Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 7:23 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Hej Buborku i panny śliczne! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 21, 2010 20:42 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Witajcie nocną już porą .
Dawno się nie odzywałem ale w sumie trudno Wam w kółko smęcić o tym samym , na nakrapianym pyszczku jak i szyjce wciąż widać ranki spowodowane rozdrapaniem a sama pannica rozdrażniona częstym jej łapaniem i smarowaniem maścią stara się mnie unikać - nawet we wtorek gdy wróciłem z Warszawy po 21 nie pokazała się wcale i zobaczyłem ją dopiero w środę po pracy :( .
Jakby tego było mało w poniedziałek w trakcie odwiedzin u Joli. Goc padła mi karta pamięci w aparacie a wraz z nią około 400 zdjęć których to być może nie da się już odzyskać :roll: .
Jak to już nie raz bywało wycofanie się Kropusi wykorzystuje Dorcia śmiało przychodząc na mizianie i głaski , z jednej strony cieszę się z Dorciowej łaskawości ale niejako przy okazji zauważam zmiany w jej nastawieniu względem Kropci , coraz częściej posykuje na nakrapianą koleżankę a nawet próbuje ją przeganiać z mojego pokoju czemu się zdecydowanie przeciwstawiam ale o ile wiem z relacji domowników praktycznie codziennie dochodzi między pannami i do większych bądź mniejszych przepychanek :roll: .................

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw paź 21, 2010 20:45 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Eh, Kropciu, Kropciu.Przytul się czasem do Dużego.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 22, 2010 6:53 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Doberek kochani. Kciuki potrzymamy tak ogólnie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 22, 2010 19:04 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Oj dziewczyny,przecież Duży ma dwa kolana i dwie rączki.I was dwie,proszę się nie kłócić.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 22, 2010 19:05 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Reniu, one tak pro forma. 8)
A zdjęć szkoda. Widziałam, że pytałeś na KŁ. i nic z tego Buborku?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 22, 2010 19:37 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Kartę przekazałem kumplowi który miał / ma się tym zająć ale nie wiem czy coś pozytywnego z tego wyjdzie :roll: , nowa karta nabyta w środę jeszcze do nas nie dotarła :roll: .............

bubor

Post » Pt paź 22, 2010 19:45 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Ups..no poczekamy, trudno. Może kumplowi jednak uda się odzyskać zdjęcia. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 22, 2010 19:46 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

A co u ślicznych pannic ? , Laffizdrolku pokaż się wujkowi 8)

bubor

Post » Pt paź 22, 2010 19:52 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Dla Wujka.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 22, 2010 20:01 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Pięknie wyglądasz Laffizdrolku :wink:

bubor

Post » Pt paź 22, 2010 20:39 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

piekny profilek, Lafisiu :1luvu:

kocurzyca41 pisze:Oj dziewczyny,przecież Duży ma dwa kolana i dwie rączki.I was dwie,proszę się nie kłócić.

dokladnie tak! Nie klocic mi sie, kicie kochane, bo Duzy kocha Was obie tak samo! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 23, 2010 6:40 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 23, 2010 8:51 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:Witajcie nocną już porą .
Dawno się nie odzywałem ale w sumie trudno Wam w kółko smęcić o tym samym , na nakrapianym pyszczku jak i szyjce wciąż widać ranki spowodowane rozdrapaniem a sama pannica rozdrażniona częstym jej łapaniem i smarowaniem maścią stara się mnie unikać - nawet we wtorek gdy wróciłem z Warszawy po 21 nie pokazała się wcale i zobaczyłem ją dopiero w środę po pracy :( .
Jakby tego było mało w poniedziałek w trakcie odwiedzin u Joli. Goc padła mi karta pamięci w aparacie a wraz z nią około 400 zdjęć których to być może nie da się już odzyskać :roll: .
Jak to już nie raz bywało wycofanie się Kropusi wykorzystuje Dorcia śmiało przychodząc na mizianie i głaski , z jednej strony cieszę się z Dorciowej łaskawości ale niejako przy okazji zauważam zmiany w jej nastawieniu względem Kropci , coraz częściej posykuje na nakrapianą koleżankę a nawet próbuje ją przeganiać z mojego pokoju czemu się zdecydowanie przeciwstawiam ale o ile wiem z relacji domowników praktycznie codziennie dochodzi między pannami i do większych bądź mniejszych przepychanek :roll: .................

Obrazek

Ale fajne pysio. Takie rozmarzone, spokojne, przaśne ( :oops: ). :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 23, 2010 11:36 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:Ale fajne pysio. Takie rozmarzone, spokojne, przaśne ( :oops: ). :1luvu:

Jaki Duży takie panny ........ :wink: ( chyba bardziej przaśny i spokojny niż rozmarzony :roll: )
Dziś zatliło się w mej z wolna siwiejącej łepetynie że jednak mogę robić pannom zdjęcia w związku z czym znalazłem malutką kartę pamięci która była fabrycznie w aparacie i zrobiłem cztery zdjęcia ( gdyż więcej się na niej nie mieści ) , ostatnio tylko Dorcia i Dorcia więc trzeba było w końcu uwiecznić chorowite nakrapiane futerko spędzające sporą część dnia w zaciszu balkonowego koszyka ...............

Obrazek

Obrazek

bubor

[poprzednia][następna]