~*~ ROZDZIAŁ 4 ~*~
Noo moi kochani. Nie uwierzycie, bylem u weterana! Znowu! Tyle że to szybka piłka była.
Tylko się do jazdy warczącym potworem nie przyzwyczaiłem jeszcze i jak mocniej poszarpie to zaczynam cichutko płakać... ale Duża mnie zawsze wtedy chwali że jestem dzielny mężczyzna, to i potem przestaję szybko. Zresztą, pojęcia nie macie jakie widoki są z tej mojej torby podróżnej. Duża mi obiecała że kiedyś pojadę luzem na jej rękach i pooglądam wszystko. Fajnie nie?
Na tej wizycie były dwie weteranki, jedna coś stukała (Duża czasem tez tak stuka przed tym drugim telewizorem) a ta druga mnie znowu zwyobracała na wszystkie strony. Ja nie wiem co one z tym mają... wiem że jestem "Och" i "Ach" ale żeby tak wszędzie mi zaglądać? Nie podobało mi się to. Potem ta Weteranka wyjęła jakieś szeleszczące torebki i zaczęła tym przebierać i rozdzierać i szumu robić dużo. W końcu przestała...i wiecie, jak chciałem zobaczyć co jest za tym metalowym stołem, to mnie wzięła i tak dziwnie ugryzła. Czymś. Tak w zasadzie nie wiedziałem co mam robić bo to nie bolało nic a nic. Potem mnie Duża wzięła i do tej torby podróżnej chciała zapakować, no ale ja pozwiedzać chciałem!! No ale nie mogłem no.
Przyjechaliśmy do domu i dostałem porcyjkę pysznego mokrego jedzonka. Najadłem się i szczęśliwy poszedłem spać.
Te weteranki nie takie złe są...
Przesyłam dużo buziaków,
Wasz HenioTak jak Henio pisał, wizyta szybko i sprawnie przebiegła raz-dwa. Nawet się nie obejrzałam a już było po. Wetka mnie uprzedzała że Henio po szczepieniu może być smutny albo może nie chcieć żeby go głaskać w miejscu gdzie miał robiony zastrzyk, ale on wbrew temu wesolutki jak gdyby nigdy nic i sam się dopraszał żeby go po grzbiecie głaskać.

Był bardzo dzielny

W czasie jak Henio pisał ładowały się zdjęcia...ale coś długo się ładują, więc poczekamy jeszcze i wrzucimy też od razu nowe fotki

No nie mogę, ale śmieszneeeee

Daj pospać, co?

Koci obserwator-inwigilator (sąsiad nie ma szans):

Kulecznik piżamowy:

Jaśnie oświecony miłościwie mi panujący Henrysław I i jedyny:

Foliowa miejscówka do spania:

Fajnie w tej jamie:

A idź mi z tym wetem... :

Zaciągnij zasłonkę, jeszcze się nie przebrałem!!!:

Taka poza dobra pani fotograf?:

Spróbuj tak zrobić:

Mój retro głośnik i Henio na 1 planie: