dorcia44 pisze:
Brudas straszny ,bo zaczął się u mnie okres grzewczy ,a wiecie jak cudownie wytaplać się w popiele lub wleżć do torby z weglem![]()
Czy u Ciebie jest cieplej? Palisz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:
Brudas straszny ,bo zaczął się u mnie okres grzewczy ,a wiecie jak cudownie wytaplać się w popiele lub wleżć do torby z weglem![]()
dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię![]()
zdjęć nie mogę wstawić bo kabelek wsiąkł i czekam na Gadzinę![]()
dorcia44 pisze:Majka nadal nie je ,tyle co kawałek kuraka z ręki ,tęsknota musi przegrać z głodem
Alina1971 pisze:I myśle nad porwaniem ich tylko czy dam rade?
Bo już mam psa na tymczasie.
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię![]()
dorcia44 pisze:Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię![]()
Ile masz tych gołąbków?![]()
Monia ,dużo i palce lizać
dorcia44 pisze:Alina1971 pisze:I myśle nad porwaniem ich tylko czy dam rade?
Bo już mam psa na tymczasie.
Alinka małe są pewnie około 3m . ale to trudno określić ,fotki niestety zmieniają .Jak możesz zgarniaj póki zdrowe![]()
Wanilka ,oni maja kasę ,ale nie będą inwestować w psa.
a jak będzie ciągle chorował ? pierw jedna noga potem druga i trzecia i ciągle wet ?
jest mi przykro ,żal sunieczki która śpi ze mną ale najchętniej siedzi na kocyku na którym leżała w domu ,siedzi czeka i tęskni ,ożywiła się jak transporter wzięłam do ręki ,myslała ze może do domku jedzie![]()
Byłam z Kropką Poncia i Dżagą u wetki ,Kropcia musi mieć mocz zbadany ,krew to nie wszystko ,Poncia w czwartek na 15.30 umówiona na zabieg .
Dżaga zaszczepiona ,uszy wyczyszczone ,wskazuje na świerzb ale w badaniu nie widac życia ,więc obserwujemy i ew. za parę dni Oridermyl.
Wizyta 140 zł![]()
Jak będę wyadoptowywała Dżagę to poprosze o zwrot kosztów szczepienia![]()
Jeszcze dziś mam jechac na Powstańców Śląskich tam przyjmuje ortopeda Lipiński (chyba ) on w naszej lecznicy operuje ,zobaczymy co on powie na Majkę tz. jej problem.
Teraz pale w piecu .Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię![]()
Ile masz tych gołąbków?![]()
Monia ,dużo i palce lizać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 121 gości