Niby taka malutka, ale jednak już "napakowana" - i jaki karczek ma!, nie taki chudziutki jak u moich kociaków. I jaką wielką głowę na szczycie tego małego ciałka! A ludzie to bardzo mądrzy, nie ma co
A co to kluby dla ekspatów? Moderator: Estraven
Niby taka malutka, ale jednak już "napakowana" - i jaki karczek ma!, nie taki chudziutki jak u moich kociaków. I jaką wielką głowę na szczycie tego małego ciałka!
A co to kluby dla ekspatów?
oczka jeszcze trochę brudne, ale już nie zaczerwienione!
Szejkuś cudny, taki puchaty, i piekne białe futerko ma - w Warszawie trochę żółknąć zaczął, a tutaj taki bielutki 

Jak będziesz mogła to daj znac, jak tam sprawy z Szejkiem i Miną stoją, bardzo jestem ciekawa czy może jednak zostaniecie dwukotni 
Zamieszkała u amerykańskiej rodziny, co się przeniosła do Emiratów jhet pisze:Myślę, że się myrzapl nie obrazi, jak ją wyręczę i napiszę, że mała kotka Emiratka, czyli Mina, ma cudowny domek stałyZamieszkała u amerykańskiej rodziny, co się przeniosła do Emiratów

myrzapl pisze:Najlepszy jest oczywiście mój TŻ, który na początku deklarował podniesionym głosem "tylko żadnego kota w łóżku!! to niehigieniczne i w ogóle nie ma mowy!". Cytat sprzed dwóch tygodni: "no posuń się, bo Szejk nie ma jak się wyciągnąć..."
Głaski i buziaczki dla skarba poproszę
Teodorek czeka na świąteczny cud w warszawskiej lecznicy - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120767)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maatohewetbi, Meteorolog1, Silverblue i 51 gości