Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 13:54 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Piszę priva :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 20, 2010 13:55 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Czekam :)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro paź 20, 2010 13:55 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Pięknie, kurcze, pięknie (PKP). Zasnęłaś przy gościu..... :ryk: :ryk: :ryk: A on kuwety wysprzątał :ryk: .

:oops: :oops: :pig:

cudne po prostu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro paź 20, 2010 14:16 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

:oops: :oops: :oops:

Bo to jest cały mój Piotruś. Facet, który nadaje się chyba, bo nie pod każdym względem mam co do tego poempiryczną pewność :mrgreen: do wszystkiego :wink:
I nawet jest wege...
Ale nasza znajomość jest dla mnie zbyt cenna, żeby niechcący spitolić ją przez niepotrzebne próby.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro paź 20, 2010 14:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Monika pisze:
Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Pięknie, kurcze, pięknie (PKP). Zasnęłaś przy gościu..... :ryk: :ryk: :ryk: A on kuwety wysprzątał :ryk: .

:oops: :oops: :pig:

cudne po prostu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:

No co? :mrgreen: Prawdę napisałam... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro paź 20, 2010 14:26 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Wielbłądzio pisze: :oops: :oops: :oops:

Bo to jest cały mój Piotruś. Facet, który nadaje się chyba, bo nie pod każdym względem mam co do tego poempiryczną pewność :mrgreen: do wszystkiego :wink:
I nawet jest wege...
Ale nasza znajomość jest dla mnie zbyt cenna, żeby niechcący spitolić ją przez niepotrzebne próby.

I jeszcze wie jak do miłośniczki kotów "uderzyć" :mrgreen:
Nie kwiatami, czekoladkami, czy innymi pierdółkami, tylko: wyczyszczeniem kuwet i nakarmieniem kotów :ryk:

Do serce Wielbłądzia poprzez kuwety i żołądki Drani :ryk: :ryk: :ryk:

Alyaa

Post » Śro paź 20, 2010 14:43 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Ewentualnie jeszcze poprzez skuteczne leczenie (np. operowanie) niektórych moich Drani, tych gumkożernych w szczególności 8)

PS. Wieczorem będę już miała w domu o jednego czarnego koczura więcej :mrgreen:
Nie mogę się doczekać.

Wielbłądzio

Post » Śro paź 20, 2010 14:52 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

I jeszcze leczy! 8O

No proszę, facet jak marzenie :mrgreen:

Alyaa

Post » Śro paź 20, 2010 14:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Neee, leczył to już zupełnie kto inny...
Ale od dawna nie leczy i najprawdopodobniej leczył już nie będzie, z powodów niezależnych ani ode mnie, ani nawet w zasadzie nie od niego samego :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 20, 2010 20:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. POMÓŻMY PRAKSEDZIE !!! (s. 45)

Zmęczona jestem... W nocy prawie nie spałam, a dzisiaj całusieńki dzień na nogach :roll: ...

Czarny koczur Gramuś już u mnie.
Jest cudowny.
Ogromny, dostojny, poważny, o lśniącym, czarnym jak smoła footerku... Ma taki mądry, piękny, kociomęski wyraz pyszczka... Zaczął mruczeć dosłownie w jakieś 2 czy 3 sekundy po tym, jak po raz pierwszy w życiu mnie zobaczył i znalazł się w moich rękach 8O - nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że pobił tym rekord należący jak dotąd oczywiście do Macieja Kota :wink:
W domu, po otworzeniu przeze mnie transportera od razu dziarsko z niego wymaszerował i udał się do łazienki, gdzie najpierw napił się nieco wody z poidełka, a w chwilę potem wskoczył do wanny, zwinął się tam w kłębuszek i zaczął mruczeć :1luvu:
Pluś Bezmózg grrrroźnie :ryk: oprychał gościa jeszcze zza kratki transportera, Lili zaś wlazł tam w moment po wyjściu Gramka i oczywiście naszczał :twisted: , reszta rzuciła mi po parę pogardliwych spojrzeń ("znowu jakieś nowe koty tu znosisz wariatko...?"), po czym rozlokowały się w różnych tzw. punktach obserwacyjnych i nadal udają obrażone.

Jak ja mam go oddać, no jak ??? Toż to jest koci bóg Apollo, następny koczurzy ideał :1luvu: , byłby kolejnym 'białym krukiem' (czyt. czarnym kotem ;)) w mojej kolekcji, zaraz po spasionym histeryku Żabie, namolnym podrywaczu Macieju i słodkim bezmózgowym Plusiu...

A mówiłam, że nie wolno dawać mi na tymczas ŻADNYCH, BEZWZGLĘDNIE żadnych czarnych koczurów :crying:

Chyba zabiorę go na noc do sypialni i zapoznam z Królewną.
Dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Czw paź 21, 2010 7:32 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Znów się wzięłam i zakochałam :oops:
Kopiuję z wątku koczura:
Wielbłądzio pisze:Kuwetę na razie tylko obwąchiwał. Z wyrazem wielkiej koncentracji na pyszczku, więc mam nadzieję, że załapał :wink:

Bardziej martwi mnie to, że jak dotąd nie dał się namówić na nic do jedzenia... Najpierw dalam mu suche Sanabelle hair&skin, potem mokrą Shebę, w nocy spał ze mną w sypialni, gdzie stoi miseczka Busi z RC exigent - niczym nie był zainteresowany :(
Spał w Businej pluszowej budce, stojącej tuż obok kaloryfera.

Na dzień niestety musiałam przenieśc go do dużego pokoju do Drani - po pierwsze dlatego, żeby nie stresować Królewny, a po drugie - najpierw jednak muszę mieć pewność, że będzie załatwiał się do kuwety :roll:

Kocham go :oops:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 21, 2010 8:51 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Bardzo, bardzo kochliwe Wielbłądzio :D

Alyaa

Post » Czw paź 21, 2010 10:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Za inteligencję Koczura w wiadomej sprawie trzymam bardzo mocne kciuki - denerwowałam się o Was :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 21, 2010 11:42 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Ja tam jestem dobrej myśli. Bo skoro nawet Piopluś to pojął :wink: (błyskawicznie i bez ŻADNEJ wpadki!) ...

Wielbłądzio

Post » Czw paź 21, 2010 12:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Ma kogo obserwować :) Zobaczymy co napiszesz wieczorem tzn. zobaczę jeśli internet raczy mi zadziałać :twisted: Co sądzisz o wtorku?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]