RADOM- spory psiak koczuje pod szpitalem, PILNIE DT/DS :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 8:59 RADOM- spory psiak koczuje pod szpitalem, PILNIE DT/DS :(

Psiak (roboczo nazwany Kapslem) zamieszkuje teren w okolicy szpitala w Krychnowicach (Radom), niestety nie przez wszystkich jest mile widziany... bardzo proszę o przeklejenie gdzie się da :(

Opowiem wam troszkę o moim życiu... urodziłem się i miałem radosne życie w cudownej rodzinie, czułem się kochany...i nic mi do życia nie było już potrzebne..Pewnego razu pojechaliśmy na wycieczkę i jakimś dziwnym trafem zapomnieli o mnie..błąkałem się długo po lesie..szukałem mojego domku..i natrafiłem na szpital i tam zostałem..Mam dwóch kumpli Reksia i Fredzia, którzy przyjęli mnie do drużyny. Mamy czasem jedzonko jak dobrzy ludzie ze szpitala kończą prace..Rano czekamy już na przystanku na człowieków spieszących do pracy...Mówią, że jestem przecudny..wołają na mnie Kłapouchy bo tak śmiesznie drepcze..jestem grzeczny jak aniołek i mam niecały roczek. wyglądam jak pies myśliwski i każdy jest mną zachwycony ale to na tyle...Zaczyna się zima...jest mi zimno..trzęsę się z zimna i ze strachu...Byłbym wdzięczny gdyby znalazł się dla mnie jakiś ciepły kąt i właściciel kochający mnie bezwarunkowo.. A ja jako psiak jestem jedyną istotą na świecie , która bardziej pokocha Ciebie niż samego siebie...Czekam na Ciebie...

Jeśli chcesz dać mi dom stały albo chociaż tymczasowy- dzwoń: 510145049.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt paź 22, 2010 21:43 Re: RADOM- spory psiak koczuje pod szpitalem, PILNIE DT/DS :(

Biedak...szczeniaczek malutki ,urósł i stał się za duży!!!dla byłych właścicieli czy wiadomo co z pieseczkiem??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob paź 23, 2010 17:04 Re: RADOM- spory psiak koczuje pod szpitalem, PILNIE DT/DS :(

jakby było wiadomo, dostałabym update...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09