Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 16:08 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

O matko jak się cieszę, że coś się szukuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
magdajedral

Post » Śro paź 20, 2010 16:31 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Ja też! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 20, 2010 19:24 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

joluka pisze:
smarti pisze:Chmurence szykuje się domek :roll: :roll:
pani,pacjentka mojego weta,ma dom niedaleko mnie w spokojnej okolicy szuka kotki-młodej ale już nie-dzieciaczka..
odeszła jej buraska-miała 18 lat i Chmurka byłaby w sam raz...byłaby wychodząca.
pani miła, młoda-ok 35-tki,dobrze karmi,rozsądna,pracuje w domu..
co o tym myślicie???????????????????
czy Chmurka będzie tam szczęśliwa????????????????

wstrzymaj się jeszcze przez chwilkę z tym wychodzącym - plizzzzzz :? - dam znać mam nadzieję jeszcze dzisiaj.....

kochana Ty byś mi z nieba spadła...bo mi Chmureńki żal do wychodzącego-to jest święta prawda-to takie ufne i kochane futerko jest że serce ściska jakby miało marznąć...
ale jak nic się nie kroiło to wiadomo-nie mogę jej wiezić...
ale tak to by ten wychodzący domek dla kogoś innego się nadał-może dla Laluni...albo dla innej ślicznotki...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 20, 2010 21:12 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

jeszcze nic nie wiem na 100 % - ale poczekajmy chwilę... parę dni temu zaproponowałam Chmureczkę pewnemu Panu w Warszawie, zainteresowanemu adopcją - zawiadomił mnie dzisiaj, że się zdecydował, ale miał przesłać mi ankietę adopcyjną i na razie cisza...

poproszę o :ok: :ok: :ok: - może się uda!!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 20, 2010 21:27 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Ściskam :ok: :ok: :ok: :ok: najmocniej jak mogę
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw paź 21, 2010 12:20 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
magdajedral

Post » Czw paź 21, 2010 12:31 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

a czy pan fajny?jest sam,czy z rodziną?

bo ja nie wiem czemu ale panów to sie zawsze obawiam..to chyba myślenie stereotypami a nawet może to głupota bo moj uwielbia zwierzęta i muchy by nie skrzywdził (nawet pająki z domu wynosi na dwór i wypuszcza "na wolnosć" )a też przecież "pan",ale moj to jest absolutnie wyjątkowy egzemplarz.. :)

ale tak czy inaczej wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bo wiem ze ja jestem przewrażliwiona .. :oops: :roll:

ta pani z Międzylesia to przyjedzie obejrzeć Chmureczkę w przyszlym tygodniu więc spoko..
może gdyby pan się sprawdził to zaproponowałabym jej Lalę :mrgreen:

Jak myślicie warto zalożyć Laluni nowy wątek?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 21, 2010 12:36 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

smarti pisze:bo ja nie wiem czemu ale panów to sie zawsze obawiam

Też tak mam :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 21, 2010 13:01 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

smarti pisze:a czy pan fajny?jest sam,czy z rodziną?

bo ja nie wiem czemu ale panów to sie zawsze obawiam..to chyba myślenie stereotypami a nawet może to głupota bo moj uwielbia zwierzęta i muchy by nie skrzywdził (nawet pająki z domu wynosi na dwór i wypuszcza "na wolnosć" )a też przecież "pan",ale moj to jest absolutnie wyjątkowy egzemplarz.. :)

ale tak czy inaczej wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bo wiem ze ja jestem przewrażliwiona .. :oops: :roll:

ta pani z Międzylesia to przyjedzie obejrzeć Chmureczkę w przyszlym tygodniu więc spoko..
może gdyby pan się sprawdził to zaproponowałabym jej Lalę :mrgreen:

Jak myślicie warto zalożyć Laluni nowy wątek?

wysłałam Ci maila - i szczerze mówiąc myślę, że Pani z Międzylesia pewnie jest jednak lepszą opcją..... :? :roll: :oops:

joluka

Post » Czw paź 21, 2010 17:35 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

joluka,wyslalam Ci maila-dzięki w ogóle że pamiętasz o moich tymczaskach-bardzo jestem Ci za to wdzięczna :1luvu:

nic na silę-Chmureczka musi mieć najlepszy i najpewniejszy domek pod słońcem bo musi już zawsze być szczęśliwą kicią :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Czw paź 21, 2010 23:58 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

No to za ten najlepszy domek :!: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt paź 22, 2010 12:07 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

joluka,mam mieszane uczucia,najchętniej to bym w ogóle się do niego nie odzywała bo moim zdaniem ma z gruntu falszywe poglądy..
ale moj mąż oczywiście był uprzejmy powiedzieć że może należy pana po prostu uświadomić,że może on myśli że whiskas to dobra karma bo ma takie ładne reklamy itd..

nie będę naciskać-jak chce to niech zadzwoni.

smarti

Post » Pon paź 25, 2010 8:59 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Chmureczko, co u Ciebie? Zapomnieliśmy o Tobie, pieknoto, przez weekend :oops:
Co z domkiem? Pan się odezwał?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon paź 25, 2010 9:35 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

ale to nie Pan miał zadzwonić, tylko TŻ Smarti do Pana....

i jak ten kontakt - sensowny, czy wcale....? :? :?:

joluka

Post » Pon paź 25, 2010 11:12 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Marzena11 podesłała mi numer jakiegoś pana z ogłoszenia, który szukał 2-3 letniej, domowej ułożonej kotki. Pomyślałyśmy o Chmureczce. Nauczona ostatnim doświadczeniem wspomniałam o umowie adopcyjnej i pan podziękował. Ja chyba przynoszę pecha.....
magdajedral

[poprzednia][następna]