

Wg mnie takie rozwiazanie bedzie wygodniejsze , cena tej karmy jest relatywnie nizsza niz puszek a jest to karma wysoko miesna.
Dodatkowo bedzie trzeba zaopatrzyc Kinge w sucha karme, ktora nie zamarznie tak szybko jak miesko.

Co Wy na to ?

A czy ktoś już to kupował, i wie jak to dokładnie wygląda i czy kotem nic nie jest po tym. Czy ta firma ormalnie wysyła nie ma żadnego oszustwa. Pytam bo myślę o swoich wolnożyjących :oops: :oops:

Ja kiedys podobna karma psa karmilam, karmmy tego typu dostepne sa w sieciach Tesco, na dziale mrozonki.
Ta karma jest dowozona w postaci mrozonej.
Myslalam zeby zaczac z probna partia a jak chwyci to zamowic wieksza...

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Pon paź 25, 2010 15:56 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Ostatnio edytowano Pon lis 08, 2010 18:57 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam za duze zdjecie na link
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Pon paź 25, 2010 17:12 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Cudne! Kociska - szkoda, że śpią gdzieś na zimnie.. :cry:

Towaru nie próbowałam, ale jeśli kości są drobno mielone to ta karma może byc rewelacyjna: "Karma z kością dla psa i kota - z warzywami"
Do tego Pana kiedyś dzwoniłam - zamawianie było dość problematyczne - więc wtedy zrezygnowałam, ale może coś zmieniło sie teraz.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon paź 25, 2010 18:23 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

w końcu 'obleciałam' wszystkie wątki i na spokojnie mogę odpisać tu na darłowskim :D

aż nie wiem co powiedzieć ! jestem przeogromnie szczęśliwa ! stan konta już poszedł w górę :1luvu: w końcu większa grupa ludzi nas dostrzega ! nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, kiedy po 9 lekcjach odwalonych w szkole, weszłam na miau i zobaczyłam takie wieści ! dziękuję CatAngel za ten FB i wszystkim innym, którzy pomogli. jesteście wspaniali :1luvu:

Nazira, z budkami też ruszamy ?

J.D. pisze:Poczytałam-nasz :aniolek: jak zwykle nezawodna !!!ogłoszenie na fb zawsze dawało super efekty.Mam nadzieję,że tym razem będzie tak samo!!Kinga a może ty już jesteś "stara" :?: Może masz już 16lat :?: Mam nadzieję,że nie gniewasz się na mnie za udzielenie do publicznej wiadomości paru szczegółów o tobie?? :? nie zapytałam o pozwolenie-przebacz :oops: ale to dla dobra kotów :ok:

nie, 16-stka mi jeszcze nie stuknęła :P myślę, że i tak większość wie, w jakim wieku jestem, więc o nic się nie gniewam ;)

go-ja pisze:Trafiłam tu z facebooka. Dzielna z Ciebie Osóbka Kingo! Będę promować ten wątek! :)

dziękuję za miłe słowa i pomoc w ogłaszaniu nas :1luvu:

gaota pisze:Trafiłam na ten wątek z wydarzenia na fb.
Kinga, jesteś wielka.

Chciałabym podesłać pare puszek Animonda. Poproszę o adres do wysyłki na priw.

dziękuję i już podaję adres na PW :1luvu:

Commeta, naprawdę zwariowały :ryk: Zdjęcia przeurocze :1luvu: I patrz, znowu mnie nie było :mrgreen: :ryk:

A, kotka z Darłówka dziś została zrobiona. 150zł za zabieg. Nie była kotna, co mnie strasznie zdziwiło 8O Przecież ona miała brzuch jak balon. Teraz to się zastanawiam, czy komuś kota nie wyrżnęłam, bo mi to coś mruczało, miziało się i ocierało, a wet stwierdził, że jest dobrze odżywiona :ryk: No trudno no :P Ktoś najwyżej będzie się zastanawiał dlaczego jego kotka ma 'pocięte' ucho :ryk:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon paź 25, 2010 18:52 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Kinga a proszę bardzo :mrgreen: ciesze się że mogłam pomóc :ok:

I nie mnie dziękować tylko Asi, że mnie ściągnęła na wątek :wink:

CatAngel

Post » Pon paź 25, 2010 19:05 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

CatAngel pisze:Kinga a proszę bardzo :mrgreen: ciesze się że mogłam pomóc :ok:

I nie mnie dziękować tylko Asi, że mnie ściągnęła na wątek :wink:

Asiu- dziękuję :1luvu:
Żeby nie było, że o kimś zapomniałam- dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Pon paź 25, 2010 20:04 Re: Darłowo- ok. 40 kotów czeka na jedzenie i sterylki !

Chciałam jeszcze zapytać, czy ktoś dałby radę wystawić bazarek ? Są fanty, ale nie ma za bardzo ludzi, którzy by to kontrolowali :oops:

Maluch Szylki chyba nie żyje... Dziewczyny zauważyły dziś, że Szylka w ogóle nie ma wyssanych sutków, a maluszek nawet się nie odezwał, jak wołały do okienka :(
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]