Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Fenriś nadal się boczy - przesiaduje w kółko na moim łóżku i szafie, miejscach niedostepnych narazie dla małej, a ja wystaję na stołkach żeby go pogłasiać, bo chyba jest zazdrosny
Dziś Gamisia znowu ganiała Frygę, a on tyko spoziera na nie z góry - staruszek normalnie
kothka pisze:ewkaa pisze:Fenriś nadal się boczy - przesiaduje w kółko na moim łóżku i szafie, miejscach niedostepnych narazie dla małej, a ja wystaję na stołkach żeby go pogłasiać, bo chyba jest zazdrosny
Dziś Gamisia znowu ganiała Frygę, a on tyko spoziera na nie z góry - staruszek normalnie
U mnie przy dokoceniu maluchem Romek siedział na szafie przez dwa tygodnie, schodził tylko do kuwety
W końcu zdecydował, że jednak zejdzie i zacznie oswajać to małe ganiające po domu
ewkaa pisze:Gamisia z Fenrisiem odrazu się kochali, bawili ze sobą, spali, myli itdtrochę cierpliwości muszę wykazać
![]()
ewkaa pisze:oczywiście po dwóch przebieżkach Fenris zaległ "zmęczony" i nie daje się już namówić na dalsze brykanie, no ale zawsze to już jakiś początek
MariaD pisze:ewkaa pisze:oczywiście po dwóch przebieżkach Fenris zaległ "zmęczony" i nie daje się już namówić na dalsze brykanie, no ale zawsze to już jakiś początek
Kondycja, paniedzieju, kondycja siadła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 33 gości