Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 18:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Nie wiem co Ty bierzesz (przyprawę? ;)), ale ja też to chcę :lol:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw paź 21, 2010 19:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

to żadna tajemnica: sok ze świeżej niemowlęciny. tani , łatwo dostępny, ekologiczny i zawiera mało trójglicerydów . ma sporo dobrego ccccholesterolu. nie wolno gotować bo traci się witaminy. trzeba tylko przetrzeć przez sitko bo mogą się trafić chrząsteczki. i pić trzy razy dziennie po szklaneczce. nie łączyć z karmi bo wzmaga laktację.

i tutaj sie wyjaśniło dlaczego mój pies i chrzestny kot nosza dumnie " shrek" na pierwsze..
i dlaczego za mną dzieci wołają: Jożin z Bażin...

(chociaż czasami z daleka da sie usłyszeć wołanie: "Pana z Telewizji, Pan obraz kontrolny...." )

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :?: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

efekt uboczny: ogromna ochota na spacery z psem.....
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 19:33 przez salvadoredali67, łącznie edytowano 1 raz

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw paź 21, 2010 19:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Salvadore, jedziesz po bandzie :ryk: ... to wpływ pełni? Rozumiem teraz, czemu chodzisz z Dużym Shrekiem w okolicach placu zabaw :twisted: - tanio Ci wychodzi utrzymanie bernardyna :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw paź 21, 2010 19:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

wiesz jak lubię dzieci. Jedna , jedyna akceptowalna to mój klon - Carmen..

i odkryłaś moja tajemnicę: Tani sposób na wyżywienie bernardyna. :1luvu:

salvadoredali67

Post » Pt paź 22, 2010 7:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Pozdrowienia i życzenia najlepszego DS pod słońcem dla Lizy od dawnego kolegi Rysia :D Wygłaszcz ją od nas!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt paź 22, 2010 19:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Lizeczka już w DS :1luvu: :dance: :dance2: . Bardzo mili Państwo, bardzo przejęci, Lizeczka dość wesoło buszowała po nowym terytorium. Ma piękny drapak i 3 osoby do rządzenia. Myślę, że aklimatyzacja będzie szybka i Lizeczka trafiła bardzo dobrze.
Dziękuję wszystkim osobom, które w różnych momentach opiekowały się Lizą: _kathrin, mojej Koleżance Ali oraz Joli :1luvu: (która może nas czyta :wink: ). Razem dałyśmy jej czas na znalezienie prawdziwego Domu.
A teraz już oficjalnie ogłoszę - oczywiście miałam nie brać kolejnego kota jako 6-go :mrgreen: - zatem jutro przyjeżdża do mnie Fabryczniak piotra568 :mrgreen:

alix76

Post » Pt paź 22, 2010 19:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

:ryk: :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt paź 22, 2010 20:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

:ok:
Wiadomo było, że długo nie będziesz miał "tylko" trzech kocin... :mrgreen:

joarkadia

Post » Pt paź 22, 2010 20:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

Bałem się już ,że bezmiar przestrzeni, pustka, i poczucie samotności zagości w twoim domku. uffff już myślałem ,że może deprecha albo inna salmonella Cię zaatakowała i dlatego te objawy pustki. uffff. znaczy ilość kotów w normie. A Ty zdrowa. i Świat się śmieje. kocham Cię Alix i życzę nowych wielu fajnych kocich przygód . czekam na opowieści o reakcji gangu bandito- zidane na nowego gostka. i zdjęcia. Mam nadzieje ,że tym razem powitanie tymczasa nie skończy się kolejnymi szramami i wizytą u chirurga. W sumi e panienki w wieku mojej córy robią sobie same takie dziary jako wyraz niechęci do świata. A ty masz osttnio dziary ładniejsze bo powstałe z miłości do wszystkiego co miaukoli. Uważaj na Siebie. i Ucałuj wszystkie sierściuchy od Wujka Samo Zło Salvadore i jego ślicznego Shreka.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Post » Pt paź 22, 2010 20:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

No, żebyś wiedział, przy 5 kotach to normalnie echo od ścian idzie :mrgreen: . No i jak zwykle przesadzasz - nie byłam u chirurga, tylko u internisty. Może to myśl jest? Daj cynk pannom, że u mnie za pół ceny, Trawisek ze 3 razy dziennie da radę dziabnąć, to zarobi na stadko :twisted: . A ja taką kurę znosząca złote jaja chcę oddać, brak mi zmysłu do interesów :ryk:
Kocham Cię :1luvu: , ucałuj Dużego Shreka ..w coś ... ale chyba nawdychałeś się czegoś? Owczarni?? :ryk:

alix76

Post » Sob paź 23, 2010 21:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

No i jest u mnie Faberek, zwany tez Fabisiem.

Obrazek Obrazek

Na pierwszy rzut oka uroczy kotek, trochę straszy od Shreka i znacznie spokojniejszy. Nie chce siedzieć w izolatce (strasznie płacze), no to nie siedzi, leży na łóżku :twisted: . Ma apetyt, zachowuje się przyjaźnie, dał sobie wyczyścić uszy ( :strach: , jeszcze trochę przed nami). Niestety, przy miętoszeniu uszu otworzyła się nacięta krawędź (swoją drogą, po diabła go znakowano??). Nic poważnego, zagoi się, ale smużka krwi na białym futerku wygląda jednak dramatycznie :wink: .
Dziękuje Agnesce i Piotrowi568 za dostarczenie go do mnie. Agneska pochwaliła wygląd Gołąbeczki :oops: , no to i ja się pochwalę :wink: . A Gołąbeczka właśnie się wyspała i coś morduje :twisted: .
Przede mną pierwsza noc ... a dziś pełnia :twisted: :strach:

alix76

Post » Nie paź 24, 2010 9:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, Fabiś na pokładzie!

Śliczny kociak!
Jak po nocy? Któryś kot lunatykował? :D

joarkadia

Post » Nie paź 24, 2010 9:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, czekamy na ...

alix76 pisze:..... Niestety, przy miętoszeniu uszu otworzyła się nacięta krawędź (swoją drogą, po diabła go znakowano??)....

Nie ukrywam że stało się to na moje życzenie. Ponieważ nie wiedziałem jak kolega będzie się sprawował w warunkach domowych, a także mając na względzie mizerne szanse na ulokowanie go gdzieś (zanim Alix zstąpiła z niebios :aniolek: :1luvu: ), więc założyłem że w najgorszym razie wróci do mnie na teren zakładu. Fakt że jest dość charakterystyczny ale wolałem żeby był delikatnie zaznaczony.
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Nie paź 24, 2010 9:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, Fabiś na pokładzie!

Różowy noseeeeekkk!

Ale słodziak!!

Pozdrawiamy wczesnoniedzielnie!

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Nie paź 24, 2010 10:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Liza w DS, Fabiś na pokładzie!

joarkadia pisze:Śliczny kociak!
Jak po nocy? Któryś kot lunatykował? :D

Dziękuję! Tak. Wszystkie. Na zmianę. Odgłosy gratis :twisted: .

piotr568 pisze:
alix76 pisze:..... Niestety, przy miętoszeniu uszu otworzyła się nacięta krawędź (swoją drogą, po diabła go znakowano??)....

Nie ukrywam że stało się to na moje życzenie. Ponieważ nie wiedziałem jak kolega będzie się sprawował w warunkach domowych, a także mając na względzie mizerne szanse na ulokowanie go gdzieś (zanim Alix zstąpiła z niebios :aniolek: :1luvu: ), więc założyłem że w najgorszym razie wróci do mnie na teren zakładu. Fakt że jest dość charakterystyczny ale wolałem żeby był delikatnie zaznaczony.

Nie pomyślałam :oops: , w takiej sytuacji to rzeczywiście był słuszny pomysł. Nie rozpieszczaj mnie tak aniołkami :oops: , jeszcze się uzależnię :wink: . Dobrze, że wszystko poszło zgodnie z planem :mrgreen: .

aglo pisze:Różowy noseeeeekkk!

Ale słodziak!!

Pozdrawiamy wczesnoniedzielnie!

Aglo!! Witamy! Jak miło, że do nas zajrzałaś :1luvu: .
Fabisio spał w łóżku. Oczywiście Bandido stroi fochy i to on był sprawcą nocnych odgłosów, ale widzę, że powoli mu przechodzi. W tej chwili jest podział ról: Trawis śpi na stole, Fabiś na komodzie, Shrek i ?Zidane na łóżku, Gołąbeczka w transporterku a Bandido łazi po mnie. Pójdę się zdrzemnąć, to pójdzie ze mną :wink: .
Ogólnie kotek jest grzeczny i słodki, wcale nie jest źle nastawiony do innych kotów. Cdn ...

alix76

[poprzednia][następna]