Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 12:36 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petko chcesz banerek dla Burbona?
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hwx5j][IMG]http://i776.photobucket.com/albums/yy41/ARND_2009/Burbon2-1.gif[/IMG][/url]

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Pt paź 22, 2010 12:40 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Ania_NSP pisze:Petko chcesz banerek dla Burbona?
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hwx5j][IMG]http://i776.photobucket.com/albums/yy41/ARND_2009/Burbon2-1.gif[/IMG][/url]

aaaaaleeeee pieeeeeknyyyy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 22, 2010 16:24 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Aniu :1luvu: cudny banerek. Nie spodziewałam się. Bardzo dziękuję.
Wstrzymam się jeszcze ze wstawieniem. Burbuś musi się otworzyć. Nie jest jeszcze gotowy do przeprowadzki.
Muszę to puchate cudo dobrze poznać.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 23, 2010 14:54 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

He,he,he, ja wiedziałam, że oddaję Burbona w najlepsze z możliwych rąk :mrgreen:
Kasiu, czekam zatem na sygnał, że chłopak jest gotowy do adopcji :D
Gdyby czegoś Wam brakowało, to daj znać :D

Bardzo Wam dziękuję za opiekę na Burbisiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Sob paź 23, 2010 19:29 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Jaki podobny do Cukierka :shock: który zresztą też mieszka w Poznaniu :mrgreen:

Petka-P1 - za twojego pierwszego tymczasa... :ok: :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob paź 23, 2010 20:06 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Właśnie zachwyca mnie przebiegający niskopodłogowy Burbiś. Dzisiaj po raz pierwszy odważył się na wycieczki po domu.
Łazienka nudna, sypialnia opanowana, teraz czas na poznawanie nowych terenów.

Nawet TŻowi pozwolił się pogłaskać.

Albert swoją nachalnością powoduje, że Burbiś na niego buczy. Kajtuś się nie narzuca, ale jest w pobliżu.

Jakby nie patrzeć to moje trzecie podejście do tymczasów. Niuś był tymczasem, Albert był tymczasem, Burbiś ....
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie paź 24, 2010 8:36 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petka-P1 pisze:Właśnie zachwyca mnie przebiegający niskopodłogowy Burbiś. Dzisiaj po raz pierwszy odważył się na wycieczki po domu.

Albert swoją nachalnością powoduje, że Burbiś na niego buczy. Kajtuś się nie narzuca, ale jest w pobliżu.

Jakby nie patrzeć to moje trzecie podejście do tymczasów. Niuś był tymczasem, Albert był tymczasem, Burbiś ....

...też jest tymczasowo tymczasem :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 24, 2010 14:53 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

kropkaXL pisze:
Petka-P1 pisze:Właśnie zachwyca mnie przebiegający niskopodłogowy Burbiś. Dzisiaj po raz pierwszy odważył się na wycieczki po domu.

Tak był mój chytry plan :twisted:

Duża von Focha

Post » Pon paź 25, 2010 12:00 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Duża von Focha pisze:
kropkaXL pisze:

Tak był mój chytry plan :twisted:

:twisted: :evil: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon paź 25, 2010 12:30 przez Petka, łącznie edytowano 1 raz

Petka

Post » Pon paź 25, 2010 12:05 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

O tym czy Burbon zostanie zadecyduje on sam.
Burbiś śpi z nami w łóżku. Przemyka po pokojach .... i nie przepada za Albertem.
Czas pokaże czy panowie się polubią, jeśli Burbiś przestanie przed Albertem uciekać, przestanie buczeć i zapanuje harmonia to kto wie. W tej chwili tak nie jest.
Burbon kocha człowieka. Dobrze się w jego towarzystwie czuje. Zwierzęta nie są mu do szczęścia potrzebne.

Petka

Post » Pon paź 25, 2010 12:12 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Kasiu kochana, wiesz przecież, że żartuję :D Jeżeli zdecydujecie się zatrzymać Burbona będę skakać z radości, że ma taki cudowny DS :mrgreen: Jeżeli nie, to też to rozumiem i będziemy mu szukali wtedy DS gdzie idziej :D Daj tylko znać, kiedy w Twojej ocenie będzie gotowy na spotkanie ze swoim człowiekiem :D

A jak z jedzeniem, zaskoczył?

Duża von Focha

Post » Pon paź 25, 2010 12:24 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Agatko, oczywiście wiem, że to żart.
Nie wykluczam zostania Burbisia. :mrgreen:

Z jedzonkiem jak najbardziej w porządku.
Ponieważ do kuchni wiem, że zagląda, ale nie wiem czy w niej je. Więc wędruję za nim z miseczką. Burbiś doskonale reaguje na dźwięk paznokci obijanych o miseczkę.
Woda i śmietanka też są spożywane. Nie ma problemu z jedzeniem mokrego i suchego.

Bardzo się cieszę, że zaskoczył bo martwiłam się, że karmienie strzykawką mu nie wystarcza.

Burbon to fajny słodziak. Taki łagodny baranek.
Chcę, żeby było mu jak najlepiej.

Petka

Post » Pon paź 25, 2010 12:30 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Nie dosyć, że Burbon jest taki fajny, przytulaśny (ja przynajmniej mam z takim kotem do czynienia) to jeszcze tekst TŻ (po 2 dniach Burbona u nas - widział tylko przerażonego kota w łazience), ale my go już nie oddamy, nie?

Petka

Post » Pon paź 25, 2010 12:34 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petka-P1 pisze:Burbon to fajny słodziak. Taki łagodny baranek.
Chcę, żeby było mu jak najlepiej.

u Ciebie ma sie znakomicie i na pewno staniesz na glowie jesli tylko bedzie trzeba, zeby w nowym domku poczul sie najszczesliwszym kotkiem na swiecie :)
pomruczonka buziaki i glaski dla Twojego kociarstwa koffanego :1luvu: :1luvu:

Petka-P1 pisze:Nie dosyć, że Burbon jest taki fajny, przytulaśny (ja przynajmniej mam z takim kotem do czynienia) to jeszcze tekst TŻ (po 2 dniach Burbona u nas - widział tylko przerażonego kota w łazience), ale my go już nie oddamy, nie?
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: kto wie... kto wie... :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 25, 2010 13:10 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

kropkaXL pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:

a tak w ogóle pozdrawiamy z Tychów :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]