» Pon paź 25, 2010 12:31
Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt 4 uratowane w DT DS PILNIE
A ja napisałam coś takiego na allegro (jeszcze nie umieściłam):
Cztery czarne jak smoła kocięta urodziły sie w ruinach baraku na opuszczonej działce. Dopóki było ciepło i słonecznie, beztrosko bawiły się ze sobą pod czujnym okiem mamy, nie zdając sobie sprawy z zagrożenia czyhającego tuż za płotem.
Niestety, działka znajduje się przy bardzo ruchliwej ulicy i w zeszłym tygodniu śliczne beztroskie kocięta zostały na świecie całkiem same. Ich mama zginęła pod kołami samochodu.
Noce są coraz zimniejsze, a kotki mają ok.6-8 tygodni i nie przetrwałyby zimy bez opieki. Zostały uratowane przez dobrego człowieka, są zdrowe, odpchlone i odrobaczone, i teraz oswajają się w domu tymczasowym. Za 2 tygodnie będą mogły trafić do swoich nowych, kochających domów. Szukamy wspaniałych ludzi dla tych wyjątkowych kotów!
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, w której adoptujący zobowiązuje się do zapewnienia zwierzęciu odpowiednich warunków i do nieporzucenia go.
Wszelkie informacje o kociętach pod numerem:
To ogłoszenie służy znalezieniu kotkom domu. Nie licytuj, lecz skontaktuj się z opiekunem (podany numer telefonu). Opiekun zastrzega sobie prawo wyboru domu, do którego przekaże kotka.