Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga Warmijska pisze:BARDZO dziękuję jej siostrze i miszelinie za przejęcie moich dyżurów w sobotę i niedzielę rano. Dziewczyny, jesteście super!
Chciałabym pomóc Wasylowi, bo to fajne bardzo kocię, w domu mam komplet, ale - Tweety - jeśli uda Ci się go umieścić w Dobrym Wecie mogę sfinansować jego pobyt. Może to choć trochę ułatwi ...
Tweety pisze:Kinga Warmijska pisze:
Mam wrażenie, że nadal nie ma nikogo na sobotę na popołudnie na Kocimską, tak?
No i nadal cisza jeżeli chodzi o Harbutowice. Nikt nie ma ochoty na zrobienie dobrego uczynku? Trochę ruchu na świeżym powietrzu pomoże rozprostować kości - pewnie wielu z nas by się to przydałoMnie niestety w ten weekend pewne okoliczności wykluczają z uczestnictwa
Jafusia pisze:Hmmm... może uda mi się w sobotę wyrwać do Harbutowici będę miała pomoc - męską pomoc
ale potwierdzę dopiero wieczorem, jeśli miałabym jechać o której ewentualnie?
jej siostra pisze:paw zostawiła na Kocimskiej paczkę dla Jafusi (leży na stoliku). Jak właściwie jest ze światłem? Raz zastałam zgaszone wszędzie, raz zapalone tylko w kociarni, dziś było zapalone wszędzie. Jak mam je zostawić w sobotę?
Tweety pisze:Miszelina, to jest Sheridan![]()
tylko ma przeciwną łapkę
Sheridan jak był mały
i dorosły
Kinga Warmijska pisze:Toszo, dzięki za informacje. Do Gema napisałam właśnie, napiszę też na wątku kieleckim. Czy mamy może jakiś numer telefonu do Fiony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 58 gości