Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 24, 2010 20:54 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

Mozna ja wsadzic do szpitala jak go opusci Bąbel, lub umiescic na Zytniej. Da się zrobic, byleby byl dt...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie paź 24, 2010 21:07 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

never,tak jak Ci piszę-jutro postaram się wiedzieć od kiedy konkretnie jest DT ale na pewno w tym tyg.będzie.
trzymaj się :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 24, 2010 21:17 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

smarti pisze:never,tak jak Ci piszę-jutro postaram się wiedzieć od kiedy konkretnie jest DT ale na pewno w tym tyg.będzie.
trzymaj się :ok:

Dzięki ! :))))
a ogloszenia zrobimy :)))

Never

Post » Nie paź 24, 2010 21:25 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

Never, dobra, szykuj tę tri do zabrania. Bez szpitala, po co generować koszty. Tylko będzie na razie w klatce.
Podobno jestem męczennicą, jaks kretynka mi tak napisała. Jak już być to na maksa :?
AnielkaG

Post » Nie paź 24, 2010 21:28 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: Anielka :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 24, 2010 21:30 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

alareipan pisze:
tillibulek pisze:http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-ZAOPIEKUJ-SI-MLOD-KOTK-W0QQAdIdZ237817213

pani pisze, ze zaopiekuje się mlodą kotką, jest z Warszawy

Posłałam Pani link do ogłoszenia Laluni :roll:

:1luvu: [/b][/color]

i "upchnijcie" Pani Gwiazdeczkę
jest taka śliczna i biedna...
Lalunia może poczekać...

smarti

Post » Nie paź 24, 2010 21:33 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

i nie chcę karmy ani pomocy finansowej :)
tylko znowu moje dziecko dostanie spazmów i będę musiała kupic jej te cholerne kozaki
AnielkaG

Post » Nie paź 24, 2010 21:33 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

do pani z gumtree to chyba trzebaby zadzwonić
AnielkaG

Post » Nie paź 24, 2010 21:36 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

AnielkaG pisze:Never, dobra, szykuj tę tri do zabrania. Bez szpitala, po co generować koszty. Tylko będzie na razie w klatce.
Podobno jestem męczennicą, jaks kretynka mi tak napisała. Jak już być to na maksa :?

8O 8O 8O
Szacun. Zaczynam działac.
nie wiem jeszcze kiedy, z uwagi na fakt, ze codziennie siedze w lecznicy wet, a od 3 dni to nawet i tam sprzatam... :lol:
ale jutro uruchamiam sprawe...

Never

Post » Nie paź 24, 2010 21:40 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

Never pisze:Jeszcze jedna sprawa... chorymi kotami od 3 tygodni zajmuje sie nasza kolezanka... robi to bardzo dobrze, sa efekty, ale.... ona juz nie wyrabia, nie ma kiedy zajac sie swoimi kotami, bo siedzi caly czas w schronie. Poniewaz jest dokladna, zostaje dluzej zeby wszystko posprzatac.... Sa lekarze, ktorzy lecza dlugo, nie do 16, a do 18. W sumie ona siedzi w schronie ponad 10 godzin dzien w dzien. Potrzeba kogos do pomocy w ramach wolontariatu - moze zeby choc raz czy dwa razy w tygodniu pomogl jej w sprzataniu, chociaz pozamiatal albo pomogl czyscic klatki, cokolwiek - zeby ona mogla spokojnie ze wszystkim sie wyrobic. Tzn moglaby w ciagu 8 godzin, gdyby robila wszystko po łebkach - a ona tak nie chce. Dezynfekuje virkonem, sprzata, obrabia koty.... Jesli ona zrezygnuje, nie chce myslec co bedzie... :( Na psach są wolonatriusze w tygodniu, na kotach - nikogo :(

jeszcze jedno - kociaki na Paluchu mialyby wieksza szanse, gdyby dostawaly betaglukan, f-lizyne... dobrą karmę, np. WEANING. Jesli ktos przypadkiem ma na zbyciu... :oops:

Never

Post » Nie paź 24, 2010 22:27 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

smarti, masz jakieś nowe zdjęcia Laluni? ogłoszenia na allegro wygasają, w nowych można by dać świeższe zdjęcia :)

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon paź 25, 2010 14:57 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

chce założyc nowy watek dla Laluni i Chmurki bo one się bardzo pokochaly i Lalunia -nie ta Lalunia-jest wesoła ale jej świr jakby gdzieś zniknął... :piwa: :piwa:

Także i ogł będziemy im robić razem,no nie?A do adopcji albo razem albo ,jeśli pojedynczo to tylko na dokocenie do domku gdzie już jest ok.roczny koci przyjaciel.
więc zdjęcia zrobie i podeslę.

Never,co do DT dla maluszków to cały czas czekam na info kiedy konkretnie.

smarti

Post » Pon paź 25, 2010 17:55 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

Smarti u mnie też się allegro Laluni skończyło dzisiaj po 14... To co robić? Czekać na fotkę obu laleczek razem i ogłaszać razem?

Never posłałam do Ciebie 65 zeta z bazarku na Zgniłkę. Pytałam dzieczyn, czy możemy te pieniądze przeznaczyć na Bąbelki i Pupę, wyraziły zgodę. Myślę, że przeznacz je na Małego Bąbelka, bo dla Pupy jest bazarek, a dla Bąbla dostałam 210 pln od Olesji, za co jej bardzo dziękuję :1luvu: Czyli za Bąbla nie płać, ja się rozliczę, a te 65 daj na Małego B.
Te 65 zeta było od:
20 pln - Monika794
15 pln - Wielbłądzio
30 pln - Catawaba

Również poapeluje :roll: Może ktoś mógłby pomóc wolontariacko w tygodniu naszej koleżance :!: Ostatnio na adopcję dołączyła do mnie Kasia - we dwie nam będzie dużo łatwiej :ok: :ok: Mam nadzieje, że Natalia wróci też, jak dojdzie do siebie, ale potrzebny jeszcze ktoś na szpitalik. W schronisku jest grubo ponad 100 kotów - dorosłych i maluszków - to kupa pracy, karmienie, głaskanie, sprzątanie, mycie klatek, transporterów, sprzątanie piachu na wybiegach, każde chętne ręce są na wagę złota :!: Wkrótce będzie kolejny nabór, szkolenie i test naprawdę nie boli. Przed szkoleniem spokojnie można spróbować, jak się pracuje - jeśli ktoś podchodzi do sprawy poważnie, dyrekcja nie robi problemów :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon paź 25, 2010 18:21 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

Wysłałam wiadomość do Never, nie dam rady zabrac tej tri, dwa koty wróciły dziś z adopcji (dziecko dostało alergii), jestem podłamana :(
AnielkaG

Post » Pon paź 25, 2010 18:47 Re: Paluch3-LALA szuka ds, ja szukam DT DLA ZDROWYCH KOCIAT!!!

cholera...

smarti

[poprzednia][następna]