Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aivalar pisze:Oj zimno, zimno. Widziałam że u nas już dzieciaki z pudłami biegają. Co roku tak robią: Wkładają do piwnic kartony, wykładają kocami i co jakiś czas podrzucą coś do podjedzenia. Mamy taką panią na osiedlu co to wszystko nadzoruje i zapewnia kiciusiom opiekę medyczną, przynajmniej na tyle, na ile może sobie pozwolić. U nas ogólnie mało jest takich stałych bywalców, jest jedna szara kotka, strasznie kochana (wiem, że jest wysterylizowana - została wyrzucona), dzieciaki ją dokarmiają, na zimę znajdują ciepły kącik - a wiosną wychodzi, sama, po prostu tak jej lepiej. Poza tym to głownie takie co przywędrują i na następny dzień idą dalej, tak się kręcą po osiedlu
Iljova pisze:Takie czarne perełki. Są cudowne!
Kociara82 pisze:Iljova pisze:Takie czarne perełki. Są cudowne!
noooo, ja mam szczegolnie wielkiego jobla na punkcie wlasnie czarnych kotow![]()
![]()
Iljova pisze:Super, inna rzecz że zwierzaki potrafią być przekonujące. Często w domach gdzie ktoś twierdzi że żadnego kota lub psa nigdy nie będzie taki zwierzak w końcu się pojawiai wydaje się że czarne koty są w tym znakomite. Chyba stosują te swoją magię.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Te 2 kociaki spod krzaków maja DT , sa tylko 2 i są buraskami około 8 tygodniowymi , jeszcze nie mam zdjęć ale założę im watek , moze sie wtedy cos ruszyCaragh czy będziesz mogła tam potem wstawić zdjęcia i mmsy ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 99 gości