Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Oj dziewczyny,przecież Duży ma dwa kolana i dwie rączki.I was dwie,proszę się nie kłócić.
bubor pisze:Witajcie nocną już porą .
Dawno się nie odzywałem ale w sumie trudno Wam w kółko smęcić o tym samym , na nakrapianym pyszczku jak i szyjce wciąż widać ranki spowodowane rozdrapaniem a sama pannica rozdrażniona częstym jej łapaniem i smarowaniem maścią stara się mnie unikać - nawet we wtorek gdy wróciłem z Warszawy po 21 nie pokazała się wcale i zobaczyłem ją dopiero w środę po pracy.
Jakby tego było mało w poniedziałek w trakcie odwiedzin u Joli. Goc padła mi karta pamięci w aparacie a wraz z nią około 400 zdjęć których to być może nie da się już odzyskać.
Jak to już nie raz bywało wycofanie się Kropusi wykorzystuje Dorcia śmiało przychodząc na mizianie i głaski , z jednej strony cieszę się z Dorciowej łaskawości ale niejako przy okazji zauważam zmiany w jej nastawieniu względem Kropci , coraz częściej posykuje na nakrapianą koleżankę a nawet próbuje ją przeganiać z mojego pokoju czemu się zdecydowanie przeciwstawiam ale o ile wiem z relacji domowników praktycznie codziennie dochodzi między pannami i do większych bądź mniejszych przepychanek.................
Marcelibu pisze:Ale fajne pysio. Takie rozmarzone, spokojne, przaśne ().
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości