monia_k pisze:Zofia&Sasza pisze:Już udostepnione
oki dzięki
Może napisz o kici troszkę więcej i tak z uczuciem to jej zrobię wydarzenie na Warszawskich Kocich DT? No i potrzebowałabym kontakt tel. do adopcji.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monia_k pisze:Zofia&Sasza pisze:Już udostepnione
oki dzięki
Zofia&Sasza pisze:monia_k pisze:Zofia&Sasza pisze:Już udostepnione
oki dzięki
Może napisz o kici troszkę więcej i tak z uczuciem to jej zrobię wydarzenie na Warszawskich Kocich DT? No i potrzebowałabym kontakt tel. do adopcji.
Zofia&Sasza pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=160788643944300&index=1
Wydarzenie kici. W jakim ona jest wieku?
witam serdecznie, mozna wiecej informacji otrzymac na temat kotki, ile ma miesiecy, czy jest strachliwac, czy lubi byc glaskana, czy boi sie psow, czy zakceptuje drugiego kota??? bardzo prosze o szybka odpowiedz
mamy dom z ogrodem , kota i psa husky, pies jest lagodny dla swoich zwierzakow kwestja przyzwyczajenia dlatego istotna role ma wiek kociaka bo im mlodszy tym szybciej zaakptuje go, jedyny problem to ze mieszkamy przy dosc ruchliwej ulicy.
[/quote]monia_k pisze:mamy dom z ogrodem , kota i psa husky, pies jest lagodny dla swoich zwierzakow kwestja przyzwyczajenia dlatego istotna role ma wiek kociaka bo im mlodszy tym szybciej zaakptuje go, jedyny problem to ze mieszkamy przy dosc ruchliwej ulicy.
Greta_2006 pisze:monia_k pisze:mamy dom z ogrodem , kota i psa husky, pies jest lagodny dla swoich zwierzakow kwestja przyzwyczajenia dlatego istotna role ma wiek kociaka bo im mlodszy tym szybciej zaakptuje go, jedyny problem to ze mieszkamy przy dosc ruchliwej ulicy.
no wlasnie nasz kocurek lubi sie powluczyc po okolicy nie wiem czemu bo jest wykastrowany, mieslismy jeszcze kotke ktora niesty przejechalo, mieszkamy w domku wiec gdy jest cieplo drzwi sa otwarte i koty i pies mialy swobodny dostep do domu czy na podworko, a jak wiadomo kota plot nie zatrzyma itego sie wlasnie obawiam, teraz chcialam kociaka nauczyc siedziec w domu ale nie wiem czy to mozliwe, i niechce pochopnie podejmowac decyzji, poza tym jestem z xxxxxxi kawel do tej koteczki mamy, ale jest ona tak cudowna ze nie moge przestac o niej myslec:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], puszatek i 272 gości