Franio super miziak zamienił DT w DS ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 13:26 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

kinia098 pisze:doszło 80zł od taizu :1luvu: :1luvu:

Także 50zł od Katarzyny N:)
i 120zł od Oli M :)

bardzo dziękuję:) Dzięki wam dzisiaj mega zakupy dla Frania;)
Kupujemy Hillsa , balsam szostakowskiego , immunoglukan ( tanszy od betaglukanu) i idziemy na wizytę. Jutro mamy kontrolne usg wtedy. Dziewczyny bardzo dziekuję...........poryczałam sobie z radości ,że Franio będzie mógł jeśc karmę której tak bardzo potrzebuje i że na usg będzie :oops: :oops: :oops: wybaczcie

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pon paź 18, 2010 18:58 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Tak trzymajcie! :ok:
A jak się miewa Franio?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 18, 2010 19:49 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Franio wielce obrażony bo dostał tylko suche:P Kilka razy robił podchody do miski aż w końcu się przełamał i troszkę pochrupał.Ma wyznaczoną dawkę 80 gram na dzień i nic więcej nie może dostawać.A ,że Franio mieszka w kuchni i co chwile ma tam jakieś zapachy to się buntuje chłopak ,że nic nie dostaje do podjedzenia:)Plamka grzybowa na uchu się nie powiększa ale z okolic noska znika coraz więcej sierści.I mamy troszke z inhalacjami przekichane bo ta ciepła i wilgotna para jest idealna dla rozwoju grzyba a z kolei bez inhalacji Franio dalej gluci.Pożyczyłam od taty przyrząd do inhalacji z taką końcówką do podkładania pod nosek ale Franio sie tego boi bo to cholernie głośne jest.:/I błędne koło brak inhalacji mamy glutki ,robimy inhalacje rozwija się grzybol. Ehh mój Tż się nabija ,że Franio to taki trefny model kota i ,że chyba tylko ropomacicza nie ma bo kocur a tak to się przypałętało wszystko co możliwe;/

martaslupsk

Post » Wto paź 19, 2010 19:29 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Franio nadal obrażony na miskę:(

martaslupsk

Post » Wto paź 19, 2010 19:37 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

martaslupsk pisze: Ehh mój Tż się nabija ,że Franio to taki trefny model kota i ,że chyba tylko ropomacicza nie ma bo kocur a tak to się przypałętało wszystko co możliwe;/
No to w tych wszystkich kłopotach masz szczęście, że Twój TŻ ma poczucie humoru. Pozdrów Tż-ta ode mnie :D

Za Frania nieustająco :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto paź 19, 2010 20:06 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Kciuki za Frania i za zdróweczko a Tż fakt z niesamowitym poczuciem humoru :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Wto paź 19, 2010 20:14 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Franiu nie fochaj się! :1luvu:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto paź 19, 2010 20:19 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Franiu, nie obrażaj się, chłopie. Suche jest dobre, przyzwyczaisz się, zobaczysz.
Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto paź 19, 2010 20:35 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Amika6 pisze:
martaslupsk pisze: Ehh mój Tż się nabija ,że Franio to taki trefny model kota i ,że chyba tylko ropomacicza nie ma bo kocur a tak to się przypałętało wszystko co możliwe;/
No to w tych wszystkich kłopotach masz szczęście, że Twój TŻ ma poczucie humoru. Pozdrów Tż-ta ode mnie :D

Rozmowa Tż z Franiem przy kolacji:

Tż:Widzisz jaka to sprawiedliwość sam sobie kanapki muszę robić.Tobie miskę pod nos podstawią a ty jeszcze wybrzydzasz. Chłopie masz lepsze żarcie ode mnie
Franio: miauuuuu
Tż: Chłopie toż to Hills jedz
Franio : miauuuu i odchodzi od miski
Tż: kocie jakby moje chrupki kosztowały 40zł za kg to na siłe bym jadł a bym nie popuścił , rzygał bym a bym jadł....
..... w tymmomencie Franio spojrzał się jak na debila i poszedł spać

Ja stałam w drzwiach i tż mnie nie widział ale po spojrzeniu Frania parsknęłam śmiechem. :D

martaslupsk

Post » Wto paź 19, 2010 21:30 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

martaslupsk pisze:
Amika6 pisze:

Rozmowa Tż z Franiem przy kolacji:

Tż:Widzisz jaka to sprawiedliwość sam sobie kanapki muszę robić.Tobie miskę pod nos podstawią a ty jeszcze wybrzydzasz. Chłopie masz lepsze żarcie ode mnie
Franio: miauuuuu
Tż: Chłopie toż to Hills jedz
Franio : miauuuu i odchodzi od miski
Tż: kocie jakby moje chrupki kosztowały 40zł za kg to na siłe bym jadł a bym nie popuścił , rzygał bym a bym jadł....
..... w tymmomencie Franio spojrzał się jak na debila i poszedł spać

Ja stałam w drzwiach i tż mnie nie widział ale po spojrzeniu Frania parsknęłam śmiechem. :D

:ryk: :ryk: :ryk:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto paź 19, 2010 21:31 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

:ryk: :ryk:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto paź 19, 2010 21:34 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

też padłam :ryk:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto paź 19, 2010 21:52 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

:ryk: :ryk:
Pozdrowienia dla świetnego TŻ-ta!
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto paź 19, 2010 21:54 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

Pozdrowiłam:) Na żywo ten dialog wyglądał bosko:)Aż żałuje,że nie nagrałam. :twisted:

martaslupsk

Post » Śro paź 20, 2010 10:18 Re: Krew z nosa,zmiany w płucach,grzybica.Co jeszcze?! POMOCY

:ok: :ok: dzisiejsza porcja kciuków dla Frania :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]