Szczyt paniki cd. - czyli Duża jest chora..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 24, 2010 20:24 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Burakow u mnie niet, ale cebulka jeszcze jedna sie pałęta. Chyba sobie zrobię..zakladając, ze mam cukier :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie paź 24, 2010 20:34 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

KaleidoStar pisze:Burakow u mnie niet, ale cebulka jeszcze jedna sie pałęta. Chyba sobie zrobię..zakladając, ze mam cukier :P

ale trochę tej cebuli potrzeba :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 24, 2010 20:35 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

KaleidoStar pisze:Burakow u mnie niet, ale cebulka jeszcze jedna sie pałęta. Chyba sobie zrobię..zakladając, ze mam cukier :P

pozycze Ci :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie paź 24, 2010 20:36 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Mam jedną, dużą.. Może chociaż kilka łyżeczek będzie. Z dzieciństwa pamiętam, że dostawałam do ręki kubek, a którym była ta cebula pokrojona i zasypana cukrem. I łyzeczką dusiłam, żeby soku było wiecej...

Asiu, mam oddać dokladnie te same? :p
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Nie paź 24, 2010 20:42 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

KaleidoStar pisze:Mam jedną, dużą.. Może chociaż kilka łyżeczek będzie. Z dzieciństwa pamiętam, że dostawałam do ręki kubek, a którym była ta cebula pokrojona i zasypana cukrem. I łyzeczką dusiłam, żeby soku było wiecej...

Asiu, mam oddać dokladnie te same? :p

krysztalki cukru :?: 8O
bo nie kumam
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie paź 24, 2010 20:48 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Yyy.. te buraki, czy mam Ci oddac te same...

KaleidoStar

Post » Nie paź 24, 2010 20:48 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

KaleidoStar pisze:Yyy.. te buraki, czy mam Ci oddac te same...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buraki
nie musisz mi oddawac,mam ich sporo

Obrazek

Ciepła

Post » Nie paź 24, 2010 21:44 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Ciepła pisze:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buraki

Asia buraki uprawia :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pon paź 25, 2010 17:10 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buraki

Asia buraki uprawia :roll:

nie uprawiam tylko kupuje u fajowej babki..
ma super warzywa..
zawsze od niej biore truskawki,ziemniaki i inne..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon paź 25, 2010 17:30 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Ciepła pisze:
ma super warzywa..

A to super mieć takie fajne miejsce :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Pon paź 25, 2010 17:49 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
ma super warzywa..

A to super mieć takie fajne miejsce :ok:

oj Danusia doslownie..
nie sa pryskane bo ma alergiczne dzieci..
ziemniaki to poezja smaku..a truskawki to normalnie bajka..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon paź 25, 2010 18:18 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Ciepła pisze:
oj Danusia doslownie..

a ja nie wiem , skad ziemniaki na zimę wziąść :roll: , tam gdzie zawsze bralismy ,to w tym roku malutko maja i juz na spzredaż nie mają :(
Obrazek

Danusia

Post » Pon paź 25, 2010 18:19 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
oj Danusia doslownie..

a ja nie wiem , skad ziemniaki na zimę wziąść :roll: , tam gdzie zawsze bralismy ,to w tym roku malutko maja i juz na spzredaż nie mają :(

o w mordeczke..
ta moja tez mowila,ze duzo mniej jest ziemniakow,bo wygnily na polu..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon paź 25, 2010 18:40 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Ciepła pisze:
o w mordeczke..
ta moja tez mowila,ze duzo mniej jest ziemniakow,bo wygnily na polu..

no przez te powodzie :(
no trudno ,cos tam się kupi :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon paź 25, 2010 18:41 Re: Szczyt paniki cd. - czyli wszystko znowu w normie..

Cieplutka nie mam czasu dozytywać :oops:
Ściskam Was mocno i całuję
wszystko ok?

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]