Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
renatab pisze:Mogę wziąć na tymczas więcej kociaków ,tylko ktoś musi zrobić ogłoszenia bo ja nie potrafię
KasiaMM-kociara pisze:Ja również mogę go wziąć na DT ale z leczeniem musimy zebrać kasę bo na to mnie nie stać(mam 2dogi, kota i 2 letnie dziecko).
Ja mam DT dla szczeniąt i kociąt na Dogomanii jestem pod nikiem Marzycielka na wątku Kielce.
kasia86 pisze:KasiaMM-kociara pisze:Ja również mogę go wziąć na DT ale z leczeniem musimy zebrać kasę bo na to mnie nie stać(mam 2dogi, kota i 2 letnie dziecko).
Ja mam DT dla szczeniąt i kociąt na Dogomanii jestem pod nikiem Marzycielka na wątku Kielce.
Bardzo dziękujęale on prawdopodobnie pojedzie do Warszawy na tymczas.
![]()
A może czeka na niego gdzieś domek stały?
renatab pisze:Te,które miałam ostatnio poszły do moich znajomych,więc sprawa jest prosta,a jeżeli wezmę od was na tymczas to ludziska będą musieli podpisać umowę adopcyjną w której zobowiążą się do sterylizacji kociaka.A tak naprawdę to już po rozmowie telefonicznej daje się poznać czy to ten dom. Mnie w zeszłym roku nie udało się adoptować kociaka w Warszawie,bo warunkiem była siatka w oknach,a administracja nie wyraziła zgody na jej założenie.Mieszkam na parterze i nigdy nie zostawiam uchylnych okien.udało mi się adoptować kociaka z Katowic,dorosłego po zmarłej osobie i jest u nas bardzo szczęśliwy
renatab pisze:Nasza Klasa-album Moje zwierzaki można obejrzeć jak wygląda tymczas,renata bryszewska warszawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, LimLim i 63 gości