Moderator: Moderatorzy
ewkaa pisze:a u mnie pusto
zabers pisze:w razie czego mam nr nadania
Czekaj, niech no znajdę...
jest:
1 paczka /nadana 18.10.2010 / - nr 12 34 32 662
2 paczka / nadana 20.10.2010 / - 12 34 32 821
jaaana pisze:Dosieńka dostała zabersową podusię![]()
Podusia Dosieńki została położona na jej ulubionej półce. Nie za bardzo pasuje do Dosi kolorystycznie, ale to była jedyna pasująca wymiarowo wręcz idealnie. Dosi zresztą na kolorach nie zależy.
I co?
Pokochała podusię całym sercem! Do tego stopnia, że gdy na niej leży, nie pozwala się dotknąć! Gryzie! Bo a nuż zabiorę podusię? Albo zabiorę Dosię z podusi i na podusi ułoży się Wampir? A Wampira nie da się zepchnąć z podusi. Trzeba bronić podusi!
Dosieńka jest u mnie prawie dwa lata i jest to pierwszy przypadek (poza jedzeniem) użycia ząbków.
I tym sposobem mam trzy zębate koty
Jesli listonosz rownie dowcipny jak moj ,to mogl ci zostawic pod drzwiamizabers pisze:ewkaa pisze:a u mnie pusto
Noszsz.Wszystko jak na razie dociera.
![]()
Jak jutro nic nie będzie, spróbuj zapytać na poczcie. Miałam kiedyś taki przypadek - bazar się skończył, wszyscy dostali, tylko jedna dziewczyna czekała i czekała. I co się okazało? Radośnie leżało na poczcie. Afera była, uchhh.
anulka111 pisze:Jesli listonosz rownie dowcipny jak moj ,to mogl ci zostawic pod drzwiamizabers pisze:ewkaa pisze:a u mnie pusto
![]()
Jak jutro nic nie będzie, spróbuj zapytać na poczcie. Miałam kiedyś taki przypadek - bazar się skończył, wszyscy dostali, tylko jedna dziewczyna czekała i czekała. I co się okazało? Radośnie leżało na poczcie. Afera była, uchhh.
anulka111 pisze:Jesli listonosz rownie dowcipny jak moj ,to mogl ci zostawic pod drzwiamizabers pisze:ewkaa pisze:a u mnie pusto
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości