Satyr77 pisze:Jak co to jakby ten transport w czwartek nie wypalił to ja też mogę jechać.
Satyrze!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Jak co to jakby ten transport w czwartek nie wypalił to ja też mogę jechać.
joluka pisze:Satyr77 pisze:Jak co to jakby ten transport w czwartek nie wypalił to ja też mogę jechać.
Satyrze!!!!!!!!!!!- będziemy w kontakcie!
Satyr77 pisze:Jak co to jak pisałem w czwartek też jestem do dyspozycji, a dziś i tak muszę pojeździć po kraju i samochód sprawdzić czy mechanik czegoś nie zrąbał, więc jak ktoś ma coś do przewiezienia w obrębie 100 km od skierek to jestem do dyspozycji
Satyr77 pisze:Jakbym się sprężył to koło 18
fishy pisze:21.10. jadę z Warszawy do Katowic (samochodem) - prawdopodobnie po 17tej. Powrót w niedzielę 24.10.
włóczka pisze:Na wątku transportowym (str.3) Fishy zgłaszała że w niedzielę 24.10 wraca samochodem z Katowic do Warszawy. Myślę że jeśli samochodem na tej trasie, to na 99% "jedynką" koło Radomska.
Edit: poprawka, do Warszawy wraca, wcześniej napisałam że do Łodzi...fishy pisze:21.10. jadę z Warszawy do Katowic (samochodem) - prawdopodobnie po 17tej. Powrót w niedzielę 24.10.
włóczka pisze:Chyba się nie da inaczej, co najwyżej "starą trasą" przez Rsko a nie obok...![]()
Nie wiem na ile znasz okolicę, więc napiszę: możesz zaproponować przekazanie kotki na trasie, żeby się Fishy nie wystraszyła że będzie musiała po Radomsku krążyć
- najlepiej na Orlenie przy następnych (licząc od Katowic) światłach za skrzyżowaniem z oficjalnym zjazdem do Radomska (to jest Orlen w Ładzicach/Stobiecku Szlacheckim). To jest łatwo znaleźć - nie dość że światła, to po lewej stronie stacja zielona, a po prawej czerwona...
![]()
joluka pisze:wpisałam w tytule Radomsko - może ktoś ze Śląska będzie wybierał się do Warszawy....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 62 gości