Do czwartej jeszcze czuwam w robocie. Ugotowalam swierza, bo mi sie slepka zamykaly. Usiadz sie i najedz. Z ciasteczek zostaly jeszcze muszelki (ciotki nie wiedza jakie sa dobre) i cytrynowe.
Ja nie będę nigdzie sikać, tylko w kąciku cichutko posiedzę
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.” „Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić, że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.” „Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim, to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski „Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski „Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner „Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek
SecretFire pisze::mrgreen: Bedziecie robic na drutach sweterki na zime? W takim fotelu to sie idzie wysiedziec.
Nie będziemy robić na drutach, bo mamy rączki zajęte
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.” „Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić, że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.” „Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim, to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski „Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski „Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner „Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek
Cześć Słoneczka! Jakie śliczne fotki A kawkę to ja dziś Wam zrobię, proszę!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.