Legnica...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 21, 2010 14:34 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

Kasia od Behemotha pisze:HEJ KOCIE CIOTKI (i wujki)!!!

wypełnijcie proszę tą ankietę (robie na zajecia które mam za 4 h) tzn piszcie posta albo pw typu. pytanie 1 odp a
błagam o odpowiedzi, uratujecie mi dupę
ankieta

1) Czy posiadasz kota?
a) Tak
b)
Nie
2) Czy wspomagasz finansowo organizacje pro zwierzęce?
a) Tak
b)
Nie
3) Ile kotów aktualnie posiadasz?
a) 0
b) 1
c) 2
d) 3
e) 4
f) 5 +

4) Ile pieniędzy miesięcznie przeznaczasz na pomoc zwierzętom?
a) 0 zł
b) 10 zł
c) 20 zł
d) 30 zł
e) 40 zł +

5) Które działania organizacji pro zwierzęcych uważasz za najbardziej potrzebne? Uporządkuj od 1 (najmniej potrzebne) do 4 (najbardziej potrzebne)
a) Kastracja i sterylizacja psów i kotów (4)
b) Dokarmianie i opieka nad wolnożyjącymi kotami (3) :)
c) Wspomaganie materialne domów tymczasowych i schronisk (3) :)
d) Organizowanie adopcji zwierząt (3) :)

6) Z jakiego źródła pochodzi twój kot
a) Hodowla
b) Schronisko
c) Dom tymczasowy
d) Ulica (kot był wcześniej bezdomny)
e) Inne
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 14:37 przez ragdollicja, łącznie edytowano 1 raz

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw paź 21, 2010 14:36 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

wypelnilam ankiete, mam nadzieje ze czytelnie.
witam po przerwie. Kurcze miesiac mnie tu nie bylo a tu takie wiesci!!!
Male samo zuo jest przepiekne, Lusia kochana i nowe maue tez :D uwielbiam szaraczki.
Legnica jestes wspaniala.
Trzymam tez kciuki za synka i zeby goopi ludzie Cie nie wkurzali. :ok:
Chcialabym zrobic przelew, czy dane sa nadal te same?

ragdollicja

Post » Czw paź 21, 2010 14:40 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

dziękuję za wypełnienie ankiety, zebrałam potrzebne odpowiedzi. Co jak co, ale na miau.pl można liczyć :ok:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw paź 21, 2010 15:21 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

Ooo,juz?A ja chciałam wypełnić i nie zdażyłam.Ciekawie wyszła by moja odpowiedź na pt.6-musiałabym zaznaczyć a,b,d,e :lol:

Ragdollicja miło Cię znów czytać :wink:
dane bez zmian i dziękuję.
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 15:28 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

8) jak Willow_ wróci,to bedzie musiała wziać ze dwa dni wolnego zeby doczytać 8) :lol:

Ciapciuszek mój kochany został w gabinecie i tak strasznie sie bał.Serduszko kochane wsadziło łepek pod moja kurtkę i nie chciał nawet patrzeć gdzie jest.
Tak sobie pomyslałam ze przecież Bayer nie ma takiego doswiadczenia życiowego jak:Sasza,Bojkot,a nawet Kuba czy inne koty.Dla Bayerka najstraszniejszym doswiadczeniem życiowym jestem ja kiedy sie wkurzę i mój krzyk:Bayer i Kuba uspokójcie sie!
No bidne bidactwo w gabinecie...sam...i to bez Kuby.
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 15:51 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

wszystko bedzie dobrze nie martw sie !
ja tez nadrabialam dwa dni :wink:

ragdollicja

Post » Czw paź 21, 2010 16:07 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

:lol:
No widzisz,bo u nas to nie może się dziac jakos tak systematycznie,tylko albo cisza albbo wielki bum.
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 18:44 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Ciapciuszek już w domu.Czuje sie bardzo sponiewierany i pokrzywdzony,chodzi za mną i chce abym go po szyjce na pocieszenie drapała.Przy okazji narkozy,poprosiłam też fryzjerkę aby obejrzała Bayera,poczesała i zrobiła co tam trzeba coby chłopak się błyszczał :lol:
Teraz mam połowę Bayera 8O jego druga połowa sie wyczesała 8O
Bardzo by sie nam przydał furminator.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 18:50 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Maluszki

Obrazek

Asmi ma już allegro zrobione,jest bardzo przytulaśny,wciąż chciałby byc na rekach.
Z Artim trochę jeszcze poczekam,niby już nie fuczy,ale trzeba go troche poniańczyć coby na koty wyrósł :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 18:53 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Lusia,dzisiaj i jej zrobię allegro.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 20:15 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Legnica :D zdjęcia PRZEŚLICZNE. Koty zaczęły pozować? Mały jest przesłodki. Przy okazji, czy wet mówił mniej więcej jak ,,stara" jest Lusia?
Bajerka rzeczywiście jakoś mało się zrobiło :lol: :lol:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw paź 21, 2010 20:34 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Wet powiedział ze Lusia jest młodziutka,ma ok.1 roku.
Legnica

Post » Czw paź 21, 2010 22:45 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Bayerek wciąż jakiś taki jakby słaby "przymulony".
Mam nadzieję ze jutro,jak zwykle da mi powód do wołania:Bayer i Kuba uspokójcie się!Ja już wole jak on rozrabia,bo czuje się dobrze,anizeli tak jak dzis grzeczny nieobecny.
Dobranoc wszystkim kotom i kociarzom :wink:
Legnica

Post » Pt paź 22, 2010 7:03 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Ojoj Bayerek biedactwo malutkie :1luvu:
Mam nadzieje ze to tylko efekt narkozy i dzisiaj juz dojdzie do siebie . co to furminator??
buraski sa przepiekne :1luvu:

ragdollicja

Post » Pt paź 22, 2010 7:39 Re: L-ca.Komu ciapciuszka popierdułkę?

Bayerek ma się już lepiej,chyba próbował mi się w nocy pożalić,bo nogi z łóżka zwlokłam wprost do jakiejś mazi :roll: chyba mu się zwróciło.

Furminator to takie urządzonko do wyczesywania martwego podszerstka w kociej sierści,niby grzebień ale bardziej skuteczny.
Legnica

[poprzednia][następna]