Tweety pisze:BarbAnn pisze:czy na kocimskiej wszystkie koty maja aktualne zdjecia?
bo mam wolny wieczor dzisiaj
no tu już masz zagospodarowanyNa pewno nowe nabytki typu Majka, Mruczka ...
to bendem o 18 tej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:BarbAnn pisze:czy na kocimskiej wszystkie koty maja aktualne zdjecia?
Tweety pisze:Miszelino, dzięki za dzisiaj. Ty może bierz rękawiczki jak wybierasz się na takie eskapady, bo w końcu, któryś ogon zrobi Ci poważną krzywdę.
Będę w końcu robić te zamówienia na polary tylko kto chce, będą kosztować ok 50-60 zł, z kapturem, gramatura 350-400
BarbAnn pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:czy na kocimskiej wszystkie koty maja aktualne zdjecia?
to bendem o 18 tej
miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelino, dzięki za dzisiaj. Ty może bierz rękawiczki jak wybierasz się na takie eskapady, bo w końcu, któryś ogon zrobi Ci poważną krzywdę.
Będę w końcu robić te zamówienia na polary tylko kto chce, będą kosztować ok 50-60 zł, z kapturem, gramatura 350-400
Rękawiczki miałam, skórzane, ale ugryzła mnie w nadgarstek, powyżej rekawiczki![]()
W innych rękawicach nie mam pewnego chwytu
Ja chcem polar
A czy będą jakieś do miary, czy trzeba zamawiać w ciemno?
Tweety pisze:prawdopodobnie jutro przed 13-sta trzeba będzie podjechać z kotami od Edytal, to jest rejon Grzegórzek, do dr Adamskiej do KV. Czy ktoś by mógł czekać w pogotowiu?
BarbAnn pisze:kocimiaki z dzisiaj będą tutaj
http://picasaweb.google.com/10072049192 ... a20101023#
jak lutra wroci to sobie przegra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek i 83 gości