Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 13:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, zdrowiejemy ...

joarkadia pisze:Widać Shrek ma baardzo delikatny i wybredny przewód pokarmowy :mrgreen: Mam tak samo teraz z Garfildem po operacji - 2 puszki i 2 saszetki plus wędlinka pokrojona.... A on odwraca się czterema literami i nie je nic!

ogonem? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon paź 18, 2010 18:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, zdrowiejemy ...

Swoją biało - rudą dupencją.... :mrgreen: choć ogon też pasuje :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto paź 19, 2010 5:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, zdrowiejemy ...

Tak w telegraficznym skrócie, bo strasznie brakuje mi czasu ... i trochę sił ... wycieczka była udana, mnóstwo wrażeń i zdjęć :mrgreen: . Oby częściej. Koty i rodzina przetrwali :twisted: .
Dziękuję Cioteczkom za zaglądanie :mrgreen:
Wczoraj Shrek miał dwie bardzo udane wizyty adopcyjne - po uzgodnieniach telefonicznych z osobą również zainteresowaną stanęło na tym, że Shrek zamieszka z bardzo miłymi młodymi ludźmi, 2 kotami i 2 psami - oczywiście za jakieś półtora tygodnia, po szczepieniu.
Mam nadzieję, że nasz pierwszy Gość też znajdzie kota, którego pokocha od pierwszego wejrzenia :1luvu:
Jutro szczepienie Lizy, w piątek jej Wielki Dzień! Przy okazji Shrek załapie się na kontrolę. Na razie najbardziej dolega mu niechęć do suchego :twisted: . Trawis trochę niewyraźny i kicha, ale mam nadzieję, że skończy się tak, jak u moich kotów, na Immunodolu.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto paź 19, 2010 7:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Trzymam kciuki za Lizę i Shreka - aby mieli najlepsze DS pod słońcem :ok:
Moi znajomi na razie muszą zrezygnować z adopcji kociaka - któryś z ich romantycznych wypadów zakończy się za 7 miesięcy pojawieniem nowego członka rodziny :mrgreen:

joarkadia

Post » Wto paź 19, 2010 7:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

No, to akurat :ryk: . Dzidziuś się urodzi, jak kotek już będzie dobrze zadomowiony :mrgreen: - ja tu nie widzę żadnego problemu :mrgreen: .
A tak serio, to gratulacje oczywiście :D .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto paź 19, 2010 7:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Też próbowałam takiego argumentu, ale po dwóch poronieniach :( boją się ryzykować.... Akurat wtedy, gdy już przedyskutowali w całej rodzinie chęć adopcji kociaka koleżanka zaczęła podejrzewać, że jest przy nadziei. Już teraz narzeka, że jej maż nie pozwala jej na nic, a gdyby mógł to nosiłby ją na rękach z pokoju do pokoju tylko :mrgreen: Przesadzają z deka, ale wcale im się nie dziwię! Na pewno ucieszą się, że Shrek znalazł już DS - bardzo im się podobał :D

joarkadia

Post » Wto paź 19, 2010 7:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

gratulacje :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto paź 19, 2010 7:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Przekażę im Wasze gratulacje - na pewno się ucieszą! :lol: Za moją namową zaczęli aktywnie przeglądać fora miau.pl - i nie tylko wątek Rysia, Garfilda i Puszka, Czarnych Diabłów Tasmańskich ale i wiele innych

joarkadia

Post » Wto paź 19, 2010 7:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

joarkadia pisze:Przekażę im Wasze gratulacje - na pewno się ucieszą! :lol: Za moją namową zaczęli aktywnie przeglądać fora miau.pl - i nie tylko wątek Rysia, Garfilda i Puszka, Czarnych Diabłów Tasmańskich ale i wiele innych

a mogło byc u nich tak:

Obrazek

Ciesze sie z domu kociastych!Bardzo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto paź 19, 2010 8:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

ASK@ pisze:
joarkadia pisze:Przekażę im Wasze gratulacje - na pewno się ucieszą! :lol: Za moją namową zaczęli aktywnie przeglądać fora miau.pl - i nie tylko wątek Rysia, Garfilda i Puszka, Czarnych Diabłów Tasmańskich ale i wiele innych

a mogło byc u nich tak:

Obrazek

Ciesze sie z domu kociastych!Bardzo!

Jakbym widziała siebie i cztery moje kociaki; Puszka, Garfilda, Rysia (dawniej Felka) i Rademenesa! Śpimy tak samo smacznie i zgodnie :mrgreen:

joarkadia

Post » Wto paź 19, 2010 8:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Shrek :ok: Cieszymy się bardzo :D
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto paź 19, 2010 15:54 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, zdrowiejemy ...

alix76 pisze:Wczoraj Shrek miał dwie bardzo udane wizyty adopcyjne - po uzgodnieniach telefonicznych z osobą również zainteresowaną stanęło na tym, że Shrek zamieszka z bardzo miłymi młodymi ludźmi, 2 kotami i 2 psami - oczywiście za jakieś półtora tygodnia, po szczepieniu.

Super :D
Alix, a możesz podpytać oba domki skąd dowiedziały się o Shreku?
Ciekawa jestem co zadziałało... ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 19, 2010 16:17 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Super wieści! :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 19, 2010 19:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

joarkadia pisze:Trzymam kciuki za Lizę i Shreka - aby mieli najlepsze DS pod słońcem :ok:
Moi znajomi na razie muszą zrezygnować z adopcji kociaka - któryś z ich romantycznych wypadów zakończy się za 7 miesięcy pojawieniem nowego członka rodziny :mrgreen:

i jak tu nie być za aborcją na życzenie. co za nieodpowiedzialni ludzie. .... :twisted:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto paź 19, 2010 19:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, zdrowiejemy ...

alix76 pisze:
Wczoraj Shrek miał dwie bardzo udane wizyty adopcyjne - po uzgodnieniach telefonicznych z osobą również zainteresowaną stanęło na tym, że Shrek zamieszka z bardzo miłymi młodymi ludźmi, 2 kotami i 2 psami - oczywiście za jakieś półtora tygodnia, po szczepieniu.

będę tęsknił.... buuuuuuu, buuuuuu, buuuuu.....

pusto się zrobi u Madzi...
buuuuuuuu..... chyba podeśle dużego shreka żebyś mniej tęskniła . żebyś nie czuła się przygnieciona ogromem wolnej przestrzeni....... :twisted:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

[poprzednia][następna]