Biedne Wiejskie Koty-Prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 9:13 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Kociama pisze:Boli mnie brzuch :roll:
jakiś skur... zawiązał linkę na mojej dróżce
od drzewka do drzewka
wyryłam jak złotko
karma rozsypana

ach czasem mam dosyć :evil:

8O nie mieści mi się to w głowie, nie rozumiem... :evil:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro paź 20, 2010 9:19 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Ja chyba się domyślam, kto to...
Dziewczyny dobrze mówią: zgłosić odpowiednim organom. Nawet jak nie złapią, to się szum zrobi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 20, 2010 9:30 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Ojejku 8O Jak można zrobić coś takiego? :evil: Koniecznie zgłoś na policję. Nie ma żartów. Następnym razem może się zdarzyć coś nieprzyjemniejszego, skoro ludzie mają takie pomysły... :roll: Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro paź 20, 2010 9:41 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Mam nadzieję że czujesz się troszkę lepiej! Koniecznie zgłoś te wszystkie wydarzenia na policję. Nawet jak nic nie znajdą ale ważne że winowajca może się dowie że zrobił się szum :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 20, 2010 10:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Avian pisze:Teraz to już po ptokach, nie znajdą gnojka ... :evil:

może i nie ale zrobienie szumu może wystarczyć... na przyszłość
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro paź 20, 2010 11:08 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Zglosic trzeba ! bo niestety moze byc kolejny raz ...
duzo usciskow Kociamo

zo
PS wreszcie mi sie udalo zaglosowac, bue, jakie to skomplikowane ...

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro paź 20, 2010 11:15 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Dziewczyny mają rację-zgłoś to.Nawet jeśli nie znajda typa-powinni wiedzieć.Nie daj Boże,żeby coś się stało.Muszą wiedzieć,żeby jakby co nie mogli powiedzieć,,ta Pani nie zgłaszała swoich problemów,,
Co za ludzie...Bierz pod uwagę to,że bywało już tak,że karmiciele kotów bywali i napadnięci pobici.
Uważaj na siebie..Może powinnaś wystąpić o pozwolenie na gaz?
Waldek
Elżbieta

Post » Śro paź 20, 2010 11:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Elżbieta pisze:Dziewczyny mają rację-zgłoś to.Nawet jeśli nie znajda typa-powinni wiedzieć.Nie daj Boże,żeby coś się stało.Muszą wiedzieć,żeby jakby co nie mogli powiedzieć,,ta Pani nie zgłaszała swoich problemów,,
Co za ludzie...Bierz pod uwagę to,że bywało już tak,że karmiciele kotów bywali i napadnięci pobici.
Uważaj na siebie..Może powinnaś wystąpić o pozwolenie na gaz?
Waldek

dokładnie tak, w razie powtórzenia się (co nie daj Boże), będzie ślad w papierach, że zgłoszenie było
poza tym nie powinniśmy tolerować przemocy, w żadnej postaci
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro paź 20, 2010 12:15 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Podpisuję się pod tym, co dziewczyny mówią - zgłosić na wszelki wypadek żeby jakby broń Boże coś się stało to dowód jest. Tak samo zgłaszać, wszelkie niepokojące zdarzenia na wsiakij słuczaj.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 20, 2010 12:56 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Zowisia pisze:Zglosic trzeba ! bo niestety moze byc kolejny raz ...
duzo usciskow Kociamo
...........

...ale to już jest nie pierwszy "kolejny raz" :?
I jeśli po włączeniu w to policji represje się nasilą...? To nie jest "normalne" środowisko",
Iwa najlepiej to rozważy.
Chwilami się boję, że jej kiedyś chałupę podpalą... "przypadkiem"
oczywiście. Za co? Za te koty, i za "taaaką kasę", którą na nie marnuje-
-tyle wódki można by za to kupić.
Wyobrażam sobie-niejednego miejscowego
pijaczynę pewnie krew zalewa.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro paź 20, 2010 13:08 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

O rany boskie 8O jak ja bym takie typy @#$%^&*! I nie bądź agresywnym człowiekiem :roll:

Trzymamy kciuki za małą i Krakvet ! :ok:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro paź 20, 2010 13:12 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Kociamko jak sie czujesz????
a sprawę , jak najbardziej zgłosic trzeba , bo nie wiadomo do czego sie następnym razem posuną :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro paź 20, 2010 14:24 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

maciejowa pisze:
Zowisia pisze:A ja nadal widze tylko statystyke glosowania, i mozliwosci oddania glosu nie mam ... :(
zalogowana jestem i w miau i w KV, i korzystam z linkow z miau oraz ze strony glownej KV, i wciaz nic

Też tak miałam. Napisałam post w wątku o głosowaniu i po wysłaniu jakimś magicznym sposobem pokazała mi się lista do głosowania. 8O

Może nie miałaś Kaś jeszcze żadnego posta
Może tam trza chociaż jednego posta mieć
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 20, 2010 14:35 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

kussad pisze:Mam nadzieję że czujesz się troszkę lepiej! Koniecznie zgłoś te wszystkie wydarzenia na policję. Nawet jak nic nie znajdą ale ważne że winowajca może się dowie że zrobił się szum :ok:

podpisuję się pod tym wszystkiema 4 kończynami
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 20, 2010 14:57 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś chce żyć-Jestem załamana :(

Nie trzeba mieć żadnego posta, ani stażu. Można się zalogować i od razu głosować. Tylko że to forum ma jakieś takie techniczne zagwozdki, czasem nawet "weterani" konkursów mają problemy.
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia][następna]