K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 16:13 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

CatAngel pisze:
gosiakot pisze:Już drugi dzień szukam Tigry, bez powodzenia. Jutro dalej będę szukać, trzeba mieć siłę więc idę spać.
Znajdę ją .

Gosiu ja dałam plakat na Fb i NK :ok:
Znajdzie się napewno :ok:
Może postanowiła się przejść tylko :)
Będzie dobrze trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Serdecznie dziękuję za pomoc , każda taka akcja daje mi jeszcze dalszy cień szansy na znalezienie Tigry. Dzisiaj mija 3 ci dzień kiedy jej nie ma . Wywiesiłam sporo ogłoszeń na osiedlu na uliczkach, sklepach, poczcie. Ja nie przestanę jej szukać chociaż mnie to wykańcza. Jeszcze raz dziękuję.
Nie przestawajcie też szukać Ramzesa. To nie byłoby w porządku, wiem że b.długo go nie ma , ale ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro paź 20, 2010 16:32 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Teresa wpisz nową Kasię od Filipa na 29 i 31 na dyżur wieczorny

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 20, 2010 18:27 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

zostawiam Ramisia na stronie, Tigra też jest.

Frodo kupa lepsza, nie jest zbyt szczęśliwy w tym boksie ale musi sie jeszcze przemeczyc na tej diecie.
niestety Czandra przy nas zwymiotowała i ma zrobiła kupkę jak wodę. Dostała zaraz Borgal i tylko suche jedzenie ale zobaczcie rano czy nie ma kolejnych wymiotów i biegunki. Jeśli będą to Piotrek musi z nią pojechać do weta po mocniejszy antybiotyk i kroplówke :( chyba wskoczyła do nas na ostatni moment w schronie to nie dalaby rady.

a z lepszych wieści brytyjczyk przestał znaczyć mieszkanie po paru dniach obszczywania ścian i mebli. Zaprzyjaźnił się z psem i córką koleżanki, nawet jej wskoczył do wanny :) zostaje u nich na stałe.

Ruda jutro jedzie na sterylke.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro paź 20, 2010 21:18 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Kurcze dużo się dzieje i czasami wydaje się, że nie zapanujemy nad tym wszystkim 8O
I tak dziś do wyremontowanej części Kociej Chatki do kwarantanny przyjechały super fajne szafki załatwione dzięki Dorotce :1luvu: jutro tylko podjadę do Castoramy kupić uchwyty, jak przyjedzie szafka pod zlewozmywak, to mam nadzieję że Wiesiu znajdzie chwilę czasu i wszystko połączy w całość, będziemy miały cały ciąg od zlewozmywaka poczynając do dużego blatu pod którym jest 10 półek szafek - i można tam wszystko fajnie poukładać i posegregować, ale to w wolnej chwili na razie jeszcze się musimy chwilowo pomęczyć :wink: teraz jescze nic nie przekładamy bo za kilka dni znów trzeba będzie zmieniać miejsce pobytu niektórych rzeczy więc chwilowo luz.......
W drugim pomieszczeniu dziś Rafał siostrzeniec Dorotki ostro działał, skrobanie ścian na całego jeszcze z tydzień i drugie pomieszczenie będzie gotowe :D
Czasami żałuję, że nie da się tak wszystkiego zrobić od razu :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 20, 2010 22:11 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

DYŻURY NA TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE od 25.10-31.10. :(
uaktualniony dzięki wszystkim :D
25.10. pon. rano brak wieczór Teresa
26.10. wtorek rano brak wieczór brak
27.10.środa rano brak wieczór brak
28.10.czwartek brak wieczór brak
29.10.piatek rano brak wieczór Kasia
30.10.sobota rano Martyna wieczór brak
31.10 niedziela rano Teresa wieczór Kasia
Proszę o zapisy :D

terenia1

Post » Śro paź 20, 2010 22:22 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

gosiakot, nie trać nadziei, Tigra jeszcze może się znaleźć, wychodzący kot, który wie, gdzie wracać, to coś innego niż domowy pieszczoch. Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro paź 20, 2010 22:26 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

terenia1 pisze:Kurcze dużo się dzieje i czasami wydaje się, że nie zapanujemy nad tym wszystkim 8O
I tak dziś do wyremontowanej części Kociej Chatki do kwarantanny przyjechały super fajne szafki załatwione dzięki Dorotce :1luvu: jutro tylko podjadę do Castoramy kupić uchwyty, jak przyjedzie szafka pod zlewozmywak, to mam nadzieję że Wiesiu znajdzie chwilę czasu i wszystko połączy w całość, będziemy miały cały ciąg od zlewozmywaka poczynając do dużego blatu pod którym jest 10 półek szafek - i można tam wszystko fajnie poukładać i posegregować, ale to w wolnej chwili na razie jeszcze się musimy chwilowo pomęczyć :wink: teraz jescze nic nie przekładamy bo za kilka dni znów trzeba będzie zmieniać miejsce pobytu niektórych rzeczy więc chwilowo luz.......
W drugim pomieszczeniu dziś Rafał siostrzeniec Dorotki ostro działał, skrobanie ścian na całego jeszcze z tydzień i drugie pomieszczenie będzie gotowe :D
Czasami żałuję, że nie da się tak wszystkiego zrobić od razu :oops:

O rany ale sie dzieje :ok: Dorotka co to za super szafki? 8) Żeby zrobic od razu to musiałaby byc duzo wieksza "ekipa" a to raczej jest nie mozliwe, ale nie ma sie co martwić cierpliwośc popłaca :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 20, 2010 22:42 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Obrazek

Axa76

Post » Czw paź 21, 2010 7:37 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Teresa mnie można wpisać na wtorek i czwartek wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw paź 21, 2010 7:58 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Cholera to P.Ania z huty buczka.Przecież tam wszystkie koty wysterylizowałyśmy.Nie wiem o co chodzi zaraz do niej zadzwonię :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 21, 2010 9:02 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

DYŻURY NA TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE od 25.10-31.10. :(

25.10. pon. rano brak wieczór Teresa
26.10. wtorek rano brak wieczór Mara
27.10.środa rano brak wieczór brak
28.10.czwartek brak wieczór Mara
29.10.piatek rano brak wieczór Kasia
30.10.sobota rano Martyna wieczór Teresa
31.10 niedziela rano Dorotka wieczór Kasia
Proszę o zapisy :D
Mara dzięki :D
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 9:46 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Czw paź 21, 2010 9:45 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Dorotka to zmieniam :D

terenia1

Post » Czw paź 21, 2010 10:11 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

mar_tika pisze:

Cholera to P.Ania z huty buczka.Przecież tam wszystkie koty wysterylizowałyśmy.Nie wiem o co chodzi zaraz do niej zadzwonię :roll:

Ale wychodzi, ze chce sześciotygodniowe koty oddać... zresztą ostatnio znalazłam ogłoszenie (podczas ogłaszania innych kotów), że ktoś chce oddać 2-tygodniowe kocięta, nie trzeba ich karmić, same jedzą :twisted:
Obrazek

Axa76

Post » Czw paź 21, 2010 10:48 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

kotka Czandra - leukocyty ponad 12 tys. uffff to nie PP i nie ma gorączki. Nie ukrywam, ze ze strachu "sram ogniem" zeby nie przywlec tego tyfusu. Co wrażliwszych przepraszam za slownictwo :wink:
Kicia jednak dostaje kroplówke i będzie miała jeszcze biochemię zrobioną.
Ona jest taka spokojniutka - ale spróbujcie ją wziąć na ręce i pomiziać - to taki słodki kochany przytulasek. Może nie jest piękna ale naprawde bardzo potrzebuje miziania i przytulania. Choć troszkę głasków codziennie dla ślepinki. :kotek: Prosimy.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 21, 2010 10:59 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

A od jakiej wartość leukocytów jest PP?
Rozumiem, że ona będzie nadal w chatce - co i kiedy i w jakich ilościach trzeba jej podawać?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]