Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:Poczytałam-naszjak zwykle nezawodna !!!ogłoszenie na fb zawsze dawało super efekty.Mam nadzieję,że tym razem będzie tak samo!!Kinga a może ty już jesteś "stara"
Może masz już 16lat
Mam nadzieję,że nie gniewasz się na mnie za udzielenie do publicznej wiadomości paru szczegółów o tobie??
nie zapytałam o pozwolenie-przebacz
ale to dla dobra kotów
go-ja pisze:Trafiłam tu z facebooka. Dzielna z Ciebie Osóbka Kingo! Będę promować ten wątek!
nazira pisze:Eeee mylisz sieDamy rade
Z racji tego, ze idzie zima i karmienie kociastych bedzie coraz trudniejsze, wpadlam na pomysl zeby zaopatrzyc Kinge w zapas karmy, niekoniecznie puszkowej ale z wysoka zawartoscia miesa.
I oto co znalazlam :
http://www.ecokarma.pl/produkty.php ( nie jestem pewna czy ten link tu moge wklejac - jesli nie - prosze o usuniecie)
Wg mnie takie rozwiazanie bedzie wygodniejsze , cena tej karmy jest relatywnie nizsza niz puszek a jest to karma wysoko miesna.
Dodatkowo bedzie trzeba zaopatrzyc Kinge w sucha karme, ktora nie zamarznie tak szybko jak miesko.
Co Wy na to ?
CatAngel pisze:nazira pisze:Eeee mylisz sieDamy rade
Z racji tego, ze idzie zima i karmienie kociastych bedzie coraz trudniejsze, wpadlam na pomysl zeby zaopatrzyc Kinge w zapas karmy, niekoniecznie puszkowej ale z wysoka zawartoscia miesa.
I oto co znalazlam :
http://www.ecokarma.pl/produkty.php ( nie jestem pewna czy ten link tu moge wklejac - jesli nie - prosze o usuniecie)
Wg mnie takie rozwiazanie bedzie wygodniejsze , cena tej karmy jest relatywnie nizsza niz puszek a jest to karma wysoko miesna.
Dodatkowo bedzie trzeba zaopatrzyc Kinge w sucha karme, ktora nie zamarznie tak szybko jak miesko.
Co Wy na to ?
A czy ktoś już to kupował, i wie jak to dokładnie wygląda i czy kotem nic nie jest po tym. Czy ta firma ormalnie wysyła nie ma żadnego oszustwa. Pytam bo myślę o swoich wolnożyjących![]()
J.D. pisze:Poczytałam-naszjak zwykle nezawodna !!!ogłoszenie na fb zawsze dawało super efekty.Mam nadzieję,że tym razem będzie tak samo!!Kinga a może ty już jesteś "stara"
Może masz już 16lat
Mam nadzieję,że nie gniewasz się na mnie za udzielenie do publicznej wiadomości paru szczegółów o tobie??
nie zapytałam o pozwolenie-przebacz
ale to dla dobra kotów
go-ja pisze:Trafiłam tu z facebooka. Dzielna z Ciebie Osóbka Kingo! Będę promować ten wątek!
gaota pisze:Trafiłam na ten wątek z wydarzenia na fb.
Kinga, jesteś wielka.
Chciałabym podesłać pare puszek Animonda. Poproszę o adres do wysyłki na priw.
CatAngel pisze:Kinga a proszę bardzociesze się że mogłam pomóc
I nie mnie dziękować tylko Asi, że mnie ściągnęła na wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości