TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 8:46 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:
Brudas straszny ,bo zaczął się u mnie okres grzewczy ,a wiecie jak cudownie wytaplać się w popiele lub wleżć do torby z weglem :evil:

Czy u Ciebie jest cieplej? Palisz?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 23, 2010 12:19 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

jasne że palę :D

wróciłam od wetki ,na czwartek umówi mnie z ortopedą ,on zadecyduje jakie fotki małej zrobimy.
Majka to przekochane stworzonko ,aż zaczynam żałować że nie mogę jej mieć. :oops:
Niestety tęskni i nie chce jeść ,z reki zjadła kawałek kuraka.

Kupiłam sobie ciach ,kremówkę z bitą śmietaną :oops: do kawki w domu ,pycha .
Dzień rozpieszczania samej siebie .
Od rana ryczałam ,teraz jest ok ,.
Jesień w parku wygląda cudnie.

acha w niedziele do wetki z Poncią i Kropcia ,dopiero jak obejrzy kotki zadecyduje kiedy zabieg :twisted:

JuŻ marzy mi się spokój i nuda ,NIC SIĘ NIE DZIEJ ,NIC .

Byłam u kociaków ,porobiłam parę fotek ,już fajne klusie są z nich ,przybiegła tez Kasia witać się ze mną,ogonek w górze i miziaj mnie miauczy i chrypi .
Co z nią będzie ???????????? dzieci wcześniej czy pózniej znajdą domki ,a ona ?????????
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 23, 2010 16:26 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię :wink:
zdjęć nie mogę wstawić bo kabelek wsiąkł i czekam na Gadzinę :twisted:

Majka nadal nie je ,tyle co kawałek kuraka z ręki ,tęsknota musi przegrać z głodem :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 23, 2010 18:35 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

i jak Majeczka już je :?: :?:
a moja Myszka leży koło mnie i ma czkawkę 8O moja starowinka wszystko jej się teraz czepia ,boje się o nią strasznie ....przecież 12 l.dla kota to jeszcze nie tak dużo prawda :?
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Sob paź 23, 2010 19:31 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Babie od Majki nigdy więcej żadnego psa choćby na kolanach błagała! :evil:
Nie martw się ,że nie chce jeść.Z doświadczenia wiem ,że kosmate diablęta nie zagłodzą się :twisted:
Malutka znajdzie lepszy domek. Kurna ....chyba wyciągu z konta bankowego trzeba będzie żądać ,żeby sprawdzic czy ludzi na weta stać :twisted: Gdyby nie mój "zakup kontrolowany" to sama bym sobie yoraska sprawiła .Yoko bym Ci ukradła ,bo Ty ją tuczysz :D :D .
Za dwa tygodnie będę juz pewnie miala zasrańca w domu :) Ten to dopiero szok przeżyje ,bo na sama zimę przyjdzie mu przyjechać he he :D Chyba kapotę muszę kupić na pierwsze dni :)

Jutro lecę do "świętego miasta "a tak cholernie mi sie nie chce :?
To juz trzeci raz w tym roku .Niedługo mnie chyba beatyfikują :)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Sob paź 23, 2010 20:33 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorcia ty się znasz.
U mnie przy schronisku plączą się takie maluchy. Ile wg ciebie moga mieć tak na oko. Serce mi się ściska bo mają do dyspozycji tylko psią bude na zewnątrz.
Obrazek
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Sob paź 23, 2010 21:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię :wink:

Ile masz tych gołąbków? :mrgreen:

dorcia44 pisze:Majka nadal nie je ,tyle co kawałek kuraka z ręki ,tęsknota musi przegrać z głodem :cry:

Musi. :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob paź 23, 2010 22:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

I myśle nad porwaniem ich tylko czy dam rade?
Bo już mam psa na tymczasie.

Alina1971

Post » Nie paź 24, 2010 12:26 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Alina1971 pisze:I myśle nad porwaniem ich tylko czy dam rade?

Alinka małe są pewnie około 3m . ale to trudno określić ,fotki niestety zmieniają .Jak możesz zgarniaj póki zdrowe :cry:

Wanilka ,oni maja kasę ,ale nie będą inwestować w psa.
a jak będzie ciągle chorował ? pierw jedna noga potem druga i trzecia i ciągle wet ?

jest mi przykro ,żal sunieczki która śpi ze mną ale najchętniej siedzi na kocyku na którym leżała w domu ,siedzi czeka i tęskni ,ożywiła się jak transporter wzięłam do ręki ,myslała ze może do domku jedzie :cry:

Byłam z Kropką Poncia i Dżagą u wetki ,Kropcia musi mieć mocz zbadany ,krew to nie wszystko ,Poncia w czwartek na 15.30 umówiona na zabieg .
Dżaga zaszczepiona ,uszy wyczyszczone ,wskazuje na świerzb ale w badaniu nie widac życia ,więc obserwujemy i ew. za parę dni Oridermyl.

Wizyta 140 zł :roll:

Jak będę wyadoptowywała Dżagę to poprosze o zwrot kosztów szczepienia :oops:

Jeszcze dziś mam jechac na Powstańców Śląskich tam przyjmuje ortopeda Lipiński (chyba ) on w naszej lecznicy operuje ,zobaczymy co on powie na Majkę tz. jej problem.

Teraz pale w piecu .

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:z nudów wzięłam się za gary ,robię gołąbki i może szarlotę zrobię :wink:

Monia ,dużo i palce lizać :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 24, 2010 12:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:

Marcelibu pisze:

:evil: :crying:
Czemu we Włochach mieszkasz????????? :!:

Marcelibu

Post » Nie paź 24, 2010 12:51 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:
Alina1971 pisze:I myśle nad porwaniem ich tylko czy dam rade?

Alinka małe są pewnie około 3m . ale to trudno określić ,fotki niestety zmieniają .Jak możesz zgarniaj póki zdrowe :cry:

Wanilka ,oni maja kasę ,ale nie będą inwestować w psa.
a jak będzie ciągle chorował ? pierw jedna noga potem druga i trzecia i ciągle wet ?

jest mi przykro ,żal sunieczki która śpi ze mną ale najchętniej siedzi na kocyku na którym leżała w domu ,siedzi czeka i tęskni ,ożywiła się jak transporter wzięłam do ręki ,myslała ze może do domku jedzie :cry:

Byłam z Kropką Poncia i Dżagą u wetki ,Kropcia musi mieć mocz zbadany ,krew to nie wszystko ,Poncia w czwartek na 15.30 umówiona na zabieg .
Dżaga zaszczepiona ,uszy wyczyszczone ,wskazuje na świerzb ale w badaniu nie widac życia ,więc obserwujemy i ew. za parę dni Oridermyl.

Wizyta 140 zł :roll:

Jak będę wyadoptowywała Dżagę to poprosze o zwrot kosztów szczepienia :oops:

Jeszcze dziś mam jechac na Powstańców Śląskich tam przyjmuje ortopeda Lipiński (chyba ) on w naszej lecznicy operuje ,zobaczymy co on powie na Majkę tz. jej problem.

Teraz pale w piecu .

Marcelibu pisze:

o kur .... :evil: to jeszcze gorzej niż myślałam...ale dobrze,że mała u Ciebie.
Jak trzeba bedzie konsultacji wetów-daj znać.Ten maluś jest w moim sercu Dorotko.
Fifi chora...o 16 lekarz.Chyba coś zjadła.....szczepiona jest więc nic złego.Lekarz kazał poic ciepłą,lekko osoloną wodą i podgrzewać ciałko,żeby nie wychłodzić.Na szczęście pawik się zatrzymał.... :? Mój skarbuś.....słodziak.
Serniczek

Post » Nie paź 24, 2010 12:59 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Serniczku ,na konsultację jadę dziś ,tylko skończę palenie.

napisz jak Fifi :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 24, 2010 14:27 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Witam.
Ja niestety też dzisiaj na 16-stą do weta w trybie natychmiastowym ,bo sie mi Myszka zaziębiła :cry: z nosa się leje i z oczu.
Straciła głosik .....a dopiero mięło trzy tygodnie jak była na lekach właśnie z powodu tej utraty głosu (to juz 3 raz w tym roku...zaczęło sie od maja)
Ona ma już 12l i do tego od 2 miesięcy stwierdzony guz sutka.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie paź 24, 2010 17:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

już lepiej zastrzyki,antybiotyk kroplówka. Jutro powtórka.Fifulec ma podwójne zęby-bedzie trzeba usuwac mleczaki ale to za 2 miesiące.Juz gania i szczeka.... :D
Serniczek

Post » Nie paź 24, 2010 18:04 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dzięki Dorcia :) Chyba wezme oba szkraby.

Alina1971

[poprzednia][następna]