Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 18:01 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Księżniczka - oczko wbrew temu co na zdjęciu widać - lepiej. Z katarkiem W KOŃCU też się widocznie poprawia. Już nie ma zawalonego nosa, od czasu do czasu kicha, ale już nosem nie pociąga
Obrazek

Wieczorna toaleta Krzykacza i Szeryfka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto paź 19, 2010 18:08 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Ale fajna sesja wieczornego mycia w koszyczkach :ryk: :ryk:

Moja kochana Księżniczko, ZDROWIEJ :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro paź 20, 2010 10:46 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

A ja dopiero doczytuję - wątek mi zwiał :oops: :evil:

Cieszę się, że Księżniczka ma się lepiej :D :D :D
Nigdy bym nie przypuszczała, że świerzbowiec może tak narozrabiać :evil: Niech już sobie idzie precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Księżniczko kochana, zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Koszyczkowa myjnia jest przesłodkim widokiem :love: Takie faaajne te koteczki :D :D :D

A ja bym tak sobie pozwoliła zamówić zdjęcie Tazzulca, jeśli można :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 20, 2010 10:48 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

można, można, popoluję dzisiaj na nią z aparatem :D

WarKotka

Post » Śro paź 20, 2010 10:50 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

ale się puuucccują 8O :twisted: :D
na bal idą czy co? :1luvu: :1luvu:

a Księżniczka ze świerzbem
to chyba na ten czas
Świeżbiczka :wink: :wink: :wink:
a moze Królewna Świeżbka :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 20, 2010 11:01 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

ruru pisze:a Księżniczka ze świerzbem
to chyba na ten czas
Świeżbiczka :wink: :wink: :wink:
a moze Królewna Świeżbka :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Może tych propozycji jednak je nie przedstawię, ona tak ma, że jak coś się nie podoba w postępowaniu człowieka, to podgryza go w łydki :lol: Wolę nie ryzykować :P

WarKotka

Post » Pt paź 22, 2010 11:58 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Księżniczka dostała dopyszkowo antybiotyk na chlamydię. Zobaczymy co będzie za 10 dni.
Nasza pani doktor kontaktowała się z dr Wrzoskiem w sprawie oczu. Świerzbowiec niekoniecznie musi być przyczyną tych ruchów gałek. Jak już ją wyciągniemy z chlamydii i po świerzbowcu oczka sie nie uspokoją, będzie miała pobrane osocze. I się zobaczy, co dalej będzie. Do dr Wrzoska jakoś tak mam większe zaufanie, niż do Lenarcika....
Póki co baba ma się dobrze - apetyt taki, że szok 8O . Wczoraj zajadałam się "metką tatarską". Oczywiście nie obeszło się bez kociego udziału. Dostały malutko, tak po odrobince, dla smaku. Ksieżniczka takie oczy zrobiła i tak się na mnie rzuciła z całą bandą, że.... wylądowałam na podłodze. Przewróciły mnie! Ale "metki" im nie oddałam :mrgreen:
Zdjęcia Tazzy postaram się dzisiaj wstawić. Zrobić zrobiłam, ale nie miałam sił ich obrabiać i wrzucać w neta :oops:

WarKotka

Post » Pt paź 22, 2010 13:03 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Ja od razu piszę, że na świerzbowcu sie nie znam. Poczytałam tylko w necie i trafiłam na wzmiankę o tym, że może powodować oczopląs. 8O
Mimo wszystko, zadziwiona jestem, że taki mały wstrętny pajączek może powodować takie poważne objawy. Dlatego tez szukała bym dalej jeśli po wyleczeniu świerzobca oczopląs pozostał by. Bo chyba ten pajęczak nie uszkadza oczu na stałe? Wet powiedział że jak utłucze się cholerę to oczy powinny być ok?
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt paź 22, 2010 13:08 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

powiedział, że to zależy od tego jakie spustoszenia zrobił. Może być tak, że jej tak zostanie i jak powiedział pan doktor "Należy się cieszyć, jeżeli nie będzie się pogarszać" (pogorszenie - czyli zaburzenia równowagi)

WarKotka

Post » Pt paź 22, 2010 13:11 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Mam nadzieję, że oczka się uspokoją, gdy pajączki się wyprowadzą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdrowiej, Księżniczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Już się cieszę na fotki :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 22, 2010 13:24 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

No to tylko trzymać kciuki aby było lepiej.aa nie gorzej :ok:
Dobrze, że masz zamiar iść na konsultacje do innego specjalisty. może wymyśli cos mądrego co da nadzieję :ok: :ok: :ok:

(przy moich Grochach diagnoza była powalająca :cry: , konsultacje dały mi nadzieję i chęć do walki o ich zdrowie i życie :D )
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt paź 22, 2010 20:24 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Ewa, do samego diabła pójdę, byle by tylko ją ratować

Tazzy - co prawda skromnie, ale ostatnio ciężko zrobić jej zdjęcie. Jest tak pełna życia i energii, że szok
Obrazek

Obrazek

WarKotka

Post » Pt paź 22, 2010 20:27 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

Ale piękne kocio! W samych oczach mozna się zakochać :1luvu:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt paź 22, 2010 20:32 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

dlatego to moja jedna z trójki ukochanych kotów :D

WarKotka

Post » Sob paź 23, 2010 12:12 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka - wojna ze świerzbem

mała wścieklica
Obrazek

WarKotka

[poprzednia][następna]