OKI pisze:Jutro będzie Tacia jako Kocimiętkowa Ćpunka![]()
I Młodej mi się udało parę fotek strzelić. Szelma miała focha, zobaczymy, co dziś będzie się działo
Proszę mi z Taci nie robić narkomanki!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Jutro będzie Tacia jako Kocimiętkowa Ćpunka![]()
I Młodej mi się udało parę fotek strzelić. Szelma miała focha, zobaczymy, co dziś będzie się działo
kalair pisze:OKI pisze:Jutro będzie Tacia jako Kocimiętkowa Ćpunka![]()
Proszę mi z Taci nie robić narkomanki!!![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Jutro będzie Tacia jako Kocimiętkowa Ćpunka![]()
Proszę mi z Taci nie robić narkomanki!!![]()
Mam jej zabrać kocimiętkę?![]()
![]()
![]()
Powiem jej, że to Twój pomysł
kociczka39 pisze:No to zaległe![]()
![]()
![]()
![]()
Uff,nieźle z tymi papierkami![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Proszę mi z Taci nie robić narkomanki!!![]()
Mam jej zabrać kocimiętkę?![]()
![]()
![]()
Powiem jej, że to Twój pomysł
A idźże Ty!Kot MUSI mieć kocimiętkę!
kalair pisze:No!![]()
OKI pisze:kalair pisze:No!![]()
Droga Taciu!
Ciocia Bożenka mówi, że koteczki muszą uważać ze stosowaniem kocimiętki, coby nie popaść w podłe uzależenienie
OKI pisze:Jak dojdę do siebie po hucznych obchodach odroczenia wyroku![]()
Nie wiesz, jak to jest? Albo jest kasa i zero czasu, albo w diabły czasu, ale per pedes do Krakowa daleko![]()
A na serio wybieram się jak najbardziej, tylko co weekend, to coś się dzieje, czego się nie da przełożyć
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Jak dojdę do siebie po hucznych obchodach odroczenia wyroku![]()
Nie wiesz, jak to jest? Albo jest kasa i zero czasu, albo w diabły czasu, ale per pedes do Krakowa daleko![]()
A na serio wybieram się jak najbardziej, tylko co weekend, to coś się dzieje, czego się nie da przełożyć
To wez se urlop w srodku tygodnia.
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:No!![]()
Droga Taciu!
Ciocia Bożenka mówi, że koteczki muszą uważać ze stosowaniem kocimiętki, coby nie popaść w podłe uzależenienie
Taciu, nie słuchaj!!! Ciocia Bożenka nic takiego nie powiedziałaTaciuniu kochana, Ty musisz się kocimiętkować, bo takie kocie prawo!
![]()
I Ciocia Cię całuje, o!
Duża, siejesz propagandę!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], kasiek1510, moniczka102, Talka i 75 gości