PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 11:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze: na superkondony wydali np zielone o zapachu pstrąga shiry z czerwonymi wypustkami :twisted:

To by była stuprocentowa antykoncepcja na bank :twisted: :twisted: :twisted:
No no ty to masz fantazje.... :roll: Prawie jak pomponmama........ :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob paź 23, 2010 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Zapach pstrąga? Serio?! No różne są zboczenia, ale muszę przyznać - to jest dziwne :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Sob paź 23, 2010 11:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mię uczyli że 48 godzin od dnia szczepienia- chodzi o weryfikacje ewent. powikłań poszczepiennych
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob paź 23, 2010 11:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Kurna, to co to jest z tymi 6 miesiącami? :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 23, 2010 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nie mam pojecia 8O Może chodzi o nastraszenie żeby :? klient :? nie pił bo jak zapomni przyjść na szczepienie to maja potem problem rozliczeniowy ze szczepienia z sanepidem. A czasem ktoś bardzo porządnie wyglądający nie wylewa za kołnierz :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Sob paź 23, 2010 12:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jesooo kondomy o zapachu pstrąga 8O 8O 8O ... Shira masz rację, ze to najlepsza antykoncepcja świata :ok: Niestety po ryby mam ciut za daleko..coś koło 300km odliczając te 75 do Szczecina to musiałoby mnie nieźle przypilić żebym tyle po rybkę jechała :mrgreen: Ale nigdy nie mów nigdy...

Poza tym smutna dziś chodzę...koty załatwiły mi w nocy krzesło...skóra poryta pazurami na oparciu wygląda strasznie...na siedziskach pal licho bo pod stołem i nie widać a tak...Jak małż z pracy wróci i zobaczy - zrobi niezły rumor :( a i mnie bardzo żal i smutno, że tak je kocham a tu masz...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob paź 23, 2010 12:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:Nie mam pojecia 8O Może chodzi o nastraszenie żeby :? klient :? nie pił bo jak zapomni przyjść na szczepienie to maja potem problem rozliczeniowy ze szczepienia z sanepidem. A czasem ktoś bardzo porządnie wyglądający nie wylewa za kołnierz :twisted:

Wiesz co, to samo mi lekarz powiedział 8O :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 23, 2010 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mnie łatwiej wyliczyć czego moje kociszony nie zniszczyły :evil:
Obrazek

majencja

Post » Sob paź 23, 2010 13:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Wybaczcie siostry, że się tak wetnę miedzy pstrąga a krzesło ale czy znacie jakieś czarowne domowe sposoby na pozbycie się suchego kaszlu? Składki uiściłam co prawda do końca roku ale nie pozwólcie mi jeszcze odejść :|
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob paź 23, 2010 13:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Domowe to raczej będzie trudno bo ja rzadko w domu- pytanie co brałaś do tej pory?
Obrazek

majencja

Post » Sob paź 23, 2010 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

shira3 pisze:
majencja pisze: na superkondony wydali np zielone o zapachu pstrąga shiry z czerwonymi wypustkami :twisted:

To by była stuprocentowa antykoncepcja na bank :twisted: :twisted: :twisted:
No no ty to masz fantazje.... :roll: Prawie jak pomponmama........ :ryk:

8O no chwila nieuwagi i... od razu człowiekowi tyłek obrabiają :evil: Shira ja fantazje, to mam nie w związku z antykoncepcją, tylko mam koncepcję w związku z fantazjami... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 23, 2010 13:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:Wybaczcie siostry, że się tak wetnę miedzy pstrąga a krzesło ale czy znacie jakieś czarowne domowe sposoby na pozbycie się suchego kaszlu? Składki uiściłam co prawda do końca roku ale nie pozwólcie mi jeszcze odejść :|

Według mnie na kaszel to zawsze były bańki najlepsze :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 23, 2010 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Może syrop z cebuli? Tylko nie wiem, czy on na suchy czy na mokry

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob paź 23, 2010 13:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencjo, ty się faktycznie zawsze pojawiasz gdzie trzeba :mrgreen: Jak poszłam do doktora to nie kaszlałam wcale tylko miałam gluta na złączu nosa, gardła i uszu oraz gardło bolało i rano coś tam wypluwałam. Doktor dal Duomox, Erdomed i do nosa Buderhin. I Alertec na noc ale łyknęłam raz i podziękowałam (zapomniałam, że jestem po tym nieprzytomna przez dobę). Wszystko niby super, dziś czwarty dzień antybiotyku, glut prawie ustąpił i mi lepiej tylko zaczęłam wczoraj tak sucho kaszleć, że aż mnie łeb boli.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob paź 23, 2010 14:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bo Cię glut ustapił z przedniej części nosa- a spływa po tylnej ścianie , drazni i temu kaszlujesz.Kup sobie tabletki albo azarinę albo thiocodin, może być syrop Acodin 0.3 , Tussipini - coś z preparatów typowo przeciwkaszlowych. Pozimniej w mieszkaniu, nawilż. Mokre i chłodne powietrze łagodzą. Jakby był silny napad nie przechodzący po lekach to głowa do lodówki :mrgreen: i oddychać zimnym chyba że za oknem jest poniżej 4 stopni - tez pomaga.
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]