Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niki2117 pisze:Sunia ma się lepiej,tabletki pomogły oczyścić organizm z wody i chociaż się nie dusi.Kontynuujemy leczenie,lecz na razie do końca nie wiadomo co się z tego rozwinie.
Lekarz natomiast dał mi iskrę nadziei na Sonci oczka.Powiedział,że nie wróci jej wzrok,ale może odzyska choć z 10%.Przy tak niewielkim widzeniu jakie ma było by to dużo.Wystawił receptę na Quinax i w weekend będziemy wykupywali.Szkoda,że moja (od tyg.ex) wetka nigdy nie widziała w tym problemu,albo "leczyła" na krótką metę jej oczka.Mam do niej żal i postanowiłam zmienić lekarza.
Z Zuzką też idziemy do innego (do tego u którego aktualnie leczę sunię),bo u niej często było tylko :"może się coś robi"-bez szukania przyczyn,a jak przyszło do płacenia to nogi się uginałyA Zuzka ma problemy czasem z siusianiem i nie będę tego bagatelizowała.
Przegląd szykuje się konkretny i koszt rzędu 350zł-400zł na obie jak dobrze pójdzie,bo jeszcze szczepienie Zuzki.Sama Soncia 3 RTG duże,pełna morfologia,hormony,rozmaz,potas,alat,aspat,mocznik itp,usg jamy brzusznej.Dużoooo teeeego.No i za tydzień wykupić leki,a potem zakup karmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 194 gości