Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ina11 pisze:nic nie wiemy![]()
licze, że Bożena będzie uczciwa i nam odpowie na pytania...
bardzo bym chciała.
piccolo pisze:Kto dawał kota Bożenie kazał go uspić.
Proste.
Kto to był ?
Można sie skontaktować z tą osobą?
a oto link do wątku z którego zrobiłam cytat :
viewtopic.php?f=13&t=117715&start=60
dorotak97 pisze:piccolo pisze:Kto dawał kota Bożenie kazał go uspić.
Proste.
Kto to był ?
Można sie skontaktować z tą osobą?
a oto link do wątku z którego zrobiłam cytat :
viewtopic.php?f=13&t=117715&start=60
To jakaś totalna bzdura.
Od czasu kiedy Fundacja Kotkowo przekazała kota Bożenie nie podejmowaliśmy ŻADNYCH decyzji o jego leczeniu bądź usypianiu!!!!!!!Nikt nie kontaktował się w tej bądź innej sprawie
magaaaa pisze:Ja nie BZW ale tak sobie myślę że moze kociak choruje, szans na wyleczenie nie ma i ona chce mu skrócić cierpienie?
Moze za bardzo dajemy się ponieść emocjom?
Inna sprawa, ze z postów BZW niewiele da sie odczytać
magaaaa pisze:Ja nie BZW ale tak sobie myślę że moze kociak choruje, szans na wyleczenie nie ma i ona chce mu skrócić cierpienie?
Moze za bardzo dajemy się ponieść emocjom?
Inna sprawa, ze z postów BZW niewiele da sie odczytać
Powyższy wpois potwierdza mój wet i cały czas zastasnawia sie "na co czekamy"..Leki przeciwbólowe uszkadzaja watrobe...
a DODAC NALEZY,ZE Temidek po wydłubaniu"oczu miał uszkodzenia okołomózgfowe....Byc moze ma tez te urazy...
Na ostatnim zdjeciu RTG nie było widac..mÓJ WET TO WSPANIAŁ CZŁOWIEK-POMAGA NAM ZAWSZE,SKŁADaŁ BEZDOMNIAKI..POMAGA "KREDYT".....ZAWSZE...SAM POWIEDZIAŁ,ZE KOTOM POMAGA, A Ja MAM SIE NIE PRZEJMOWAĆ"
a Tmidek i Rumcajsik -trzeba ich uspic natchmiast...Rumcio wygrał z białaczką, ale nerki nie pracująLeczenie RUMCAJSIKA NIE DAŁO EFEKTU....Karma .Osoba jaka mi kota powierzy ła"nakazał'jego uspienie.....
magaaaa pisze:Nie mów, a był jakiś NAKAZ UŚPIENIA???
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 62 gości