....aczkolwiek urody jest nadal "nienachalnej"...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:![]()
No kochana ... toż to wiedza podstawowa: mając na stanie posiadania jakiekolwiek kociaste - rajstopy należy zakładać będąc dokładnie zabarykadowanym w kibelku bądź łazience...
![]()
Wiedzę ową nabyłam już przy 3 parze rajstopek ...
![]()
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia![]()
![]()
, a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić
![]()
![]()
A kidyś Ty mnie na zdjęciach widziała?![]()
A tak w ogóle to ostatnio chyba bardziej mam ochotę zrobić futerko z kota 3,8 kg, bo Ciulski jest nawet grzeczny za to Gibutek jakiegoś kogla-mogla w mózgu dostała. Dziś się do pracy przez nią spóźniłam bo mi nie dała rajstop założyć (jedne podarła)
katarzyna1207 pisze:A poza tym - "upaślim" Miszczunia ... 4 kg kota ...i gdzie się to w nim mieści
![]()
....aczkolwiek urody jest nadal "nienachalnej"...![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Ja też bo ma kozę i też umie otwierać szafę z butami. Także sznurówek szukam w kuwecie jak mi brakuje :roll:
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?
Foty będą ... jak się naprawi kabelek od aparatata .... ciekawe KTO go przegryzł...![]()
![]()
zwłaszcza że paszczę ma szczerbatą
![]()
katarzyna1207 pisze::crying:![]()
Nie mam już półeczki w szafce z butami ... tzn. półeczka jest ... ale oddzielnie od szafki ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze::crying:![]()
Nie mam już półeczki w szafce z butami ... tzn. półeczka jest ... ale oddzielnie od szafki ...
katarzyna1207 pisze::crying:![]()
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze::crying:![]()
hmmm, a masz szafkę na buty z cholewkami?, zima idzie, może KTOŚ uznał, że teraz TAKA wysoka szafka będzie Ci BARDZIEJ potrzebna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości