Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Czy zauważyłyście, że kiedy w filmach pojawia się kot, to jest to kot rudy? Na przykład w "Shreku", "Gwiezdnych wrotach", "Star treku"... Z wyjątkiem Rademenesa, który był czarny - ale to nie był prawdziwy kot.
zabers pisze:A Tom - pingwin.
Agn pisze:zabers pisze:A Tom - pingwin.
Yyyy???
vega013 pisze:Agn pisze:zabers pisze:A Tom - pingwin.
Yyyy???
W jakim filmie był kot Tom?
vega013 pisze:Agn pisze:zabers pisze:A Tom - pingwin.
Yyyy???
W jakim filmie był kot Tom?
barracuda26 pisze: Tom and Jerry![]()
Agn pisze:![]()
Tom był pingwinem i owszem - ale... niebieskim.
PumaIM pisze:Radamenes, tak jak i Salem od Sabriny, był przemienionym czarnoksiężnikiem. Obaj byli czarni. Różnica taka, że Radamenesa grał martwy kot, a Salema czasem żywy, a czasem kukiełka.
Sylwka pisze:No proszę. Chyba się białemu spodobało spanie z kolegą. Rudy wydawał się tak przyjazny, że byłam pewna że fochy kudłatego szybko miną.
barracuda26 pisze:Choć na początku serce mi się krajało na widok spiętego i zdenerwowanego Kudłatego, jak Rudy dawał mu popalić![]()
a z Rudego niezły spryciarz![]()
czeka tylko na sposobność by skoczyć na kumpla z zaskoczenia
Następnym razem będę chyba brać od razu dwa, żeby żaden nie czuł się pokrzywdzony![]()
Zofia&Sasza pisze:Sylwka pisze:No proszę. Chyba się białemu spodobało spanie z kolegą. Rudy wydawał się tak przyjazny, że byłam pewna że fochy kudłatego szybko miną.
Hmmm, jeden RUDY (wicie, rozumicie - RUDY), a drugi KUDŁATY...
anulka111 pisze:Zofia&Sasza pisze:Sylwka pisze:No proszę. Chyba się białemu spodobało spanie z kolegą. Rudy wydawał się tak przyjazny, że byłam pewna że fochy kudłatego szybko miną.
Hmmm, jeden RUDY (wicie, rozumicie - RUDY), a drugi KUDŁATY...
![]()
I tak lepiej niz w moim podpisie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości