Oto i prawie czekoladowy on (z czasów zanim został wesołym grzybiarzem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga_kinga7 pisze:Napiszę tu,może ktoś się znajdzie i weźmie kociaczki na tymczasik W schronisku w Białej Podlaskiej jest 5 dzikusków,które boją się człowieka,z innymi kociakami bawią się,ale jak tylko się wchodzi,to kotki uciekająMają ok 3 miesięcy.Jeśli się ktoś znajdzie,pieniążki na weta i jedzonko będzie
jest jeszcze czarny z białym krawatem,ktoś mógłby im pomóc? Transport też będzie
kwiatkowa pisze:
ja mogę przyjąć dwa do łazienki, ale od poniedziałku, ewentualnie wcześniej do klatki, jak ciotka pixie pożyczą...
mogą być najbardziej dzikie, nawet wolę:)
może ktoś jeszcze wspomoże?
(jakby do mnie miały jechać, poproszę tego beża;))
kwiatkowa pisze:jak ciotka pixie wezmą sobie 2 do klatki, to ciotka kwiatkowa weźmie czy
kwiatkowa pisze:To ja optymistycznie.
Holownik Satyna![]()
I tołsta![]()
[/url]
kwiatkowa pisze:kinga_kinga7 pisze:Napiszę tu,może ktoś się znajdzie i weźmie kociaczki na tymczasik W schronisku w Białej Podlaskiej jest 5 dzikusków,które boją się człowieka,z innymi kociakami bawią się,ale jak tylko się wchodzi,to kotki uciekająMają ok 3 miesięcy.Jeśli się ktoś znajdzie,pieniążki na weta i jedzonko będzie
jest jeszcze czarny z białym krawatem,ktoś mógłby im pomóc? Transport też będzie
ja mogę przyjąć dwa do łazienki, ale od poniedziałku, ewentualnie wcześniej do klatki, jak ciotka pixie pożyczą...
mogą być najbardziej dzikie, nawet wolę:)
może ktoś jeszcze wspomoże?
(jakby do mnie miały jechać, poproszę tego beża;))
Miss pisze:ja chce małe na tymczas najlepiej 5 od razuLubimy taką szarańczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości