Czy życie jest sprawiedliwe? Już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 15:02 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Ja również mogę go wziąć na DT ale z leczeniem musimy zebrać kasę bo na to mnie nie stać(mam 2dogi, kota i 2 letnie dziecko).
Ja mam DT dla szczeniąt i kociąt na Dogomanii jestem pod nikiem Marzycielka na wątku Kielce.
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Pon paź 25, 2010 15:27 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

renatab pisze:Mogę wziąć na tymczas więcej kociaków ,tylko ktoś musi zrobić ogłoszenia bo ja nie potrafię

Ja zamawiam ogłoszenia u CatAngel 25 za 10zł, a allegro robią inne cioteczki, zamówię jak by co.

A powiedz mi jak weryfikujesz domki? :oops:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 25, 2010 15:53 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Te,które miałam ostatnio poszły do moich znajomych,więc sprawa jest prosta,a jeżeli wezmę od was na tymczas to ludziska będą musieli podpisać umowę adopcyjną w której zobowiążą się do sterylizacji kociaka.A tak naprawdę to już po rozmowie telefonicznej daje się poznać czy to ten dom. Mnie w zeszłym roku nie udało się adoptować kociaka w Warszawie,bo warunkiem była siatka w oknach,a administracja nie wyraziła zgody na jej założenie.Mieszkam na parterze i nigdy nie zostawiam uchylnych okien.udało mi się adoptować kociaka z Katowic,dorosłego po zmarłej osobie i jest u nas bardzo szczęśliwy
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon paź 25, 2010 15:57 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Nasza Klasa-album Moje zwierzaki można obejrzeć jak wygląda tymczas,renata bryszewska warszawa
Obrazek

renatab

Post » Pon paź 25, 2010 18:30 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Mój Maniuś musiał tak wyglądać jak był kociakiem, aż mi szkoda, że nie miałam go wtedy.
Wziełam gamonia gdy miał już 1.5 roku.
Niestety mój jest wychodzący i tarza się... :evil:
Wraca z futrem tak brudnym jak ten mały... rozpacz :( , czeszę, czyszczę i w miarę czysty... do następnego wyjścia.
Tarza się bardzo radośnie a mnie krew zalewa :)
Jeśli ten mały będzie miał taki charakter jak Maniuś to będzie to wspaniały, kochany, łagodny kot...
Trzymam kciuki :ok:
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Pon paź 25, 2010 20:51 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

KasiaMM-kociara pisze:Ja również mogę go wziąć na DT ale z leczeniem musimy zebrać kasę bo na to mnie nie stać(mam 2dogi, kota i 2 letnie dziecko).
Ja mam DT dla szczeniąt i kociąt na Dogomanii jestem pod nikiem Marzycielka na wątku Kielce.

Bardzo dziękuję :1luvu: ale on prawdopodobnie pojedzie do Warszawy na tymczas. :ok:

A może czeka na niego gdzieś domek stały?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon paź 25, 2010 21:00 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

kasia86 pisze:
KasiaMM-kociara pisze:Ja również mogę go wziąć na DT ale z leczeniem musimy zebrać kasę bo na to mnie nie stać(mam 2dogi, kota i 2 letnie dziecko).

Bardzo dziękuję :1luvu: ale on prawdopodobnie pojedzie do Warszawy na tymczas. :ok:

A może czeka na niego gdzieś domek stały?

Ok :ok:
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Pon paź 25, 2010 21:14 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

A ja potrzymam :ok: :ok: :ok: :kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 26, 2010 8:54 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

chociaz tu pogodne wiesci! :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto paź 26, 2010 12:54 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Co za piekne futerka masz Renata :-) Jeden wyglada po glowce jak sowa a drugi jak Flip i Flap z tym "wasikiem". :1luvu: A piesek dajacy sie czyscic :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto paź 26, 2010 15:32 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

renatab pisze:Te,które miałam ostatnio poszły do moich znajomych,więc sprawa jest prosta,a jeżeli wezmę od was na tymczas to ludziska będą musieli podpisać umowę adopcyjną w której zobowiążą się do sterylizacji kociaka.A tak naprawdę to już po rozmowie telefonicznej daje się poznać czy to ten dom. Mnie w zeszłym roku nie udało się adoptować kociaka w Warszawie,bo warunkiem była siatka w oknach,a administracja nie wyraziła zgody na jej założenie.Mieszkam na parterze i nigdy nie zostawiam uchylnych okien.udało mi się adoptować kociaka z Katowic,dorosłego po zmarłej osobie i jest u nas bardzo szczęśliwy

Czy Twój dom jest wpisany do rejestru zabytków? Jeśli nie, to czy administracja podała podstawę prawną swojej decyzji? Byłbym wdzięczny za taką informację, bo może jednak coś dałoby się zrobić w sprawie siatki - u Ciebie lub pomóc komuś innemu w podobnej sytuacji.

A w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=109403 można zobaczyć pomysły na inne niż siatka zabezpieczenia okien - do tych rozwiązań administracja nie może się mieszać z pewnością!
Pozdrawiam.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto paź 26, 2010 15:50 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Mała bieda już w lecznicy w Łodzi. Jutro jedzie do DT. :ok: :ok:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 26, 2010 16:25 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

Jakie piekne one wszystkie sa!
A malutki jak sie tuli do kotkow az sie plakac chce!
Za wspanialy domek dla wszystkich!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto paź 26, 2010 16:46 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

VVu kiedyś mieszkałam na kole,a teraz 800 metrów dalej ,a co do zgody na założenie siatki to wspólnota mieszkaniowa teraz rządzi , na razie toczę z nimi bój o okienka piwniczne ,bo jak tylko zrobiło się zimno to od razu pozamykali i zdjęli klamki,ale mój TŻ pracuje przy oknach ,więc przyniósł klamkę i mamy codziennie zabawę oni zamykają my wieczorem otwieramy.Jak to nie pomoże to pójde do prezydenta Warszawy.Na wiosnę założę moskitiery i nie będę się dziadów prosiła.
Obrazek

renatab

Post » Wto paź 26, 2010 17:13 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Niestety nie! Pilnie DT!

renatab pisze:Nasza Klasa-album Moje zwierzaki można obejrzeć jak wygląda tymczas,renata bryszewska warszawa

No to zapewne mam cię w znajomych :wink:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]