Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:dasz radę z kroplówką - nic trudnegomasz strzykawkę, żeby ewentualnie przepchać wenflon? jak nie masz doświadczenia - lepsza mała strzykawa, tak 2 ml na przykład
aga9955 pisze:Czy kocio sie ostatnio zle czul?
Tak wysoka krea moze wskazywac na ostry stan skoro kot zyje. Jaki jest poziom mocznika?
Przepraszam ,ze nie doczytam, na biezaco zadam pytania.
Nie skreslaj kicia. Jeszcze nie.
Jakie ma wyniki morfo i jonogram. Bo to wazne. USG nerek koniecznie. Jezeli sa bardzo zniszczone to bedzie wyraznie widac.
Cameo pisze:Łeeee, jak kocio walczy, to nie jest źlena serio. Moja nerwowa kotka, pozwalała w lecznicy robić ze sobą wszystko, a była wtedy bardzo chora...
To dożylna czy podskórna?
AniHili pisze:aga9955 pisze:Czy kocio sie ostatnio zle czul?
Tak wysoka krea moze wskazywac na ostry stan skoro kot zyje. Jaki jest poziom mocznika?
Przepraszam ,ze nie doczytam, na biezaco zadam pytania.
Nie skreslaj kicia. Jeszcze nie.
Jakie ma wyniki morfo i jonogram. Bo to wazne. USG nerek koniecznie. Jezeli sa bardzo zniszczone to bedzie wyraznie widac.
Wszystko było ok, ale w piątek oklapł - i to od razu bardzo wyraźnie. Wyników nie wzięłam, jutro je zdobędę, to przepiszę. USG...jak tylko da się pacjenta przytrzymać bez motania ręcznikiem przez 5 minut.
aga9955 pisze:AniHili pisze:Wszystko było ok, ale w piątek oklapł - i to od razu bardzo wyraźnie. Wyników nie wzięłam, jutro je zdobędę, to przepiszę. USG...jak tylko da się pacjenta przytrzymać bez motania ręcznikiem przez 5 minut.
a czy jest mozliwe ,zeby zjadl cos czego nie powinien. Polizal. Wydaje mi sie ,ze takie wyniki wysokie to naprawde stan ostry.
Ile lat ma kicio? Koniecznie dowiedz siie jaki jest poziom mocznika i jaka jest morfologia. Jakby sie udalo zrobic USG, to byloby cudnie.
Nie poddawaj sie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości