Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:never,tak jak Ci piszę-jutro postaram się wiedzieć od kiedy konkretnie jest DT ale na pewno w tym tyg.będzie.
trzymaj się
alareipan pisze:tillibulek pisze:http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-ZAOPIEKUJ-SI-MLOD-KOTK-W0QQAdIdZ237817213
pani pisze, ze zaopiekuje się mlodą kotką, jest z Warszawy
Posłałam Pani link do ogłoszenia Laluni![]()
[/b][/color]
AnielkaG pisze:Never, dobra, szykuj tę tri do zabrania. Bez szpitala, po co generować koszty. Tylko będzie na razie w klatce.
Podobno jestem męczennicą, jaks kretynka mi tak napisała. Jak już być to na maksa![]()
Never pisze:Jeszcze jedna sprawa... chorymi kotami od 3 tygodni zajmuje sie nasza kolezanka... robi to bardzo dobrze, sa efekty, ale.... ona juz nie wyrabia, nie ma kiedy zajac sie swoimi kotami, bo siedzi caly czas w schronie. Poniewaz jest dokladna, zostaje dluzej zeby wszystko posprzatac.... Sa lekarze, ktorzy lecza dlugo, nie do 16, a do 18. W sumie ona siedzi w schronie ponad 10 godzin dzien w dzien. Potrzeba kogos do pomocy w ramach wolontariatu - moze zeby choc raz czy dwa razy w tygodniu pomogl jej w sprzataniu, chociaz pozamiatal albo pomogl czyscic klatki, cokolwiek - zeby ona mogla spokojnie ze wszystkim sie wyrobic. Tzn moglaby w ciagu 8 godzin, gdyby robila wszystko po łebkach - a ona tak nie chce. Dezynfekuje virkonem, sprzata, obrabia koty.... Jesli ona zrezygnuje, nie chce myslec co bedzie...Na psach są wolonatriusze w tygodniu, na kotach - nikogo
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Blue, kasiek1510 i 148 gości